Skocz do zawartości

Spinning i pstrągi. San poniżej OS.

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Bo niestety nie wystarczy tylko to, o czym napisał Kuba...Trzeba jeszcze pokonać opór członka....

Myślę, że jak już się pokona największy opór - własnej d... to i z oporem członków można ;) ;)

W tym jest zwykle problem myślę - w zmuszeniu sie do działania. 

• Like 1

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Właśnie Okręg Płocko-Włocławski postanowił się rozwiązać. Wchłonięcie wód z mojego podwórka do Okręgu Mazowieckiego znów daje jakąś szansę na zakończenie zabierania wszystkiego ze Skrwy. Mam nadzieję, że w Warszawie, w przeciwieństwie do Włocławka, będzie z kim o tym po rozmawiać. Dla tej rzeki to jedyna szansa na przetrwanie z rybami. Bo płynąć to ona i tak płynie.

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Panowie zapytam tutaj:

Jaka woda dziś na Sanie w okolicach Leska - Sanoka?

Chciałem łowić jutro ale po nocnych opadach nie wiem czy jest sens jechać a kawałek mam.

Przy czym dodam że nie znam tej rzeki i nie wiem za bardzo jak się zachowuje po takich deszczach.

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

hej, a powie mi ktoś jak jak z tą rezerwacją miejsc na OS ? Jak sobie zarezerwuje jakiś dzień i powiedzmy pogoda nie dopisze to co wtedy z rezerwacją?  jestem w Bieszczadach od 1 do 10 sierpnia i jeden dzień na Os chciałbym poświęcić. Napewno będzie fajna przygoda, coś nowego.  Nigdy jeszcze nie byłem więc chciałbym zobaczyć, zbyt długo też nie łowię na muchę więc mistrzem nie jestem.

Jakieś wskazówki od kolegów? 

I jeszcze taka prośba jakiś telefon do strażnika łowiska? 

Z góry wielkie dzięki za jaką kolwiek wskazówke i odpowiedz

• 7 miesięcy temu...

Hej koledzy z zapytaniem o warunki na os San lub ponizej. Da się lowic ? Pozwalają warunki ? Jak kolor wody. Woda idzie w dół 187 i 36.6 przepływ, jeżeli woda będzie tak schodzić w dół to jutro powinno być o 11 cm mniej z przepływem 22 m3.

Pytam bo jestem u rodziny w Rzeszowie i nie skorzystać to by była tragedia: (

• 1 miesiąc temu...