lukexio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Widze ze ogolne rzeka Kwisa jest piekny,czyste wody i wygodnie miejsce lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wydaje się mi że będzie jeden wymiar na pstrągi - zerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 standerus@ nie możesz tak zakładać! każdy powinien coś złapać. Należy wierzyć, że będą to duże pstrągi. Nawet takie pstrągale jak cholera. Ludzie przyjadą przeciesz z takim nastawieniem. I tak powinno być. Każdy limicik. Tylko ja nie chcę nic dużego bo mam ( jak ostatnio wyczytałem na forum) zupełnie nieodpowiedni sprzęt. Ale pozostali koledzy jak najbardziej po komplecie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Śliczna rzeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 standerus@ nie możesz tak zakładać! każdy powinien coś złapać. Należy wierzyć, że będą to duże pstrągi. Nawet takie pstrągale jak cholera. Ludzie przyjadą przeciesz z takim nastawieniem. I tak powinno być. Każdy limicik. Tylko ja nie chcę nic dużego bo mam ( jak ostatnio wyczytałem na forum) zupełnie nieodpowiedni sprzęt. Ale pozostali koledzy jak najbardziej po komplecie. pozdrawiam Pomiędzy złapać a utłuc jest duża przepaść chyba że rozważmy limit złowień - np minimum dwie ryby albo z dyni od Mifka to ja wtedy nie przyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 standerus@ ja ciebie nie za bardzo rozumię. piszesz o jakimś - utłuc -. nie mam pojęcia gdzie wygrzebałeś to słowo. dalej piszesz, że nie przyjeżdzasz. wiesz to już nie do mnie tylko do organizatorów. ja bym chciał żebyś przyjechał i tyle. natomiast listę i całą organizację prowadzą spigot i mifek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 standerus@ nie możesz tak zakładać! każdy powinien coś złapać. Należy wierzyć, że będą to duże pstrągi. Nawet takie pstrągale jak cholera. Ludzie przyjadą przeciesz z takim nastawieniem. I tak powinno być. Każdy limicik. Tylko ja nie chcę nic dużego bo mam ( jak ostatnio wyczytałem na forum) zupełnie nieodpowiedni sprzęt. Ale pozostali koledzy jak najbardziej po komplecie. pozdrawiam Pomiędzy złapać a utłuc jest duża przepaść chyba że rozważmy limit złowień - np minimum dwie ryby albo z dyni od Mifka to ja wtedy nie przyjeżdżam a spróbuj tylko nie przyjechać normalnie wjazd na chate i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dokończę bo mifkowi atrament sie skończył ... i z bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 to może wrócimy do wątku. Mam prośbę - gdyby ktoś z uczestników miał na stanie - lub ew miał dostęp do calcutty conquest 101 oraz 101DC to ... bardzo ładnie popraszam o zabranie tej maszynki / tych maszynek na zlot... w imie zaspokojenia mojej ciekawości oraz uściślenia planów na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Proś Peresadę może pozwoli i wypożyczy Już druga osoba z bani, normalni kask kupię Oglądałem cacuszko i... no robi wrażenie, jakbym wolną siekę miał to hohohooo.Ale znowu krótkie rączkie jak w scorpionie, choć Kristofer grzmi że jak mu rączka przyjdzie to jeszcze zobaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja widzieć że na zlocie nie bedzie czasu na brodzenie za kropkami bo i po co skoro taka rewia mody się szykuje lepiej aparaty, kamery i flesze zabrać jak jakieś tam kaloszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Kurde szkoda że Krzycha nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 tornado@ o jakiej rewi mody pisesz? Przeciesz kaloszki powinny być. Ja tam zabieram kaloszki. To podstawa. Można n.p. wejść do wody i odhaczyć woblerka albo pomóc sobie w londowaniu ryby. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Andrzeju przecie my nie baby i ciuchów oglądać nie będziemy, a multiki, kijaszki wabki i takie tam bzdety dlatego nie będzie czasu na wodę chodzić i się taplać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja jadę pierwszy raz na taka fajna rzek i jestem nastawiony pozytywnie,złapie taaaakiego kropka i zycze tego wszystkim warsztatowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja jadę pierwszy raz na taka fajna rzek i jestem nastawiony pozytywnie,złapie taaaakiego kropka i zycze tego wszystkim warsztatowiczom vitacola, pędzisz nad Kwisę z Białegostoku? Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 to może wrócimy do wątku. Mam prośbę - gdyby ktoś z uczestników miał na stanie - lub ew miał dostęp do calcutty conquest 101 oraz 101DC to ... bardzo ładnie popraszam o zabranie tej maszynki / tych maszynek na zlot... w imie zaspokojenia mojej ciekawości oraz uściślenia planów na przyszłość A i ja się przyłączam do prośby Mifka o ten oraz model Antares DC7 No i dozobaczenia nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja jadę pierwszy raz na taka fajna rzek i jestem nastawiony pozytywnie,złapie taaaakiego kropka i zycze tego wszystkim warsztatowiczom vitacola, pędzisz nad Kwisę z Białegostoku? Szacunek Tak, jeszcze w Swietoszowie mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Pablos o DC7 poproś Janusz może Ci go pokarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam nadzieje, że Janusz wpadnie na ten wątek by przeczytac moja prosbe o DC7 Oczywiscie wielkie dzieki i nie tylko na miejscu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Władku pewnie, że ciuchów nie będziemy oglądać ale czytam, że niektórzy już układają mały koncert życzeń. Chodzi o sprzęt wędkarski do oglądania. Jak tak sobie czytam to widzę, że największym wzięciem cieszą się kołowrotki wypchane elektroniką. To jest ostatnio hit. Ciekawi mnie tylko czy będą pokazywane modele z interfejsem do GPSa, który pokazuję gdzie stoją w wodzie te wielkie kabany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 to może wrócimy do wątku. Mam prośbę - gdyby ktoś z uczestników miał na stanie - lub ew miał dostęp do calcutty conquest 101 oraz 101DC to ... bardzo ładnie popraszam o zabranie tej maszynki / tych maszynek na zlot... w imie zaspokojenia mojej ciekawości oraz uściślenia planów na przyszłość A i ja się przyłączam do prośby Mifka o ten oraz model Antares DC7 No i dozobaczenia nad woda jeśli dobrze pamiętam to i remek jest w posiadaniu antka DC7 wiec... Twoje szanse rosną... tylko musisz pogadać z odpowiednią osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Andrzeju tak tak tak Tam będzie większa wystawa jak na targach Poznańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dzis bylem na trening casting:)na poczatku bylo wiele powstaly brody bylem bardzo zly na poczatku rzucilem do 8m i cwiczylem 1godziny juz rzucilem od 25m do 30m wiecej i nie ma multi powstal brody juz wiem jak robic rzuc ogolne casting jest troche trudny ale fajnie wlasnie jutro rano jade na kanal i sproboj lowic nie wiem czy udalo sie lapac jakis ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Powodzenia Łukasz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi