kokosz77 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 WitamJak w temacie mozecie podac mi kilka swoich " pewniakow " chodzi mi o kolory kogutów czy też jigow na okonia .Wiem wiem co lowisko to inne preferencje , ale napewno kazdy ma jakieś swoje kolory które sprawdzaja sie na wiekszosci wod.W niedziele mam zawody spinningowe i chcialem sobie kilka ( 5-8 ) sztuk ukrecic ale nie wiem w jakiech kolorkach.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dobry Więc ja polecam brąz oraz czarny.Inne kolory też posiadam ale są jakoś mniej łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Dzieki za info.Jestem troche zdziwiony chyba niewielu wedkarzy lowi okonie na koguty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Okonie lubią też seledyny, czerwony, pomarańczowy, biało czerwony, żółty. Musisz na łowisku testować różne kolory bo zarówno upodobania okoni są różne jak i w różnych porach roku preferencje się zmieniają, w zależności od pokarmu pobieranego przez ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 używam. czerwień, żółty fluo, zielony fluo, biały, różowy, niebieski, mieszam kombinacje kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Warto mieć jak najwięcej kolorów. Na jednym łowisku może dominować kolor X a na innym Y. Myśle że nie ma złotego, ogólnego środka w kolorach czy to w kogutach, gumach, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 I tu dokładnie kolega ma racje!!! Trzeba wszystkiego próbować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Może coś z takich kolorów się sprawdzi na Twoim łowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi