Kuba Standera Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Bo niestety nie wystarczy tylko to, o czym napisał Kuba...Trzeba jeszcze pokonać opór członka....Myślę, że jak już się pokona największy opór - własnej d... to i z oporem członków można ;)W tym jest zwykle problem myślę - w zmuszeniu sie do działania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Właśnie Okręg Płocko-Włocławski postanowił się rozwiązać. Wchłonięcie wód z mojego podwórka do Okręgu Mazowieckiego znów daje jakąś szansę na zakończenie zabierania wszystkiego ze Skrwy. Mam nadzieję, że w Warszawie, w przeciwieństwie do Włocławka, będzie z kim o tym po rozmawiać. Dla tej rzeki to jedyna szansa na przetrwanie z rybami. Bo płynąć to ona i tak płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SławomirW Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Czy poniżej tego OS, tam gdzie można łowić na spina jest wymagany regulaminem podbierak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czy poniżej tego OS, tam gdzie można łowić na spina jest wymagany regulaminem podbierak ?Nic mi o tym nie wiadomo, by potrzebny był podbierak.Natomiast haki i kotwiczki bez zadziorów jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Józek apropos Sanu. Co Robisz w sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 BRAWO KUBA STANDERA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Panowie zapytam tutaj:Jaka woda dziś na Sanie w okolicach Leska - Sanoka?Chciałem łowić jutro ale po nocnych opadach nie wiem czy jest sens jechać a kawałek mam.Przy czym dodam że nie znam tej rzeki i nie wiem za bardzo jak się zachowuje po takich deszczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Z tego co wiem to opada powoli i powoli się klaruje. Płynie tak z 14 metrów więc można hulać. Nawet jeżeli Hoczewka przybrudzi to dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Koledzy podrzućcie gdzie poniżej OSu najlepiej wejść do wody ze spiningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Brzeg pozwala na zejście niemal w każdym miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam.Ma ktoś jakies wieści z Sanu? OS i poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Koledzy jak wygląda sytuacja na Sanie, interesuje mnie poziom wody w ok. Leska / Sanoka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Możesz śmiało jechać jedna turbina i woda czysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/149220060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 W sobotę byłem w ok. Dynowa / Dubiecka, w efekcie bardzo niskiego poziomu wody i upałów doszło do przyduchy - widziałem dziesiątki martwych świnek Zerowa aktywność innych ryb, zrezygnowałem z łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To niedobrze ... ja wczoraj w okolicy Leska byłem ... woda fajna ... ryby wsporacowaly nienajgorzej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Widzę odgrzebany temat.Ja już mam zaklepany nocleg w Łączkach za miesiąc,ale łowię na OS-ie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Bardzo brudna woda poniżej OS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Byłem dzisiaj i brudna jest , kawa z mlekiem płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Byłem dzisiaj i brudna jest , kawa z mlekiem płynie.Tak myślałem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 hej, a powie mi ktoś jak jak z tą rezerwacją miejsc na OS ? Jak sobie zarezerwuje jakiś dzień i powiedzmy pogoda nie dopisze to co wtedy z rezerwacją? jestem w Bieszczadach od 1 do 10 sierpnia i jeden dzień na Os chciałbym poświęcić. Napewno będzie fajna przygoda, coś nowego. Nigdy jeszcze nie byłem więc chciałbym zobaczyć, zbyt długo też nie łowię na muchę więc mistrzem nie jestem.Jakieś wskazówki od kolegów? I jeszcze taka prośba jakiś telefon do strażnika łowiska? Z góry wielkie dzięki za jaką kolwiek wskazówke i odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barflyf Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Hej koledzy z zapytaniem o warunki na os San lub ponizej. Da się lowic ? Pozwalają warunki ? Jak kolor wody. Woda idzie w dół 187 i 36.6 przepływ, jeżeli woda będzie tak schodzić w dół to jutro powinno być o 11 cm mniej z przepływem 22 m3. Pytam bo jestem u rodziny w Rzeszowie i nie skorzystać to by była tragedia: ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W Postołowie kawa na całej szerokości, brudzi przede wszystkim Hoczewka, ale Olszanka też tragicznie brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barflyf Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jakieś info z rana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 "Na terenie całych zawodów od dnia 1 kwietnia 2017 obowiązuje zakaz zabierania złowionych ryb." http://www.pzw.org.pl/pzwkrosno/wiadomosci/146796/61/k_o_m_u_n_i_k_a_t_____o_r_g_a_n_i_z_a_c_y_j_n_y_zawodow__w__dysc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi