bosyba Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Czyli aż do Sanoka? Bo tam ustalono odcinki rezerwowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Dokładnie od Zagórza do Sanoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Sprostowanie po uaktualnieniu komunikatu. Obowiązuje tylko uczestników zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Na jaki odcinek warto się wybrać ze spinem w lato tak na kilka dni? Może ma ktoś namiar na jakiś domek czy inne lokum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Panowie, rozumiem ze rzeka nie jest zamknięta dla łowiących na czas trwania zawodów i mogę sobie śmigać z muchówką po Łączkach 29-30 kwietnia? Nie widzę nigdzie rezerwacji wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Można się spodziewać, że jak co roku będzie zamknięta, nie połowisz. Komunikat zapewne się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 na pewno tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 W sektorach w których łowią zawodnicy, w czasie zawodów jest zakaz wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie! Będę się zatem pałętał gdzieś po mniejszych ciurkach pewnie do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Koledzy napiszcie jakie warunki poniżej odcinka specjalnego, jaki kolor wody?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Woda nie jest wysoka więc powinno być ok... Stan 173 cm może napawać optymizmem Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Dzięki serdeczne. Pakuje zatem szwagra pod pache i może przez weekend uda się ze 2 ślepe pstrągi oszukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie wiem jak San ale wszystko co powyżej Soliny to już nie kawa z mlekiem a po prostu błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Cóż, taki jest urok górskich rzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Ciekaw jestem w jakim stopniu na aż takie zabłotnienie zaraz po deszczu ma działalność człowieka. podcinane skarpy, drogi, zwózka drewna itd. Woda szuka najłatwiejszej drogi więc zamiast spływać między trawkami zapierdziela gliniastą drogą i zabiera ze sobą całe błoto...Nie mam pojęcia jak ryby przeżywają w takiej breji normalnie ten potok podobno wygląda tak A z tego co wyczytałem w 2004 r tę kładkę porwała woda... Edytowane 10 Maja 2017 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Z niedzieli. Kropki bardzo niemrawe. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam. Na poczatku lipca będe w Sanoku. Zabieram ze sobą spining i pytanie moje brzmi:Gdzie i co moge probować złowić? San czy może Solina ( tylko z brzegu)? Dziekuje z góry za kazda sugestie. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Krzysie, Solina to prawie jak każde inne większe jezioro w Polsce. ( ale za to o wiele trudniejsze technicznie )Ale za to San .. jedyny, niepowtarzalny, urokliwy.Bierz wodery, woblerki 5-7cm, małe wahadła, kij do 15-20g, żyłka 20.Okolice mostu w Postołowie, generalnie rzeka od ujścia Hoczewki w dół ...Nie ma filozofii, za to są piękne ryby.Pamiętaj tylko o hakach bez zadziorowych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dzięki. - podpowiedz jeszcze jakie gatunki ryb trafiają się na tym odcinku. Opłata pzw Krosno na górskie czy jak się opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ryby różne, przede wszystkim pstrąg i lipień, ale trafia się też gruby kleń, a nawet głowatka. Opłaty na wody górskie PZW Krosno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na górskie wody - wykaz punktów sprzedaży w linku:http://www.pzw.org.pl/pzwkrosno/cms/984/wykaz_punktow_sprzedazy_skladek_za_wedkowanie_i_wydawanych_zezwoAlbo przelewam, drukujesz pozwolenie jednodniowe i spokój.Moim znajomym "przyjezdnym" najłatwiej i najwygodniej było opłacać poza betem tu: 6) Stacja Paliw BP (dawny PETROSAN)- wylot z Sanoka w kierunku Leska - całodobowo. 13-464-65-75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam mam pytanie.Będę spędzał urlop w Dwerniku, na co mogę liczyć na tym odcinku Sanu?w co się uzbroić, czy mogę tam łowić tylko na Sanie czy w dopływach także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 W lecie możesz tam liczyć na okonie 10-15 cm, troszkę większe kleniki i wielkie "ukraińskie" ukleje.. Jak popada możesz trafić na opadającej wodzie pstrążka. Uwaga na rezerwaty przyrody, gdzie wędkowanie jest zabronione (np. "Krywe") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Plany mi się trochę zmieniły i nie będę ciągnął łódki nad Solinę, więc pytanie: będąc w Werlasie, gdzie najlepiej uderzyć na San?Co polecacie zabrać prócz muchówki, jaki spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Piotrek, zadzwoń do mnie w wolnej chwili 509-957-757 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi