mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 tak jak mowilem - koszt calkowity podamy w poniedzialek - ale na pewno miescimy sie w tym przedziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 mifek!wlasnie zastawiam sie!powiedz mi ile razem koszt czlonek i hotel itp??jezeli do 250zl wtedy jade:)pozdrawiam lukexio spokojnie zapisuj się jeszcze z 250 zostanie na kilka wobków heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 tak jak mowilem - koszt calkowity podamy w poniedzialek - ale na pewno miescimy sie w tym przedziale to spoko:)mam nadzieje ze 250zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 lukexio - rozumiem ze mam Cię dopisac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 PREZENTACJA HOTELU - pokoje w każdym telewizor LCD - łazienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 - pokoje ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wspólna kuchnia na poranną kawę o 06.00 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 i pozostał nam hol długi do rzutów i wygodny do piwka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 i jeszcze kilka fotek z dzisiejszego wypadu spigot'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Proszę o bardzo wsępne dopisanie do listy - miejsc jeszcze jest sporo Muszę zgrać prom i lot powrotny, wtedy potwierdzę na 100% No prom jest, mogę być spóźniony 29, choć komp mówi że powinienem się dotoczyć około południa, ale to w opcji zombie jazda nonstop z Normandii. Czyli wzrastam do 90%, potwierdzę jak będę miał bilety, znaczy koniec tygodnia... A i Pan Ramay też ma smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no to moze wstepnie dopiszemy obu panow Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11121314151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dawaj dawaj Kuba tylko zdrowaśki jakieś zalicz aby sztorm Cię ominoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Proszę o bardzo wsępne dopisanie do listy - miejsc jeszcze jest sporo Muszę zgrać prom i lot powrotny, wtedy potwierdzę na 100% No prom jest, mogę być spóźniony 29, choć komp mówi że powinienem się dotoczyć około południa, ale to w opcji zombie jazda nonstop z Normandii. Czyli wzrastam do 90%, potwierdzę jak będę miał bilety, znaczy koniec tygodnia... A i Pan Ramay też ma smaka no tak czekałem na ekipę aż coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dawaj dawaj Kuba tylko zdrowaśki jakieś zalicz aby sztorm Cię ominoł wiaterek - ale poki co Ciebie nie widze na liście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie wiem jak z Ramayem, uzgodnienia trwają, ja i tak musze jechać +- wtedy do Polski, więc przy okazji zalicze zlocik I jakiś mały obwoźny sklep castingowo-muchowy zrobię <_< , bo znowu się mi trochę gadżetów uzbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 wiaterek - ale poki co Ciebie nie widze na liście ;) a nr 5??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 uspik zakrecilem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Spigot, a jest tam jakaś knajpa co byśmy sobie wieczorem wszyscy wspólnie wyszli i posiedzieli przy chipsach PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mifciu wiaterku nie powinno być bo i po co, ale tornado napewno się pojawi i co w tedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Remuś 30 m od hotelu jest RESTAURACJA. w niej też przewidujemy ew posiłki - trwaja tylko ustalenia co do kosztów - jutro mamy nadzieje podać więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mifciu wiaterku nie powinno być bo i po co, ale tornado napewno się pojawi i co w tedy. wtedy bedzie tak jak Spigot mial dzisiaj na Kwisie... Wobki będą latały niczym boomerangi - ciekawe tylko co na to szpule multikow i linki na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Spigot, a jest tam jakaś knajpa co byśmy sobie wieczorem wszyscy wspólnie wyszli i posiedzieli przy chipsach PozdrawiamRemek jest 2 m. obok naszego hotelu Restauracja czynna do 23.00gdzie będziemy się pożywiać wieczorem , podejrzewam że i napoje z bąbelkami również są Jeśli nie tam to na mój gust będą na pewno jakieś knajpki wracając do Restauracji jutro MIFEK będzie pisał wyżywienie we własnym zakresie , załatwiłem dla naszej grupy ogólny rabat.Każdy je co chce i o dowolnej porze. Tak więc w koszta nie jest wliczony posiłek , ale kto tam będzie jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Remuś 30 m od hotelu jest RESTAURACJA. w niej też przewidujemy ew posiłki - trwaja tylko ustalenia co do kosztów - jutro mamy nadzieje podać więcej szczegółów Będą mieli herbatę czy tym razem przywieźć swoją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pierwsza kawa płatna - reszta gratis . Z herbatą nie wiadomo jak będzie. Tak przy okazji to ochotę mam przyjechać, ale przeszkody natury obiektywnej mogą mi przeszkodzić... Ale czas pokaże . 50% szans mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pierwsza kawa płatna - reszta gratis . Z herbatą nie wiadomo jak będzie. Tak przy okazji to ochotę mam przyjechać, ale przeszkody natury obiektywnej mogą mi przeszkodzić... Ale czas pokaże . 50% szans mam Przyjedź przyjedź!!Bo mam interes woblerkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi