Skocz do zawartości

Pracownia Fishing Center opinie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

no fajna ale trzeba był długo czekać by pojawiły się w FC szok :D

Podobno tylko krowa nie zmienia zdania . Okazalo się , że nie tylko USA jest dobre :) Japońcy robią niesamowite blanki . Reasumując ,mnie to info bardzo cieszy . Fajnie , że będzie mozna te blanki "pomacać", przed zakupem w ciemno :)

Edytowane przez pablo208

Co w tym takiego szokującego, możesz rozwinąć?

W wolnym tłumaczeniu "USA NZ Ok. Reszta bleeee" . Ja to kiedyś tak zrozumialem ,dlatego dla mnie również szok - ale pozytywny :)

Cieszę się , że będe mogł w FC nabyć tak zajefajne blanki :0 Brakowało mi tego U Pana Irka i Huberta .

W wolnym tłumaczeniu "USA NZ Ok. Reszta bleeee" . Ja to kiedyś tak zrozumialem ,dlatego dla mnie również szok - ale pozytywny :)

Cieszę się , że będe mogł w FC nabyć tak zajefajne blanki :0 Brakowało mi tego U Pana Irka i Huberta .

Jak handlowali blankami z USA czy NZ to nie będą chwalić Japan. Pan Irek to nie leszcz w temacie rodbuilingu, by nie był w stanie docenić dobrego wyrobu.

Echem tego będzie prawdopodobnie oferta matagi, tym bardziej że dość modne jest łowienie UL a w jego ofercie raczej kiepski wybór.

• Like 2

Jak handlowali blankami z USA czy NZ to nie będą chwalić Japan. Pan Irek to nie leszcz w temacie rodbuilingu, by nie był w stanie docenić dobrego wyrobu.

Echem tego będzie prawdopodobnie oferta matagi, tym bardziej że dość modne jest łowienie UL a w jego ofercie raczej kiepski wybór.

Tak Józiu, zgodzę sie z Tobą w 100% . Natomiast po coś te blanki do swojej oferty wprowadzają - raczej nie dla tego , że są kiepskie. Więc trzeba się spiąć i zacząć gadać obiektywnie . Co jest dobre to jest dobre a co złe to na chrust . Zwłaszcza , że  uważam ,iż wiedza Pana Irka jest olbrzymia i mało kto ma taką jak on. Choć czasem chęć sprzedaży bywała górą  :) Nie którzy będą wiedzieli ocb :)

POzdrawiam

• Like 2

Blanki Matagi będą w szerokiej gamie w przyszłym sezonie, na razie jest kilka modeli UL i L. Strona będzie zaktualizowana jeszcze w grudniu. Uważam, że to dobre uzupełnienie do naszej aktualnej oferty. Jozi, oferta FC jest dość duża w zakresie lekkich blanków zarówno z początku jak i z najwyższej półki wysokiej klasy. Zobacz Batsony Trout/Panfish, poppingi, FW NFC. Powiększona została oferta MHX o więcej modeli S (aktualizacja w trakcie).

• Like 2

To i ja coś dodam. Odwiedziłem FC, znów panowie poświęcilimi czasu co niemiara. Stalo się, do NFC customa dokladam jeszcze dwa kolejne. Będę miał świetny zestaw na mobilne pływanie. Mianowicie REV1, REV4 i FW701 IM. Blanki, które niesamowicie się uzupełnieją. Oglądałem je podczas ostatniej giełdy. Długo myślałem i decyzja zapadła. Teraz czekam niecierpliwie na wykonanie, jest cień czansy, że do połowy stycznie będą kijaszki gotowe.

Ps. Odliczam czas do pierwszych wiosennych okoni B)

• Like 1

• 5 tygodni później...

To i ja coś dodam. Odwiedziłem FC, znów panowie poświęcilimi czasu co niemiara. Stalo się, do NFC customa dokladam jeszcze dwa kolejne. Będę miał świetny zestaw na mobilne pływanie. Mianowicie REV1, REV4 i FW701 IM. Blanki, które niesamowicie się uzupełnieją. Oglądałem je podczas ostatniej giełdy. Długo myślałem i decyzja zapadła. Teraz czekam niecierpliwie na wykonanie, jest cień czansy, że do połowy stycznie będą kijaszki gotowe.

Ps. Odliczam czas do pierwszych wiosennych okoni B)

Szkoda tylko, że wody mazowieckie zamknięte na łódkowe łowienie do 1 maja.

To chyba dobrze, wytrą się jak trzeba. Niektórych cieszy męczenie ryb cieknacym mleczem. Mnie nie.

Wędki będą dla mnie na koniec stycznia B) .

Ma ktos z Was cos zbudowanego na CDORK-902M, lub Batsonie IST1084F?

chciał bym coś ,,uniwersalnego" do pochodzenia z brzegu.

Jeżeli ktoś z uzytkowników posiada - posiadał i ma doswiadczenia z wymienionymi blankami, prosił bym o opinie.

Właśnie ma być uniwersalnie i bardziej budżetowo ;-). W przyszłym tygodniu będę odbierał wędeczki, pomacam NFC z czystej ciekawości, ale na 99% wezmę batsonika. Naczytałem sie o nieśmiertelności RX7 i to mnie przekonuje do takiego wyboru :D

Będziesz pan zadowolony :)