vitacola Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Oferta pomocy tym kolegom co wybierają się na zlot PKP lub innym środkiem publicznym, mam trzy wolne miejsca w samochodzie z Legnicy,Tornado Witam!! a o której byłby wyjazd z Legnicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A i jeszcze sobie przypomniałem że mam trochę jakis gazet brytyjskich o szczupakach - ktoś by reflektował na Pike&Predator?? Albo na flyfishin&Flytying?? Albo na Trout and Salmon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A i jeszcze sobie przypomniałem że mam trochę jakis gazet brytyjskich o szczupakach - ktoś by reflektował na Pike&Predator?? Albo na flyfishin&Flytying?? Albo na Trout and Salmon?? bardzo chetnie jak je przestudiuje to ... puszcze dalej w obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witaj vitakola wyjazd nastąpi jak dojadą zinteresowane osoby jesteś zainteresowany to podaj na pp jak możesz dojechać i na którą godzinę jakoś to wszystko pogodzimy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Panowie! Przypominam o wpisywaniu nicka z forum w celu ulatwienia identyfikacji - albo chociaz podanie na prv kto z czyjego konta wysylal pieniążki... aktualna lista - ci na niebiesko już wpłacili...1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. milo2615. janusz16. lukexio17. sawal18. explorator7319. vitacola20. Smaczek + 122. Pablos23. KOMANCZ24. Thymallus25. pirania74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Znam kwise pieknny odcinek ale w tym roku strasznie zdeptany,naprawde strasznie ale sluze pomoca tym bardziej ze pracuje w swietoszowie i mam zgode na wjazd do lasy w tym terenie i prosze o wpisanie na liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 pare fotek z odcinka,na ktorym odbedzie sie zlot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jeszcze dwie ladne fotki,kocham ta rzeke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witaj ramzes akurat te fotki przedstawiają odcinek najbardziej przechodzony przez wędkarzy od 1 stycznia. Gdyby Kwisa miała przeprowadzone badania oglądalności i ilości wędkarzy na tym odcinku to podejrzewam że wynik miałaby lepszy niż TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 witaj ramzes bardzo mi podoba miejsce rzeka Kwisa piekny widoczny widze ze rzeka duzo prad <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 rzeczywiście to piękna rzeka,też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Spigot jestem z Tobą w parze i jedziemy tam gdzie nikt nie deptał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Spigot jestem z Tobą w parze i jedziemy tam gdzie nikt nie deptał milo spozniles sie - spigot wczoraj uzgodnil ze spi ze mna na jednym lozu małżeńskim ale jak chcesz to możemy CIę wziąć w środek UWAGA: ZWOLNIłO SIę JEDNO MIEJSCE! Janusze oświadczył, że może przyjechać tylko w piątek zatem jedno miejsce jest wolne, gdyby ktoś reflektował to ... aktualna lista - ci na niebiesko już wpłacili...1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. milo2615. janusz - jeden dzień16. lukexio17. sawal18. explorator7319. vitacola20. Smaczek + 122. Pablos23. KOMANCZ24. Thymallus25. pirania74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Milo26 Ty możesz sobie jechać nad tą Kwisą w dowolnie odludne miejsce i z kim chcesz. a czy o kierowcy pomyślałeś????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jędruś milo sam jest kierowcą... no chyba, że akurat zaniemoże bo te rześkie powietrze z południa Polski jak wiadomo nie wszystkim służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Rafałku, a skąd Ty wiesz, że Piotruś nie będzie miał życzenia na ten przykład żeby go podwieść szybciutko w rybne miejsce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 dolacze jeszcze pare pstragow zlowionych na tym odcinku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Rafałku, a skąd Ty wiesz, że Piotruś nie będzie miał życzenia na ten przykład żeby go podwieść szybciutko w rybne miejsce pozdrawiam mówisz o milo26?? jeśli tak to nie Piotruś tylko Daniel ale tego oczywiście nie wiem ale wierzę, że sobie jakoś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 mifek!!juz mam spokoj zaplacic za hotel itp wlasnie wczoraj robilem wobler z korpus i wyszko wiec musze kupic spray akrylowa rozna kolor dla wobler pstraga wedka casting juz mam ale nie uczylem bo nie mam czasu bo dzis musze ide na egzaminy prawo jazdy teraz 7razy poprawa egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @lukexio a co za zestawik na pstrągi skompletowałeś jak to nie tajemnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR 8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. milo2615. janusz - jeden dzień16. lukexio17. sawal18. explorator7319. vitacola20. Smaczek + 122. Pablos23. KOMANCZ24. Thymallus25. pirania74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Spigot jestem z Tobą w parze i jedziemy tam gdzie nikt nie deptał oki - załatwione tylko uważaj na górki za nimi jest rzeka zapytaj mifka jaki spacer mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @Koledzy - jestem w tej chwili w Lubaniu i Kwisę mam pod nosem - mogę powiedzieć że rzeka jest OK - niski stan, przeźroczystość OK A jeszcze w niedzielę była lekko podwyższona i lekko trącona Fotki postaram się wbić jutro No i planuję odwiedzić okolice, gdzie będzie nasz Zlot - tylko spoko, koledzy, rybek wam nie wyłowię nie wystraszę - jam tam pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Spigot jestem z Tobą w parze i jedziemy tam gdzie nikt nie deptał oki - załatwione tylko uważaj na górki za nimi jest rzeka zapytaj mifka jaki spacer mieli Spigot ja bym sie tak nie cieszył <_< .......... my sie jeszcze nie zemściliśmy . na fotce z satelity czerwony punkcik nasza kwatera , to w kółku to górka za która miał być Bóbr ,seledynem zaznaczona nasza trasa i miejsce gdzie sobie odpuściliśmy na niebiesko Bóbr jeszcze raz pozdrawiam Spigot <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Milo tam już wszystkie wojska NATO przeszły nie słuchaj Rafała , bo on tylko was pociesza,a sam jedzie na komercyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi