Marcin Turek Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 To mój pierwszy post na forum. Chciałem się zapytać, czy ostatnio był ktoś w pracowni FC? Chodzi mi o to, czy jest w tej chwili taki duży wybór jak pokazują na filmiku powyżej. Chcę tam pojechać a mam 250 km w jedną stronę i nie chcę stracić czasu niepotrzebnie. GMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Dzień dobry,To mój pierwszy post na forum. Chciałem się zapytać, czy ostatnio był ktoś w pracowni FC? Chodzi mi o to, czy jest w tej chwili taki duży wybór jak pokazują na filmiku powyżej. Chcę tam pojechać a mam 250 km w jedną stronę i nie chcę stracić czasu niepotrzebnie. A nie mozna zadzwonic do pracowni i sie spytac? Mysle ze bardzo chetnie udziela info ile roznych blankow maja obecnie na stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Tak właśnie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Bez obaw, FC od lat utrzymuje w stałej ekspozycji kilkaset blanków, Jak kogoś interesuje konkretny model (upatrzony) to faktycznie najpierw lepiej zadzwonić zeby sie upewnic ze jest dostepny ale jesli chodzi o mozliwosc poogladania wedek / blankow to na miejscu zawsze jest kupa towaru Dobe jest tez to ze jest sporo gotowych wedek co umozliwia wyobrazenie sobie jak moze lezec w reku wedka wykonana na danym modelu blanku - mysle ze to jest bardzo pomocne zwlaszcza dla ludzi zamawiajacych swoj pierwszy kij z pracowni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Dzięki Friko, o taką informację mi chodziło. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Byłem w tygodniu, towaru jest sporo, jeśli jednak interesuje Ciebie coś konkretnego upewnił bym się telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Też polecam zadzwonić wcześniej, bo czasami blank trzeba "odkopać" w magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zawsze podziwiam tą wysublimowaną animację przynęty przez p.Irka . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć, znalazłem kilka nowych filmików chyba jeszcze nie wrzucanych na forum: [media] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 [media] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 [media] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Nie wiem czy Ekipa pracowni śledzi to forum. Jeśli tak, to czy w filmach z pracowni zobaczymy Pana Huberta?Mieliśmy okazję rozmawiać podczas mojej ostatniej wizyty w Warszawie . PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Hubert nie łowi ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nie wiem czy Ekipa pracowni śledzi to forum. Jeśli tak, to czy w filmach z pracowni zobaczymy Pana Huberta?Mieliśmy okazję rozmawiać podczas mojej ostatniej wizyty w Warszawie . PozdrawiamMarcinJasne, że zobaczycie ;-). W najbliższym sezonie postaramy się nagrać jak najwięcej testów video, które również ja będę prowadził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ładnie to tak tatusiowi chleb odbierać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Czego możemy się spodziewać? Jakie wędziska będziecie testować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Czego możemy się spodziewać? Jakie wędziska będziecie testować?Będziemy przedstawiać przede wszystkim to, czego jeszcze nie było. Nowe modele Batsona różnych serii, NFC i dużą część oferty Justace.Tak jak już pisałem na naszym FB, również będziemy robić testy na prośby klientów. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Hubert Matuszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam, Pozwolę sobie podlinkować: [media] [/media] PozdrawiamMarcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Historia zatoczyła koło i Blue Rapid powraca jako podstawowy, boleniowy oręż BR 2,30m do 28g i 20 funtów mocy. Szybka, fachowa robota - dzięki Panie Irku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Hej a jak ten model pod sandacza np z brzegu przy niższej wodzie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Tasiek, 20lb przy 2.30 to już niezła pałka. Ugnie się to wogóle pod bolkiem mniejszym niz 70? . Ja w ubiegłym roku łowilem kijem 2.32 ale nie podeszła mi ta długość, miałem mniejsza kontrole nad przynętą. Może to była kwestia kija ale w tym roku złożyłem kijka 2.60, 17lb tyle ze St Croixa. Na Wiśle czesto łowi się bolki na płytkich blatach i za krótki kij się nie sprawdza. Edytowane 10 Lutego 2018 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Hej a jak ten model pod sandacza np z brzegu przy niższej wodzie ...?Moim zdanie blank na tyle szybki, że spokojnie obskoczy sandaczowe łowy. Co prawda u mnie będzie robił za boleniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Tasiek, 20lb przy 2.30 to już niezła pałka. Ugnie się to wogóle pod bolkiem mniejszym niz 70? . Ja w ubiegłym roku łowilem kijem 2.32 ale nie podeszła mi ta długość, miałem mniejsza kontrole nad przynętą. Może to była kwestia kija ale w tym roku złożyłem kijka 2.60, 17lb tyle ze St Croixa. Na Wiśle czesto łowi się bolki na płytkich blatach i za krótki kij się nie sprawdza.Jak dla mnie 2,30 (2,35m) to optymalna długość przy łowieniu z pływadła. Taki kompromis pomiędzy długością rzutów a manewrowością zwłaszcza przy podbieraniu dużych ryb. Co do mojego nowego nabytku BR 2,30, to ja bym go raczej opisał mocne 17lb a nie 20lb. Nie jest wcale pałowaty, pod obciążeniem dość głęboko potrafi się wygiąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Moim zdanie blank na tyle szybki, że spokojnie obskoczy sandaczowe łowy. Co prawda u mnie będzie robił za boleniówkę. A znasz kogos, kto lubi szybsze patyki niz Ty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi