smudek Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ponieważ uważam ,iż jest to fajna informacja, i pare osób może być z tego powodu "heppy no fajna ale trzeba był długo czekać by pojawiły się w FC szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) no fajna ale trzeba był długo czekać by pojawiły się w FC szok Podobno tylko krowa nie zmienia zdania . Okazalo się , że nie tylko USA jest dobre Japońcy robią niesamowite blanki . Reasumując ,mnie to info bardzo cieszy . Fajnie , że będzie mozna te blanki "pomacać", przed zakupem w ciemno Edytowane 4 Grudnia 2016 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 no fajna ale trzeba był długo czekać by pojawiły się w FC szok Co w tym takiego szokującego, możesz rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Co w tym takiego szokującego, możesz rozwinąć? W wolnym tłumaczeniu "USA NZ Ok. Reszta bleeee" . Ja to kiedyś tak zrozumialem ,dlatego dla mnie również szok - ale pozytywny Cieszę się , że będe mogł w FC nabyć tak zajefajne blanki :0 Brakowało mi tego U Pana Irka i Huberta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 W wolnym tłumaczeniu "USA NZ Ok. Reszta bleeee" . Ja to kiedyś tak zrozumialem ,dlatego dla mnie również szok - ale pozytywny Cieszę się , że będe mogł w FC nabyć tak zajefajne blanki :0 Brakowało mi tego U Pana Irka i Huberta .Jak handlowali blankami z USA czy NZ to nie będą chwalić Japan. Pan Irek to nie leszcz w temacie rodbuilingu, by nie był w stanie docenić dobrego wyrobu.Echem tego będzie prawdopodobnie oferta matagi, tym bardziej że dość modne jest łowienie UL a w jego ofercie raczej kiepski wybór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak handlowali blankami z USA czy NZ to nie będą chwalić Japan. Pan Irek to nie leszcz w temacie rodbuilingu, by nie był w stanie docenić dobrego wyrobu.Echem tego będzie prawdopodobnie oferta matagi, tym bardziej że dość modne jest łowienie UL a w jego ofercie raczej kiepski wybór.Tak Józiu, zgodzę sie z Tobą w 100% . Natomiast po coś te blanki do swojej oferty wprowadzają - raczej nie dla tego , że są kiepskie. Więc trzeba się spiąć i zacząć gadać obiektywnie . Co jest dobre to jest dobre a co złe to na chrust . Zwłaszcza , że uważam ,iż wiedza Pana Irka jest olbrzymia i mało kto ma taką jak on. Choć czasem chęć sprzedaży bywała górą Nie którzy będą wiedzieli ocb POzdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wiedza pana Irka na temat handlu jest wielka , co racja to racja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Blanki Matagi będą w szerokiej gamie w przyszłym sezonie, na razie jest kilka modeli UL i L. Strona będzie zaktualizowana jeszcze w grudniu. Uważam, że to dobre uzupełnienie do naszej aktualnej oferty. Jozi, oferta FC jest dość duża w zakresie lekkich blanków zarówno z początku jak i z najwyższej półki wysokiej klasy. Zobacz Batsony Trout/Panfish, poppingi, FW NFC. Powiększona została oferta MHX o więcej modeli S (aktualizacja w trakcie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Panie Irku mnie chodziło o takie do 5g max. Matagi właśnie w tym ma duży wybór. Wiem, że jest u Was wybór ale w zakresie 2-9g.Nie musi Pan "skrobać i ucinać" pełnych blanków i robić wklejek, matagi wyręczyło Pana w tych męczarniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Właśnie dlatego wprowadzamy do oferty te blanki. A takich do 5 g jest trochę, na obecną chwilę bez Matagi jest 14 modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Panie Ireneuszu a czy zdradzi nam Pan jakie konkretnie modele będą dostępne ? Może seria Super Shore ? Mebaru tr80? Edytowane 5 Grudnia 2016 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 W tej chwili jest w pracowni Super Shore LL i TR80 Super Mebaru L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 W tej chwili jest w pracowni Super Shore LL i TR80 Super Mebaru L.Czyli bardzo ciekawe blanki - miałem wędeczki na obydwu i powiem jedno. Kapitalne kije z tego wychodzą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgadzam się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 To i ja coś dodam. Odwiedziłem FC, znów panowie poświęcilimi czasu co niemiara. Stalo się, do NFC customa dokladam jeszcze dwa kolejne. Będę miał świetny zestaw na mobilne pływanie. Mianowicie REV1, REV4 i FW701 IM. Blanki, które niesamowicie się uzupełnieją. Oglądałem je podczas ostatniej giełdy. Długo myślałem i decyzja zapadła. Teraz czekam niecierpliwie na wykonanie, jest cień czansy, że do połowy stycznie będą kijaszki gotowe.Ps. Odliczam czas do pierwszych wiosennych okoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek80 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja czekam na trzy kijki. Dwa może dojdą przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 WitamJa swojego już użytkuje . Dla niezdecydowanych - polecam organoleptyczne zapoznanie się z ofertą. Pozdrawiam cały Fishing Center. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bardziej widać stellę Ale na pewno to nie zamierzone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Niektórzy mówią że bez gwiazdy nie ma jazdy a bez Stelli nie ma łowienia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To i ja coś dodam. Odwiedziłem FC, znów panowie poświęcilimi czasu co niemiara. Stalo się, do NFC customa dokladam jeszcze dwa kolejne. Będę miał świetny zestaw na mobilne pływanie. Mianowicie REV1, REV4 i FW701 IM. Blanki, które niesamowicie się uzupełnieją. Oglądałem je podczas ostatniej giełdy. Długo myślałem i decyzja zapadła. Teraz czekam niecierpliwie na wykonanie, jest cień czansy, że do połowy stycznie będą kijaszki gotowe.Ps. Odliczam czas do pierwszych wiosennych okoni Szkoda tylko, że wody mazowieckie zamknięte na łódkowe łowienie do 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 To chyba dobrze, wytrą się jak trzeba. Niektórych cieszy męczenie ryb cieknacym mleczem. Mnie nie.Wędki będą dla mnie na koniec stycznia .Ma ktos z Was cos zbudowanego na CDORK-902M, lub Batsonie IST1084F?chciał bym coś ,,uniwersalnego" do pochodzenia z brzegu.Jeżeli ktoś z uzytkowników posiada - posiadał i ma doswiadczenia z wymienionymi blankami, prosił bym o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Batson jest bardzo fajny, jako badyl uniwersalny. Ma szeroki zakres użytecznego CW. Jeśli masz większy budżet, to rozważ też NFC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Właśnie ma być uniwersalnie i bardziej budżetowo ;-). W przyszłym tygodniu będę odbierał wędeczki, pomacam NFC z czystej ciekawości, ale na 99% wezmę batsonika. Naczytałem sie o nieśmiertelności RX7 i to mnie przekonuje do takiego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Właśnie ma być uniwersalnie i bardziej budżetowo ;-). W przyszłym tygodniu będę odbierał wędeczki, pomacam NFC z czystej ciekawości, ale na 99% wezmę batsonika. Naczytałem sie o nieśmiertelności RX7 i to mnie przekonuje do takiego wyboru Będziesz pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 W sobote jadę po odbiór kijaszków. Popatrzę, może coś "upoluję" na wyprzedaży, bo jest pokaźna w FC. Jeżeli nie, skuszę się na faworyta, IST 1084F! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi