Skocz do zawartości

Warsztaty Castingowe nad Kwisą - 2008

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

taaaaaaaak zycie pokazalo ze slawe kna ogol dość dobrze wychodzi na tych zlotach - oczywiscie pod waryunkiem wczesniejszego - nalezytego przygotowania sie do takowego spotkania :mellow:

no i jest zawsze wieksze szans aze mifek wszystkiego nie wezmie - albo ze bedzie sie przed mifkiem w kolejce :mellow: :mellow:

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witka

No jak na Kwisę to ja poproszę jedno miejsce dla mnie zarezerwować :D Piękna rzeczka :D

pozdrawiam i dozobaczenia Maciek

Maciejka sugeruję 2 miejsca bo jeden gościu mi obiecał również przyjazd :lol: chyba się schował w szuwarach , bo nic nie pisze

A tak całkiem serio pakuj całe Zabrze :mellow: z Leszkiem na czele !!!!

Ps. Na Kwisie też można nie wyjechać pod nie jedną górkę

a i dla MIFKA ze SZPIEGIEM traktor się znajdzie :unsure:

HILO dla Ciebie to nawet wściekłe norki z czerwonymi oczami z DPNu ściagne :mellow:

Lista chętnych:

1. mifek

2. spigot

3. remek

4. hasior

5. tornado

6. popper 2 dni

7. danielXR ???

8. szpiegu

9. standerus

10. Ramay

11. Szczupły_maciek

12. Sławek

13. HILO

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

mifku, dopisz mnie do listy :mellow: Na razie to na 60 % jestem pewien wyjazdu, ale myślę że się uda i pojadę - od 10.02 do 22.02 będę właśnie w Lubaniu :D a na Kwisę mam bliziutko - rzut beretem :mellow: i nie wiem czy dam radę dwa razy obrócić tam i z powrotem Mimo to jestem dobrej myśli i postaram się być :D Potwierdzę na 100 % najszybciej jak to możliwe

Takiej imprezy nie wypada opuścić :mellow:

Dobrze, takie coś mi zaświtało - może ktoś skorzysta.

Ponieważ są to warsztaty to chciałbym zaoferować jednej osobie nie parającej się castingiem (ale chcącej spróbować) pomoc - tzw. przepustkę do świata castingu. Mianowicie dla niej przywiozę sprzęt (mutiplikator, wędkę pstrągową, kilka świetnych woblerów pstrągowych wykonanych przez naszego Sławka, blaszek od Jacha, oraz obrotówki) oraz postaram się dla niej być przez cały zlot przewodnikiem w castingu.

Osoba ta, jeśli zechce, będzie ze mną chodziła nad brzegami Kwisy w poszukiwaniu pstrągów, a ja w miarę swoich możliwości będę przekazywał wiedzę o castingu. Zatem opowiem o:

- sprzęcie pstrągowym (pokażę multiki, wędki, porozmawiamy o zasadach doboru poszczególnych elementów zestawu),

- technikach rzutowych (pokażę te, które na początek wystarczą - postaram się pokazać na co zwrócić uwagę, jakie popełniane są błędy itd.)

- oraz odpowiem na nurtujące adepta pytania

Oferta ważna tylko dla jednej osoby - pierwszej, nie castingowej, która się zgłosi oficjalnie w tym wątku i zadeklaruje chęć uczestnictwa w sesji one-to-one.

Pozdrawiam

Remek

Dobrze, takie coś mi zaświtało - może ktoś skorzysta.

Ponieważ są to warsztaty to chciałbym zaoferować jednej osobie nie parającej się castingiem (ale chcącej spróbować) pomoc - tzw. przepustkę do świata castingu. Mianowicie dla niej przywiozę sprzęt (mutiplikator, wędkę pstrągową, kilka świetnych woblerów pstrągowych wykonanych przez naszego Sławka, blaszek od Jacha, oraz obrotówki) oraz postaram się dla niej być przez cały zlot przewodnikiem w castingu.

Osoba ta, jeśli zechce, będzie ze mną chodziła nad brzegami Kwisy w poszukiwaniu pstrągów, a ja w miarę swoich możliwości będę przekazywał wiedzę o castingu. Zatem opowiem o:

- sprzęcie pstrągowym (pokażę multiki, wędki, porozmawiamy o zasadach doboru poszczególnych elementów zestawu),

- technikach rzutowych (pokażę te, które na początek wystarczą - postaram się pokazać na co zwrócić uwagę, jakie popełniane są błędy itd.)

- oraz odpowiem na nurtujące adepta pytania

Oferta ważna tylko dla jednej osoby - pierwszej, nie castingowej, która się zgłosi oficjalnie w tym wątku i zadeklaruje chęć uczestnictwa w sesji one-to-one.

Pozdrawiam

Remek

@ remek - ciekawa propozycja :D Ja w castingu jestem całkiem ZIELONY i dopiero będę próbował właśnie na Kwisie :D kiedy to będę tam od 10 do 22 lutego oraz mam nadzieję że również z wami :D Mieć u boku speców od castingu to jak wygrana w totolotka :lol:

i jeszcze jedno - nie mam kija pod multik na pstrągi - co mi zaproponujecie?

wlasnie mam problem wedka dla pstraga :unsure: czy moze byc wedka 3-18g a kolowrot shimano catana 2000Fa???? :unsure:

@lukexio pierszeństwo mają maniacy castingowi jeżeli łowisz na duża korbę niestety muszę Cię na tą chwilę usunąć z listy

masz szansę załapać się jako 23 lub w propozycji Remka pod jego skrzydła

wlasnie mam problem wedka dla pstraga :unsure: czy moze byc wedka 3-18g a kolowrot shimano catana 2000Fa???? :unsure:

@lukexio pierszeństwo mają maniacy castingowi jeżeli łowisz na duża korbę niestety muszę Cię na tą chwilę usunąć z listy

masz szansę załapać się jako 23 lub w propozycji Remka pod jego skrzydła

hmmm :( :(