pirania74 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam nadzieję że sprawę zakończymy bez niepotrzebnych zgrzytów. Ja również dodam że też jestem niesłyszący (do wiadomości innych), to jednak nie mam problemów w pisaniu czy mówieniu jak lukexio - długo by tu tłumaczyć dlaczego tak jest. Fakt, nikt nie wiedział że lukexio jest niesłyszący, stąd takie a takie błędy popełnia - mimo niewiedzy innych dotyczącej przyczyny błędnej pisowni lukexia nie POWINNO DOCHODZIć do takich sytuacji jaka miała tu miejsce. Jerkbait jest portalem wszystkich wędkarzy - co nam daje, wszyscy wiemy. Nie powinien więc być miejscem, gdzie będziemy kwestionować i dociekać przyczyn takich, jakie z udziałem lukexia miały miejsce. Z tego powodu nie czuję żadnej urazy do nikogo. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi i w tym miejscu, tu na Jerkbait naszym wspólnym celem jest nasze hobby - wędkarstwo i niech tak będzie Skończę już to pisanie - za bardzo się rozpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 wlasnie mam troche problem pozyczki multiplikator od pirant74 ale jest w lewa chce w prawo?ktos ma uzywane multiplikator na prawo wiec kupie??czekam na info:) pozdrawiam lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie, Jestem pewien na 100 % ze Thymallus po prostu nie wiedział, nigdy nie posądziłbym go o celową złośliwość. Zresztą wśród nas są tylko ludzi na poziomie i trzeba to traktować tylko i wyłącznie w kontekście nieporozumienia. @lukexio, jesli chodzi o wobki pstrągowe to polecam jeszcze Dorado Darka Małysza, np. Sticki i Invadery http://www.allegro.pl/item305116945__3_x_dorado_stick_4_5cm_ nie_przegap.html http://www.allegro.pl/item305109342__3_x_dorado_invader_4cm_ nie_przegap.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Adis!dzieki juz licytowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie - prosze pamiętać, że to wątek o Zlocie nad Kwisą. Proszę tworzyć oddzielne wątki w innych działach. tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4898& ;start=0& wrzuciłem pytanie o multiplikator na pstrąga. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Panowie - prosze pamiętać, że to wątek o Zlocie nad Kwisą. Proszę tworzyć oddzielne wątki w innych działach. tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4898& ;amp ;start=0& wrzuciłem pytanie o multiplikator na pstrąga. PozdrawiamRemek spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam! wiadomo już coś na temat kosztów warsztatów?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jutro do 15 podam ostateczna cene wraz w programem socjalnym oraz mozliwosciami... przedyskutujemy jeszcze to i owo i mysle ze wszyscy beda zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jutro do 15 podam ostateczna cene wraz w programem socjalnym oraz mozliwosciami... przedyskutujemy jeszcze to i owo i mysle ze wszyscy beda zadowoleni czekam czekam czekam na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 no dobra Panowie! sprawy mają się tak:koszt całkowity imprezy (tego co organizują organizatorzy - ale ładnie powiedziane ) wynosi 150pln w zamian za to uczestnicy otrzymują:- dwa noclegi (piatek/sobota + sobota/niedziela)- dwie obiadokolacje, pierwsza w piątek ok 20, druga w sobote - termin do ustalenia, ale sugeruje max 19- w sobote do rozmów wieczornych (ok 21-22- godz. do ustalenia) dla każdego cieplutki świeżutki kurczaczek z rożna - prezent niespodzianka dla każdego uczestnika warsztatów koszt imprezy nie obejmuje:- dojazdu- pozwoleń (wykup we własnym zakresie - przelew na konto - patrz pierwszy post)- ubezpieczeń (jesli ktoś ma ochotę)- innych środków integracyjnych za chwile wysyłam do wszystkich numer konta w kwota do wpłacenia.NIEPRZEKRACZALNY termin wpłat - 20.02.2008zapominalem o jeszcz ejednej ważnej sprawie. w tytule przelewu PROSZE wpisac nick z forum - bedzie mi latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Super @mifek że wszystko już zapięte na ostatni guzik Powiedz tylko w jakich godzinach w piątek można się już stawić pod hotelem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Super @mifek że wszystko już zapięte na ostatni guzik Powiedz tylko w jakich godzinach w piątek można się już stawić pod hotelem?? chwilowo nie moge sie dodzwonić do hotelu. postaram się udzielić takich informacji wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Namiary do przelewu wysłane do każdego z osobna. W razi eby ktoś nie miał - prosze dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Super @mifek że wszystko już zapięte na ostatni guzik Powiedz tylko w jakich godzinach w piątek można się już stawić pod hotelem?? w związku z tym ze będziemy w Polskim Trójkącie Bermudzkim (Żary, Żagań, Świętoszów) właściwą porą będzie godzina piąta minut trzydzieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @szpieguJak najbardziej rację masz. Ale o tej porze roku to o godzinie piątej minut trzydzieści to jeszcze nic się nie dzieje, na, na, na, na.PS. Ja znam jeszcze dwa polskie Trójkąty Bermudzkie: Leszno-Wschowa-Szlichtingowa i Konin-Koło-Turek. Oczywiście proszę, co by przypadkiem ich mieszkańcy się przypadkiem nie obrazili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @smaczek a co dokładniej co ginie w tych twoich trójkątach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @SzpieguNie ma się co bać, bo przeważnie tylko wszelkiego rodzaje płyny z butelek i puszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @SzpieguNie ma się co bać, bo przeważnie tylko wszelkiego rodzaje płyny z butelek i puszek.To właśnie trzeba się bać otwierasz puszkę i... pusto. Jak tak czasami miewam, ale nie przy pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ehhh to musi być straszne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Hej zlotowicze macie błąd w tytule wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 to nie błąd <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 to nie błąd <_< to co będą się catować (czytaj: katować), a kto wstanie na ryby <_< zawsze lepiej niż castrować Pozdrawiam i życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 to nie błąd <_< to co będą się catować (czytaj: katować), a kto wstanie na ryby <_< zawsze lepiej niż castrować Pozdrawiam i życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 oby nie były skatingowe, jak w kuchni coś spieprzą Pytanie o herbate nadal aktualne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Oferta pomocy tym kolegom co wybierają się na zlot PKP lub innym środkiem publicznym, mam trzy wolne miejsca w samochodzie z Legnicy,Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi