Apisfisha Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam prosze o pomoc w znalezieniu multka na Bałtyk, szukam czegoś mniejszego do kijaszka 50-200gz góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 C3 5601, 5501C4 - 5601Abu revo toro 51 / ew 61 choc ten pierwszy bedzie wystarczajacy...quantum cabo 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witaj na forum,- ten multik to ma być na "łosia" ewentualnie trociaka czy do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Myslę że taki bardziej uniwersalny i na łososia ale z innym kijaszkiem, dorsza, ale i na jeziora z jeszcze innym kijaszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Och przepraszam dziekuję za szybkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Na chwilę obecna brałem pod uwage właśnie Revo toro 61 HS albo Daiwa Lune 253l, jesli chodzi o troling to oczywiście na jeziorze i kręcioły na lewą rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) .... taki bardziej uniwersalny i na łososia ...... dorsza, ale i na jeziora z jeszcze ..... przypominała mi się teraz reklama Wash & Go ...obawiam sie, że musisz się jeszcze zastanowić czego tak naprawdę szukaszpodałaś zbyt szeroki zakres łosoś w morzu - a nad jeziorem co byś chciał nim łowić?- z jednej strony okrąglak a z drugiej może być juz niski profil Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jak masz budżet na Lunkę, to nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tak ale szukam Luny używanej w dobrej cenie, i biore pod uwage revo toro, ale może jeszcze cos podpowiecie bo jestem zieloniutki, wydaje mi sie że te dwa wskazane przeze mnie mogą sie sprawdzić o tym o czym pisałem wyżej, oczywiście z innymi wedkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) osobiście na dorsze szczerze odradzam multiplikatorgeneralnie multiki ABU i Shimano z wyższej półki nie zawodzą Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 dlaczegóz to? jak wolno zapytać. Według mnie jest lepszy od stało szpulowca, zreszta multki to krecioły najlepsze do vertical jigging - jigowania w pionie jesli chodzi o stałoszpulowca go tylko z wolnymbiegiem może konkurować, choć nie do końca bo tu już nie mamy takiej kontroli nad przynetą jak w multicu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Na chwilę obecna brałem pod uwage właśnie Revo toro 61 HS albo Daiwa Lune 253l, jesli chodzi o troling to oczywiście na jeziorze i kręcioły na lewą rękę Zwróć uwagę na nawój/przełożenie. Luna zwija dużo mniej linki niż Toro HS. Jest na 100% bardziej mocarną maszynka i juz dawno bym ja miał gdyby nie ten nawój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 hmmmmmmmm jesli chodzi o przełożenieto raczej włąsnie do łowienia dorszy bardziej pasuje to mniejsze na dużych głębokościach, przy wiekszych kręciołchyba bardziej narazony ?tak mi się wydaje, ale jak pisałem ten revo toro 51/61 też biorępod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi