Guzu Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Marketing reklama czyni cuda wystarczy zrobić test znawcą dać blank Garego bez opisu i powiedzieć że to phenix - mówili by u ale kibel nie ta praca nie ta parabola nie te ścianki nie to nie tamto . A tu fik to Blank GL ale były śmiech Piszacy w tak chaotyczny sposob I z taka liczba bledow, Sam sobie wystawiasz swiadectwo I wykluczasz rozmowe... Takze bez odbioru. Oby usmiech na Twojej twarzy trwal dluzej niz czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 I to jest pora aby wrocic na wlasciwe tory ! ... bo inaczej miotla 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) A jakby tak poprosić Pana Matuszewskiego aby zamówił blank :a) dwuskładowyb 250-275 cmc) przynęty - woblery 4 cm do 12 cm SDR , gumy 2"+ 5g do 4"+35gd) ryby - okonie,klenie,jazie,brzany,pstrągi,sandacze,szczupaki,sumy do 40 kgMoże się uda ? Biorę wtedy 2 sztuki , choćby 1500 zł za blank kosztowały.Jak "wizja" to wizja - w końcu mamy XXI wiek Edytowane 3 Marca 2016 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A ja podjadę do FC i z wielką chęcią powyginam te blanki Special Edition. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Ten mój post jest oczywiście napisany pół żartem/pół serio.Nie rozmywając tematu i nie drażniąc już @yglo...Wprawne oko lub zwykłe czepialstwo może wychwycić pewien "smaczek" w tym całym procesie stworzenia poszukiwanego Grala.Jakim cudem w dwa tygodnie da się zaprojektować , zbudować i chyba najważniejsze, przetestować taki produkt jakim jest blank (a nawet dwa) ? Rozumiem, że ktoś to już przetestował...Tutaj oprócz wizjonera potrzeba kogoś jeszcze Edytowane 3 Marca 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Napisanie pół żartem/pół serio o pracowni Fishing Center jest tutaj traktowane po plebejsku, czyli miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Miotla wchodzi jak sie koledzy kasacie miedzy soba a nie merytorycznie i w temacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A ja tak prawie serio. Czy istnieją tak mocarne,a jednocześnie pasujące do blanku przelotki,które ...sprostają tak ogromnej mocy? (Wszak ręka Pana Irka poległa przy wyginaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A ja tak prawie serio. Czy istnieją tak mocarne,a jednocześnie pasujące do blanku przelotki,które ...sprostają tak ogromnej mocy? (Wszak ręka Pana Irka poległa przy wyginaniu). Normalne przelotki, przeciez to nie blanki po 100lb pod tunczyka czy cos tam podobnego W dolniku jak ma miec 20lb to spokojnie setem YL, KL, czy KR objedziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zastanawiam się, ilu spośród nabijających się z tych blanków, faktycznie miało je w łapce . Ja miałem i wyginałem, również okoniówkę . Czerwonego na gębie Irka (wiszącego na delikatnej szczytówce okoniowego przecież blanku) chyba jeszcze nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) A ja jestem ciekaw dlaczego Gary sam do tej pory nie stworzył takich blanków ,tylko musiał czekać na oczekiwania i podpowiedź z polskiego rynku. Edytowane 3 Marca 2016 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A ja jestem ciekaw dlaczego Gary sam do tej pory nie stworzył takich blanków ,tylko musiał czekać na oczekiwania i podpowiedź z polskiego rynku. Widujac wedkarzy lowiacych bassy z lodzi nie widzialem jeszcze takiego, ktory plywalby z jedna wedka.Malo ktory wozi 3 zestawy.Wiekszosc ma wiecej ze soba na lodzi.Specjalizacja i dopasowywanie zestawow do roznych rodzajow przynet na bassy (walleye) wyklucza plywanie z jedna wedka. A tym bardziej z jedna wedka przewidujaca przylowy...Nie to podejscie do sprzetu wedkarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A no właśnie,to tylko chyba Polak pragnie dłubać okonie i przyławiać na paprochy ryby 8kg.To trzeba mu wyjść na przeciw z towarem do jego oczekiwań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) A no właśnie,to tylko chyba Polak pragnie dłubać okonie i przyławiać na paprochy ryby 8kg.To trzeba mu wyjść na przeciw z towarem do jego oczekiwań. Na rynek rosyjski wielu czolowych producentow ( w tym NFC - Gary Loomis) ma specjalne produkty dopasowane do potrzeb tamtejszych wedkarzy.Wiele razy podnoszone bylo, ze Polacy ze swoim zamilowaniem do drogiego, topowego sprzetu, czesto ponad wlasne mozliwosci finansowe i kosztem wyrzeczen, sa na tle innych nacji wyjatkowych.Wedkarzy z Niemiec, Francji, Hiszpanii i innych krajow sprzet, rodbuiliding itd itp tak nie pochlania. Moze to nasza slowianska natura ? Edytowane 3 Marca 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zacznijmy używać wędek do łowienia komfortowo na różne techniki(przynęty),a dopiero później do ryb jakie chcielibyśmy łowić,bo przyłów nie śpi i też żeruje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Tak,tylko gro Polaków chciałoby oblecieć wszystko właśnie tą jedną wędką,dlatego wychodzimy mu z nowym produktem naprzeciw. Edytowane 3 Marca 2016 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Tez zczerwienialem na gebie,gdy Hubert uwiesil sie na szczytowce blanku NFC mocniejszego. Zamykalem nawet oczy,bo myslalem , ze za chwile strzeli-wytrzymal, a ja wypadlem prawie z butow. Moim zdaniem nie da sie komfortowo obleciec szerokie spectrum jednym kijem.Nie osadzajmy z gory,zobaczymy jak blanki zostana oblowione itd. Moze innym wystarcza te dwie pozycje do lowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Też się nabrałem na "tato ale takich blanków nie ma"i zrobiłem najgorszy kij jaki do tej pory miałem P904 MHX reklama czyni cuda ale teraz podchodzę ostrożnie do okonoiwo-sumowych blanków z FC 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Też się nabrałem na "tato ale takich blanków nie ma"i zrobiłem najgorszy kij jaki do tej pory miałem P904 MHX reklama czyni cuda ale teraz podchodzę ostrożnie do okonoiwo-sumowych blanków z FCA co Ci w p904 nie pasuje tak z ciekawości zapytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja się blanków nie czepiam ,każdy łowi tak jak lubi.Tylko podany w ten sposób marketing poprostu mnie obraża. Poprostu lubię gnój ,ale nie w kupkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A ja podjadę do Pana Irka i zobaczę jak to wygląda. Myślę, że nawet kupię ten mocniejszy. Najwyżej będę miał zwykłą wędkę pana Loomisa. Tragedii nie powinno byc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Sztywna pała szczyt jak wklejka ,ani kontroli przynęty podbicie mizerne, hol to bardzo ograniczona kontrola, słowem kij nie do tej metody a polecany jako sandaczowe cudo pod gumę. Używałem sporadycznie do DS. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Artur, czy piszesz o blanku FC-NFC66 REV4 ? Czy do Ciebie G.L. też przysłał te blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Koledze zapewne chodzi o ten blank... A co Ci w p904 nie pasuje tak z ciekawości zapytam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Koledze zapewne chodzi o ten blank...Pewnie tak, pytania, opinie i odpowiedzi mieszają się jak nie ma odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi