Skocz do zawartości

Warsztaty Castingowe nad Kwisą - 2008

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

standerus@ nie możesz tak zakładać! każdy powinien coś złapać. Należy wierzyć, że będą to duże pstrągi. Nawet takie pstrągale jak cholera. Ludzie przyjadą przeciesz z takim nastawieniem. I tak powinno być. Każdy limicik. Tylko ja nie chcę nic dużego bo mam ( jak ostatnio wyczytałem na forum) zupełnie nieodpowiedni sprzęt. Ale pozostali koledzy jak najbardziej po komplecie.

pozdrawiam

standerus@ nie możesz tak zakładać! każdy powinien coś złapać. Należy wierzyć, że będą to duże pstrągi. Nawet takie pstrągale jak cholera. Ludzie przyjadą przeciesz z takim nastawieniem. I tak powinno być. Każdy limicik. Tylko ja nie chcę nic dużego bo mam ( jak ostatnio wyczytałem na forum) zupełnie nieodpowiedni sprzęt. Ale pozostali koledzy jak najbardziej po komplecie.

pozdrawiam

Pomiędzy złapać a utłuc jest duża przepaść :mellow: chyba że rozważmy limit złowień - np minimum dwie ryby albo z dyni od Mifka :mellow: to ja wtedy nie przyjeżdżam :mellow:

standerus@ ja ciebie nie za bardzo rozumię. piszesz o jakimś - utłuc -. nie mam pojęcia gdzie wygrzebałeś to słowo. dalej piszesz, że nie przyjeżdzasz. wiesz to już nie do mnie tylko do organizatorów. ja bym chciał żebyś przyjechał i tyle. natomiast listę i całą organizację prowadzą spigot i mifek.

pozdrawiam

pozdrawiam

Pomiędzy złapać a utłuc jest duża przepaść :mellow: chyba że rozważmy limit złowień - np minimum dwie ryby albo z dyni od Mifka :mellow: to ja wtedy nie przyjeżdżam :mellow:

a spróbuj tylko nie przyjechać :mellow: normalnie wjazd na chate i ....

to może wrócimy do wątku. Mam prośbę - gdyby ktoś z uczestników miał na stanie - lub ew miał dostęp do calcutty conquest 101 oraz 101DC to ... bardzo ładnie popraszam o zabranie tej maszynki / tych maszynek na zlot... w imie zaspokojenia mojej ciekawości :mellow: oraz uściślenia planów na przyszłość :D

Proś Peresadę może pozwoli i wypożyczy :mellow:

Już druga osoba z bani, normalni kask kupię :mellow:

Oglądałem cacuszko i... no robi wrażenie, jakbym wolną siekę miał to hohohooo.Ale znowu krótkie rączkie jak w scorpionie, choć Kristofer grzmi że jak mu rączka przyjdzie to jeszcze zobaczę...

to może wrócimy do wątku. Mam prośbę - gdyby ktoś z uczestników miał na stanie - lub ew miał dostęp do calcutty conquest 101 oraz 101DC to ... bardzo ładnie popraszam o zabranie tej maszynki / tych maszynek na zlot... w imie zaspokojenia mojej ciekawości :mellow: oraz uściślenia planów na przyszłość :D

A i ja się przyłączam do prośby Mifka o ten oraz model Antares DC7 :o No i dozobaczenia nad woda :mellow:

Władku pewnie, że ciuchów nie będziemy oglądać ale czytam, że niektórzy już układają mały koncert życzeń. Chodzi o sprzęt wędkarski do oglądania. Jak tak sobie czytam to widzę, że największym wzięciem cieszą się kołowrotki wypchane elektroniką. To jest ostatnio hit. Ciekawi mnie tylko czy będą pokazywane modele z interfejsem do GPSa, który pokazuję gdzie stoją w wodzie te wielkie kabany :huh: :mellow: :mellow:

pozdrawiam

A i ja się przyłączam do prośby Mifka o ten oraz model Antares DC7 :o No i dozobaczenia nad woda :mellow:

jeśli dobrze pamiętam to i remek jest w posiadaniu antka DC7 wiec... Twoje szanse rosną... tylko musisz pogadać z odpowiednią osobą

Dzis bylem na trening casting:)na poczatku bylo wiele powstaly brody :angry: :angry: bylem bardzo zly :angry: na poczatku rzucilem do 8m :angry: i cwiczylem 1godziny juz rzucilem od 25m do 30m wiecej :mellow: :mellow: i nie ma multi powstal brody juz wiem jak robic rzuc :mellow: :mellow: :mellow: ogolne casting jest troche trudny ale fajnie :o

wlasnie jutro rano jade na kanal i sproboj lowic :D nie wiem czy udalo sie lapac jakis ryby :unsure: :unsure: