Skocz do zawartości

Warsztaty Castingowe nad Kwisą - 2008

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Proszę o bardzo wsępne dopisanie do listy - miejsc jeszcze jest sporo :D Muszę zgrać prom i lot powrotny, wtedy potwierdzę na 100%

No prom jest, mogę być spóźniony 29, choć komp mówi że powinienem się dotoczyć około południa, ale to w opcji zombie jazda nonstop z Normandii. Czyli wzrastam do 90%, potwierdzę jak będę miał bilety, znaczy koniec tygodnia...

A i Pan Ramay też ma smaka :mellow:

Proszę o bardzo wsępne dopisanie do listy - miejsc jeszcze jest sporo :D Muszę zgrać prom i lot powrotny, wtedy potwierdzę na 100%

No prom jest, mogę być spóźniony 29, choć komp mówi że powinienem się dotoczyć około południa, ale to w opcji zombie jazda nonstop z Normandii. Czyli wzrastam do 90%, potwierdzę jak będę miał bilety, znaczy koniec tygodnia...

A i Pan Ramay też ma smaka :mellow:

no tak czekałem na ekipę aż coś napisze :mellow:

Mifciu wiaterku nie powinno być bo i po co, ale tornado napewno się pojawi i co w tedy. :mellow: :mellow: :mellow:

wtedy bedzie tak jak Spigot mial dzisiaj na Kwisie... Wobki będą latały niczym boomerangi :mellow: - ciekawe tylko co na to szpule multikow :mellow: i linki na nich :mellow:

Spigot, a jest tam jakaś knajpa co byśmy sobie wieczorem wszyscy wspólnie wyszli i posiedzieli przy chipsach :D

Pozdrawiam

Remek

jest 2 m. obok naszego hotelu Restauracja czynna do 23.00

gdzie będziemy się pożywiać wieczorem , podejrzewam że i napoje z bąbelkami również są :lol:

Jeśli nie tam to na mój gust będą na pewno jakieś knajpki :D

wracając do Restauracji jutro MIFEK będzie pisał wyżywienie we własnym zakresie , załatwiłem dla naszej grupy ogólny rabat.

Każdy je co chce i o dowolnej porze. Tak więc w koszta nie jest wliczony posiłek , ale kto tam będzie jadł :mellow:

:mellow: :mellow: :mellow:

Pierwsza kawa płatna - reszta gratis :D. Z herbatą nie wiadomo jak będzie.

Tak przy okazji to ochotę mam przyjechać, ale przeszkody natury obiektywnej mogą mi przeszkodzić... Ale czas pokaże :D. 50% szans mam :D

Przyjedź przyjedź!!

Bo mam interes woblerkowy :mellow: