filser Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jak w tytule jakie to przelotki napewno fuji moze ktos wie konkretnie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Przelotki powinny mieć bicie FUJI na stopkachwraz z rozmiarem, oprócz najmniejszych( ale mogę się mylić) Raczej typ (alconite ,SiC,) nie jest bity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nie ma najmniejszego znaczenia w co jest zbrojony team dragon kij kupiony nikt nie bedzie przezbrajał bo i po co prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Raczej typ (alconite ,SiC,) nie jest bityNie jest bity bo po bieżni widać co jest co. Już było o tym gdzieś na forum. SiC jest srebrzysty, alko czarne a np. hardloy taki mniej więcej szarawy.Jak byłem mały, miałem jakiś taki biało niebieski ruski spinning i tam przelotki były misternie skręcone z chromowanego drutu i też było to widać. Jeno nie podziałał długo, bo się rowek zrobił na szczytowej i żyłkę zaczęło ciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi