Skocz do zawartości

Warsztaty Castingowe nad Kwisą - 2008

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że sprawę zakończymy bez niepotrzebnych zgrzytów. Ja również dodam że też jestem niesłyszący (do wiadomości innych), to jednak nie mam problemów w pisaniu czy mówieniu jak lukexio - długo by tu tłumaczyć dlaczego tak jest. Fakt, nikt nie wiedział że lukexio jest niesłyszący, stąd takie a takie błędy popełnia - mimo niewiedzy innych dotyczącej przyczyny błędnej pisowni lukexia nie POWINNO DOCHODZIć do takich sytuacji jaka miała tu miejsce. Jerkbait jest portalem wszystkich wędkarzy - co nam daje, wszyscy wiemy. Nie powinien więc być miejscem, gdzie będziemy kwestionować i dociekać przyczyn takich, jakie z udziałem lukexia miały miejsce.

Z tego powodu nie czuję żadnej urazy do nikogo. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi i w tym miejscu, tu na Jerkbait naszym wspólnym celem jest nasze hobby - wędkarstwo i niech tak będzie

Skończę już to pisanie - za bardzo się rozpisałem :D

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Panowie,

Jestem pewien na 100 % ze Thymallus po prostu nie wiedział, nigdy nie posądziłbym go o celową złośliwość. Zresztą wśród nas są tylko ludzi na poziomie :D i trzeba to traktować tylko i wyłącznie w kontekście nieporozumienia.

@lukexio, jesli chodzi o wobki pstrągowe to polecam jeszcze Dorado Darka Małysza, np. Sticki i Invadery

http://www.allegro.pl/item305116945__3_x_dorado_stick_4_5cm_ nie_przegap.html

http://www.allegro.pl/item305109342__3_x_dorado_invader_4cm_ nie_przegap.html

no dobra Panowie!

sprawy mają się tak:

koszt całkowity imprezy (tego co organizują organizatorzy - ale ładnie powiedziane :mellow: ) wynosi 150pln

w zamian za to uczestnicy otrzymują:

- dwa noclegi (piatek/sobota + sobota/niedziela)

- dwie obiadokolacje, pierwsza w piątek ok 20, druga w sobote - termin do ustalenia, ale sugeruje max 19

- w sobote do rozmów wieczornych (ok 21-22- godz. do ustalenia) dla każdego cieplutki świeżutki kurczaczek z rożna :mellow:

- prezent niespodzianka dla każdego uczestnika warsztatów

koszt imprezy nie obejmuje:

- dojazdu

- pozwoleń (wykup we własnym zakresie - przelew na konto - patrz pierwszy post)

- ubezpieczeń (jesli ktoś ma ochotę)

- innych środków integracyjnych

za chwile wysyłam do wszystkich numer konta w kwota do wpłacenia.

NIEPRZEKRACZALNY termin wpłat - 20.02.2008

zapominalem o jeszcz ejednej ważnej sprawie. w tytule przelewu PROSZE wpisac nick z forum - bedzie mi latwiej :mellow:

Super @mifek że wszystko już zapięte na ostatni guzik :D Powiedz tylko w jakich godzinach w piątek można się już stawić pod hotelem?? :mellow:

chwilowo nie moge sie dodzwonić do hotelu. postaram się udzielić takich informacji wieczorem :D

Super @mifek że wszystko już zapięte na ostatni guzik :D Powiedz tylko w jakich godzinach w piątek można się już stawić pod hotelem?? :mellow:

w związku z tym ze będziemy w Polskim Trójkącie Bermudzkim (Żary, Żagań, Świętoszów) właściwą porą będzie godzina piąta minut trzydzieści :mellow:

@szpiegu

Jak najbardziej rację masz. Ale o tej porze roku to o godzinie piątej minut trzydzieści to jeszcze nic się nie dzieje, na, na, na, na.

PS. Ja znam jeszcze dwa polskie Trójkąty Bermudzkie: Leszno-Wschowa-Szlichtingowa i Konin-Koło-Turek. Oczywiście proszę, co by przypadkiem ich mieszkańcy się przypadkiem nie obrazili.