baloonstyle Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pzry tych wszystkich synonimach i antonimach nazwy związku , którego legitymacje tak fajnie grzeją w kieszeni , dorzucę swoją wersję , najbliższą chyba rzeczywistości - Plebejski Związek Wędkarski Dla mnie to wszystko co się dzieje w moim okręgu wygląda jak "PZW" - Pier**l Zwykłych Wędkarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hrs-MPsHvR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 A może, Panowie Zwijamy Wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No pewnie , przyjdą zaraz jacyś fajni oni i nas gites urządzą . Tak ładnie jak ze wszystkim innym wokół , nie przerywając snu przez los pokrzywdzonym , i natralnie bez nich - roszczeniowych pasywów . . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Pzry tych wszystkich synonimach i antonimach nazwy związku , którego legitymacje tak fajnie grzeją w kieszeni , dorzucę swoją wersję , najbliższą chyba rzeczywistości - Plebejski Związek Wędkarski Dobre, jednak podtrzymuję swoją wersję Polski Związek Wałkarski. Wałkarze weźcie się do roboty, dobrowolnie poddajcie się karze i przestańcie bezczelnie rżnąć w cztery litery tych wędkarz, którzy tego sobie nie życzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 scaramanga , to nie wałkarze ten obraz nędzy i rozpaczy uczynili . Kroja nas , jeśli naprawdę kroją , choć jestem zdania iż jest to raczej bezwład pokomunistycznego molocha , bo godzimy się zbiorowo na ten model zarządzania oraz funkcjonowania , chooy wielki kładąc na związek który de facto wspólnie tworzymy . Jest nawet posowiecka filizofia znana pod nazwą nachuizm , która wspaniale tu konweniuje scalając w okropną całość tak teorie jak i praktykę .. oraz te wszystkie pudelkowe wykładnie .Czyż nie jest rozpaczliwie głupim , żałosnym i haniebnym , że wciąż stawiamy na kogoś z zewnatrz - sąd , Unię czy kogo tam diabli przygnają , jakbyśmy sami zdolni nie byli ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Sami zdolni nie jesteśmy, bowiem świadoma masa czyli awangarda to mniejszość. Reszta, czyli rzesza ciemna to wędkarze spauperyzowani, którzy marzeń mieć nie śmią, ba! do marzeń a co za tym idzie do zmian nie są zdolni. Ci kontentują się koszyczkiem, sprężynką i owocowym zajzajerkiem, dobrym bo słodkim i mózg niezawodnie trzepiącym. Ci stanowią o bezwładzie Związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Mr. Sławek, duży szacunek za właściwe ujęcie problemu, z właściwą swadą. Polecam kolegom do rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Mamy nowego prezesa PZW . Idzie nowe ,czy zostanie po staremu .Jest nadzieja !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Niech zlikwidują w końcu tą złodziejską organizację!!!!! Byłem w niej nawet kiedyś w zarządzie i co i nic a 20 lat temu chciałem stworzyć w Augustowie łowiska specjalne ale się nie da. Teraz PZW Kradnie ryby wędkarzom odłowy sieciowe non stop jez,. Necko, Rospuda wyrybione!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zniszczyli stado podstawowe leszcze itd porażka!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Spotkałem się z jednym pracownikiem "okręgu" PZWałkarskiego i rozżalony skwitował ja tu tylko pracuję ale nie zgadzam się z polityką prowadzoną przez "okręg", biedny....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Brzmi niczym sławne "ja tylko wykonywałem rozkazy..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A ja , wbrew wszystkim spróbuję odwrócić Wisłę kijkiem ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Żeby zmienić PZW, a przede wszystkim rybostan musi się zmienić mentalność, a ta zmieni się wraz z wymianą pokoleń. Już teraz przecież mamy duży postęp w tym temacie, jest mnóstwo filmów na yt gdzie ludzie wypuszczają ryby i namawiają do tego. Kluczem jest według mnie edukowanie młodzierzy i najważniejsze dawanie przykładu nad wodą. Potrzeba do tego odwagi cywilnej np. zwrócenie uwagi jak ktoś śmieci, zabiera niewymiarowe ryby, kłusuje. Myślę że za 10 - 15 lat naprawdę będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Pewnie będzie bo tej starej toksycznej krwi ubędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie Panowie.Będzie lepiej bo sami ją wymienimy (krew...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi