Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Serwus wszystkim. Od nie dawna zacząłem bawić się w struganie, dłubanie, malowanie, lakierownie.I teraz postanowiłem że pokarzę kolegom po fachu co tam dłubie. Liczę na to że tan wątek pomoże robić mi co raz lepsze przynęty dzięki krytyce, którą przyjmuję zawsze i oczywiście dzięki radom co robić aby były lepsze. Pozdrawiam Arek A oto zdjęcie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ładne, prosimy o więcej fotek ... robisz modele pod konkretne ryby czy każdy znajdzie coś dla siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 nie mając lepszych zdjęć ani wobków przy sobie jedyne do czego można się na tę chwile przyczepić to mała dbałość o stelaż, oczka... Trochę krzywo wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jeśli to Twoje początki to jest lepiej niż dobrze Muszę zmienić monitor bo żadnych niedociągnięć przy stelażu nie zauważyłem ale żaden ze mnie fachowiec od woblerów więc może nie wiem na co zwrócić uwagę.Myślę, że lepsze przynęty będziesz robił nie dzięki krytyce a raczej praktyce i wytrwałości, czego Ci życzę Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ładne, prosimy o więcej fotek ... robisz modele pod konkretne ryby czy każdy znajdzie coś dla siebie ?Sądzę że chyba raczej coś konkretnie pod rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 A co do tych oczek to racja tez sam to zauważyłem i moi koledzy też popracujem nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 A oto tygrysek w całej okazałości, malowany aero własnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) widze nie tylko malowane wobki ale rowniez oklejanki i materialem brokatowym i kalkomania :-) jesli tak jak mowisz od niedawna sie tym zajmujesz to co bedzie za pare lat hmmmm tu chyba krytyki wiele nikt nie napisze heehhh Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Najlepszymi krytykami będą ryby, jeżeli Twoje wobki łowią to są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 póki co to to dopiero kilka brań było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Bardzo ładne, a jeśli jeszcze takie początki... Tym stelażem to ja bym się za bardzo nie przejmował, na starcie każdy chyba wręcz odruchowo zwraca mniejszą uwagę na szczegóły techniczne typu oczka (choć przecież ważne!), a bardziej skupia się na malowaniu, rzeźbieniu itd. Potem i tak każdy sam zauważa także szczegóły estetyczne pozostałych elementów. Moim zdaniem masz świetny start i zapowiadają się konkretne woblerki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kształty bardzo fajne, czy są to kalkomanie? Widzę tam chyba RR od salmo i coś z rapalki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kształty bardzo fajne, czy są to kalkomanie? Widzę tam chyba RR od salmo i coś z rapalki:)jak byś zgadł z tymi wzorkami że są to podkradnięte tym firmom dziś będzie malowanko kilku nowych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A miało być tak pięknie, a tu proszę lakier (domalux bezpodkładowy) rozmazał i cała robota na nic i chyba trzeba będzie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Próbowałeś przetykać poszczególne warstwy malowania bezbarwnym akrylem? Z moich doświadczeń jest to idealne antidotum na wszelkie kwasy z domaluxem, nie trzeba się obawiać, że farba spłynie i sknoci całą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dzięki za radę na pewno wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) No i moje grupa tygrysów, tuż po ustawieniu testach.SDR po pierwszym kontakice z wąsatym lecz kotwice zawiodły:) kilka chwil ryba na kiju i tyle sądzę że wielkość kotwic się zemściła. Edytowane 14 Września 2013 przez Bloodwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 I wreszcie znalazł się czas między pracą i masą innych obowiązków na prawdziwe testy tygrysów.Na to by zmierzyły się z tym do czego je stworzyłem Po ciężkiej rannej pobudce, po kilku godzinach bez efektownego biczowania wody, nadszedł czas na trolling i drogę powrotną a tu super niespodzianka może to nie metr ale na tą przynętę cieszy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) A otóż i kilka nowych wobków do trollingu, a także do łowienia tradycyjnego z ręki.Oczka już bardziej okrągłe , 9 cm do trollingu Coś do łowienia z ręki:Ten do trollingu też jest dobry 10cm A tu kilka mniejszych 5cm8cm8cm Proszę oceniać, krytykować, wszelkie uwagi mile widziane.Co o nich sądzicie? Edytowane 11 Listopada 2013 przez Bloodwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 I wreszcie znalazło się trochę czasu w te jesienno - zimowe wieczory aby urzeczywistnić pomysły, które już od dawna nie dawały spokoju. A oto one kilka wobków i dwa wahadła na szczupaka, a sądzę że sum też nie pogardzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi