mifek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Wiele się o tym ostatnio mówiło, więc czas przejść do konkretów... . Gorąco pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie : Rafał spigot Malinowski & Rafał mifek Borysewicz - organizatorzy zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu91011121314151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Proszę o wpisanie na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 I ja się piszę tornado a wiem że Janusz ma ochote i o poperku nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ech...łza się w oku kręci, ponieważ nie mam szans się załapać wobec ograniczonej liczby miejsc z moją korbą Pięknie przedstawiona propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 a kiedy na roztocze sie wybierzecie z jakimś zlotem (nie koniecznie castingowym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 I ja się piszę tornado a wiem że Janusz ma ochote i o poperku nie wspomnę Niestety, Popper nie zmieści się, w pełnym terminie.Ale, jeśli można będzie w ten sposób, to chętnie dołączę do ekipy w dniach 1-2 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 lista chętnych zaktualizowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 mifek, ja raczej sie nie pisze ale gratuluje kawalu profesjonalnej roboty jaka odwalilliscie ze @spigotem od strony organizacyjnej professional Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 nie no spoko. ja tu tylko sprzątam. cała zajawka to robota mojego imiennika - nie chcialbym by chłopina czuł się pokrzywdzony... ale trzeba przyznac ze wstepik jest... nieziemsko dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Wprowadziliśmy małe zmiany organizacyjne. liczba osob ograniczona do 25 (tyle lozek w hotelu) oraz poprawilismy uwage dot. brodzenia. oczywiście wszystko w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Niestety, mnie nie będzie, 02.03 mamy na Parsęcie XVII MemoriałWierzbickiego, a w piątek 29.02 przyjadą do mnie chłopaki z Wawyz Żywiec Trade na rybki i z piwkiem, które będzie polewane nazawodach. Więc sami rozumiecie,ale wypiję za powodzenie zlotumałego ŻywczykaPozdro JachuPS. Opracowanie THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mimo że złowiłem swoje pierwsze w życiu dwa pstrągi na drawie i do tego byłem jednym z lepszych pstrągarzy to z przykrością muszę odmuwić. Chociaż bardzo bym chciał. Na następne kwiecień - maj piszę się w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 mientczak <_< <_< <_< <_< <_< a tak an powaznie to ... poddamy twojego kijka na kwisie szerogowi prob - skoro nie będzie właściciela to ... można będzie sobie pozwolić na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 nie no spoko. ja tu tylko sprzątam. cała zajawka to robota mojego imiennika - nie chcialbym by chłopina czuł się pokrzywdzony... ale trzeba przyznac ze wstepik jest... nieziemsko dopracowany No tak jak zwykle moja wina a tak całkiem poważnie też mi się podoba od rana odbieram tylko mms-y i skręca mnie bo muszę siedzieć w domu poniżej zdjęcie dziś z rana zrobione nad Kwisą. Nie jest to moje zdjęcie więc postanowiłem je przyciąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ten kijek wytrzymuje dużo no ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 NADMIENIĘ iż w 6 trasie jest opisany most - ZOSTAŁ ROZEBRANY więc interesuje nas prawa strona rzeki i tak lewa jest z przeszkodami góry wysokie skarpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 spigot zapomniałeś dodac, że kropek miał... 55cm!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzięki Spigot za przygotowanie programu zlotu! Super sprawa i pełna profeska. Oczywiście będę na zlocie a ryby już czaruję PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzięki Spigot za przygotowanie programu zlotu! Super sprawa i pełna profeska. Oczywiście będę na zlocie a ryby już czaruję PozdrawiamRemek jest wszystko OK lepiej się dobrze wykuruj, musisz mieć siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Szpiegu! Super! Pogadamy o bolkach i o orłach PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 spoko remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 mifek!wlasnie zastawiam sie!powiedz mi ile razem koszt czlonek i hotel itp??jezeli do 250zl wtedy jade:)pozdrawiam lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 mifek!wlasnie zastawiam sie!powiedz mi ile razem koszt czlonek i hotel itp??jezeli do 250zl wtedy jade:)pozdrawiam lukexio spokojnie zapisuj się jeszcze z 250 zostanie na kilka wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi