mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 taaaaaaaak zycie pokazalo ze slawe kna ogol dość dobrze wychodzi na tych zlotach - oczywiscie pod waryunkiem wczesniejszego - nalezytego przygotowania sie do takowego spotkania no i jest zawsze wieksze szans aze mifek wszystkiego nie wezmie - albo ze bedzie sie przed mifkiem w kolejce :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 30m !!! rany dlaczego tak daleko!!! po całym dniu łażenia po krzakach to odległość jak z Ziemi do księżyca żartuję ... ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witka No jak na Kwisę to ja poproszę jedno miejsce dla mnie zarezerwować Piękna rzeczka pozdrawiam i dozobaczenia Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Super Maćku! liczyłem na Ciebie Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek121314151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witka No jak na Kwisę to ja poproszę jedno miejsce dla mnie zarezerwować Piękna rzeczka pozdrawiam i dozobaczenia Maciek Maciejka sugeruję 2 miejsca bo jeden gościu mi obiecał również przyjazd chyba się schował w szuwarach , bo nic nie pisze A tak całkiem serio pakuj całe Zabrze z Leszkiem na czele !!!! Ps. Na Kwisie też można nie wyjechać pod nie jedną górkę a i dla MIFKA ze SZPIEGIEM traktor się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek1314151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Szeryfowie skromnie zapytam czy alternatywą może być Boberek gdyby było za ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 spigot jak są tam wydry z nocnymi zębami to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tornado - my chcemy Kwisę Spróbuję jeszcze kogoś do nas zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 spigot jak są tam wydry z nocnymi zębami to się pisze przykro mi - nie ma ale są bobry nieszkodliwe z dużymi kłami więc rozumie że MIFEK ma zapisywać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 HILO dla Ciebie to nawet wściekłe norki z czerwonymi oczami z DPNu ściagne Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 mifku, dopisz mnie do listy Na razie to na 60 % jestem pewien wyjazdu, ale myślę że się uda i pojadę - od 10.02 do 22.02 będę właśnie w Lubaniu a na Kwisę mam bliziutko - rzut beretem i nie wiem czy dam radę dwa razy obrócić tam i z powrotem Mimo to jestem dobrej myśli i postaram się być Potwierdzę na 100 % najszybciej jak to możliwe Takiej imprezy nie wypada opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Remku nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hilo - fajnie będzie się spotkać w realu!! Mifek - wygląda na to ze będziesz miał backup w postaci mojej wyciągarki - 4,5 tony ciągu - myślę ze styknie na Ciebie, bambetle i największą górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 lukexio - rozumiem ze mam Cię dopisac?? tak jade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dobrze, takie coś mi zaświtało - może ktoś skorzysta. Ponieważ są to warsztaty to chciałbym zaoferować jednej osobie nie parającej się castingiem (ale chcącej spróbować) pomoc - tzw. przepustkę do świata castingu. Mianowicie dla niej przywiozę sprzęt (mutiplikator, wędkę pstrągową, kilka świetnych woblerów pstrągowych wykonanych przez naszego Sławka, blaszek od Jacha, oraz obrotówki) oraz postaram się dla niej być przez cały zlot przewodnikiem w castingu. Osoba ta, jeśli zechce, będzie ze mną chodziła nad brzegami Kwisy w poszukiwaniu pstrągów, a ja w miarę swoich możliwości będę przekazywał wiedzę o castingu. Zatem opowiem o:- sprzęcie pstrągowym (pokażę multiki, wędki, porozmawiamy o zasadach doboru poszczególnych elementów zestawu), - technikach rzutowych (pokażę te, które na początek wystarczą - postaram się pokazać na co zwrócić uwagę, jakie popełniane są błędy itd.)- oraz odpowiem na nurtujące adepta pytania Oferta ważna tylko dla jednej osoby - pierwszej, nie castingowej, która się zgłosi oficjalnie w tym wątku i zadeklaruje chęć uczestnictwa w sesji one-to-one. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. 151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dobrze, takie coś mi zaświtało - może ktoś skorzysta. Ponieważ są to warsztaty to chciałbym zaoferować jednej osobie nie parającej się castingiem (ale chcącej spróbować) pomoc - tzw. przepustkę do świata castingu. Mianowicie dla niej przywiozę sprzęt (mutiplikator, wędkę pstrągową, kilka świetnych woblerów pstrągowych wykonanych przez naszego Sławka, blaszek od Jacha, oraz obrotówki) oraz postaram się dla niej być przez cały zlot przewodnikiem w castingu. Osoba ta, jeśli zechce, będzie ze mną chodziła nad brzegami Kwisy w poszukiwaniu pstrągów, a ja w miarę swoich możliwości będę przekazywał wiedzę o castingu. Zatem opowiem o:- sprzęcie pstrągowym (pokażę multiki, wędki, porozmawiamy o zasadach doboru poszczególnych elementów zestawu), - technikach rzutowych (pokażę te, które na początek wystarczą - postaram się pokazać na co zwrócić uwagę, jakie popełniane są błędy itd.)- oraz odpowiem na nurtujące adepta pytania Oferta ważna tylko dla jednej osoby - pierwszej, nie castingowej, która się zgłosi oficjalnie w tym wątku i zadeklaruje chęć uczestnictwa w sesji one-to-one. PozdrawiamRemek @ remek - ciekawa propozycja Ja w castingu jestem całkiem ZIELONY i dopiero będę próbował właśnie na Kwisie kiedy to będę tam od 10 do 22 lutego oraz mam nadzieję że również z wami Mieć u boku speców od castingu to jak wygrana w totolotka i jeszcze jedno - nie mam kija pod multik na pstrągi - co mi zaproponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 wlasnie mam problem wedka dla pstraga czy moze byc wedka 3-18g a kolowrot shimano catana 2000Fa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 wlasnie mam problem wedka dla pstraga czy moze byc wedka 3-18g a kolowrot shimano catana 2000Fa???? @lukexio pierszeństwo mają maniacy castingowi jeżeli łowisz na duża korbę niestety muszę Cię na tą chwilę usunąć z listy masz szansę załapać się jako 23 lub w propozycji Remka pod jego skrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Kościelnik, czy kie licho widziałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 wlasnie mam problem wedka dla pstraga czy moze byc wedka 3-18g a kolowrot shimano catana 2000Fa???? @lukexio pierszeństwo mają maniacy castingowi jeżeli łowisz na duża korbę niestety muszę Cię na tą chwilę usunąć z listy masz szansę załapać się jako 23 lub w propozycji Remka pod jego skrzydła hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 i jeszcze kilka fotek z dzisiejszego wypadu spigot'a [moderator: tu były obrazki ale straszny moderator je wyciął bo nabijały transfer] Kościelnik, czy kie licho ? nie mozna otworz zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. peresada151617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Widzę że nasza standardowa załoga w komplecie Peresada - fruniesz czy jedziesz ze mną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi