tpe Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ze strony Dragona można ściągnąć już nowy katalog Dragona. Tempo niespotykane w historii. Design przejął w tym roku przedstawicielstwo ProLogic, ale oprócz gum i kilku drobiazgów nie znalazłem kijów i m.in. 4Playów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dzięki za info,już klikam sprawdzić co maja za nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 No troszku nowości mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a jakis link mozna dostac do tego katalogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a jakis link mozna dostac do tego katalogu ? Mówisz i masz http://www.firmadragon.pl/flip/Dragon2008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 dziękować ps. Arek zanderix chłopakiem z okładki fju fju <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Wreszcie dostrzegli buga w Team Dragonach lecących na pysk, teraz można sobie je wyważyć pierścieniami.Wcześniej, by kijek dobrze leżał wklejałem gałkę wytoczoną z aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 kurde a mi coś ten link nie dziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tpe
Ze strony Dragona można ściągnąć już
nowy katalog Dragona. Tempo niespotykane w historii. Design przejął w tym roku przedstawicielstwo ProLogic, ale oprócz gum i kilku drobiazgów nie znalazłem kijów i m.in. 4Playów...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi