mi106 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam! czy ktoś ma namiary na serwis silników w Legnicy...???? przeszukałem forum ale nie mogę znaleść...z góry dziękuje za pomoc... Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez mi106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/691-20-96-412/kod-pocztowy/59-220/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mi106 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 dzięki kolego to jest to czego szukam....do pełni szczęścia to jeszcze numeru tel. brakuje....jakby ktoś posiadał to bede wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Posiadam Nie wiem czy to firmowy, czy prywatny, więc na priv Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 dzięki kolego to jest to czego szukam....do pełni szczęścia to jeszcze numeru tel. brakuje....jakby ktoś posiadał to bede wdzięczny... napisz do Władka @tornado Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kontakt do kolegi Krzyśka z Legnicy powędrował na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mi106
Witam! czy ktoś ma namiary na serwis silników w Legnicy...???? przeszukałem forum ale nie mogę znaleść...z góry dziękuje za pomoc...
Edytowane przez mi106Odnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi