TomCast Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 a najnowszy o kleniach i jaziach ktoś widzial? bo nei wiem czy kupowac? jest standardowo lowienie z gruntu na angielskich rzeczkach czy cos na sztuczne przynety tez?A jaki to film, tytuł podaj, bo z ostatnich to tylko "Klenie z małej rzeczki na spinning" widziałem, taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Z serii Wędkuj.pl, zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 tak dokladnie chodzi o serie WĘDKUJ http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,nowosc-kolekcja-wedkuj-przynety-i-patenty,59497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jako że temat zboczył z WMH na wędkuj.pl... kto z Was oglądał już najnowszy odcinek poświęcony sandaczowi? Widziałem go w kiosku, ale nauczony smutnym doświadczeniem powstrzymałem się z zakupem. Znów dominują mięsiarskie metody, czy jest coś dla odmiany o sportowym połowie tych ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 o - nawet nie zwrocilem uwagi, że jest już nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jest. I to kolejny po węgorzu, który, jeśli mnie pamięć nie myli, pojawił się zamiast klenia i jazia Pytanie otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 nie, nie, klen byl. mam w domu... typowe angielskie podejscie... mielonki, gruntowki itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) No popatrz, to w "moich" kioskach w ogóle klenia nie było, a po bolku od razu pojawił się węgorz Całe szczęście, że nie ma czego żałować. Plugawa ta seria się okazała. A po szczupaku myślałem, że będzie jeden wielki hit. Wyszedł jeno kit bądź szit. Źle tak czy owak Edytowane 24 Września 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 nie no - mi się jeszcze podobal Boleń reszta faktycznie ... szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No dobrze, boleń faktycznie był niezły. Zwłaszcza w części poświęconej monitoringowi migracji ryb. Tylko te jakieś takie kuse były, w wymiarze nieforumowym chlapaki I chwytaki. Ups, deja vu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi