pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dziś wreszcie udałem się nad Kwisę w okolicach Uniegoszcz-Nawojów w poszukiwaniu pstrągów - obłowiłem prawie każdy dołek, każdy krzaczek i nic - kompletna ignorancja wszystkiego co podałem W drodze powrotnej około 16:45 postanowiłem obłowić obiecującą miejscówkę, w któej pachniało kropkiem - założyłem woblera sławkowego, którego kiedyś dostałem w prezencie od @SzyumsaS - po kilku rzutach wreszcie upragnione kopnięcie Już myślałem że mam ładnego pstrąga bo po braniu mocny odjazd z nurtem Kwisy w zawady, któych tam sporo było - po chwili holu okazuje się że to ładny szczupak <_< Ryby nie mierzyłem, ale na oko coś około 55-60 cm miał - no i brzuszek pełny - pewnie zanim uderzył w sławkowego wobka, sprzątnął mi spod nosa kropka Radość ogromna, bo po kilku dniach ćwiczeń w operowaniu castingiem udałem się pierwszy raz na prawdziwe łowy tą metodą i od razu taka sztuka Poniżej fotki (szczupak wrócił cały i zdrowy do Kwisy - niech rośnie - może jeszcze się spotkamy?? ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 na starym młynie pływają tylko szczupaki ale ogólnie gratulacje ładne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No no, gratuluję . W sierpniu też miałem takie pstrągowe branie.Następny będzie pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Superancka ta fotka z pysiem otwartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Paweł gratuluję grubaśnego exoska Super miejscówka, prawie jak krzyżówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Świetne zdjęcie (pierwsze) i ładna miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ooooj Gratuluje!udalo ci casting zlapac zębaty fajnie miejsce zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 aa!jak dlugo hol juz umiesz hamulec multi.. wypyuczal?? wlasnie ja nie wiem jak robic hamulec multi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 chyba jest na multiku przycisk... a podhamować przy żucie to paluchem (kciukiem chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Panek dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zwróćcie uwagę jak wobler zakleszczył szczupłemu pyskamusiało być piękne branie od boku - na pełnym gwizdku z sekundową nawijką do własnego stanowiska. Kopnięcie że hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zwróćcie uwagę jak wobler zakleszczył szczupłemu pyskamusiało być piękne branie od boku - na pełnym gwizdku z sekundową nawijką do własnego stanowiska. Kopnięcie że hey @spigot, racja - kopnięcie było EXTRA no i późniejszy odjazd - myślałem że mam kropka życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zwróćcie uwagę jak wobler zakleszczył szczupłemu pyskamusiało być piękne branie od boku - na pełnym gwizdku z sekundową nawijką do własnego stanowiska. Kopnięcie że hey Z wyprostem ręki i wzrostem ciśnienia krwi do stanu gwizdania w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 aa!jak dlugo hol juz umiesz hamulec multi.. wypyuczal?? wlasnie ja nie wiem jak robic hamulec multi @lukexio na priv Ci co nie co napisałem jak to działa. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 aa!jak dlugo hol juz umiesz hamulec multi.. wypyuczal?? wlasnie ja nie wiem jak robic hamulec multi @lukexio, na początku hamulec miałem luźno nastawiony - jak ryba uciekała w zawady musiałem przystopować - proste - operowałem gwiazdą przy korbce a potem już docisk kciukiem.... no i hol krótki był... kilka minut i przy brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 fajny szczupły gratuluje @pirania74, tez trochę farta ze nie obciął plecionki ale foto pierwsze rewelka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 aa!jak dlugo hol juz umiesz hamulec multi.. wypyuczal?? wlasnie ja nie wiem jak robic hamulec multi @lukexio, na początku hamulec miałem luźno nastawiony - jak ryba uciekała w zawady musiałem przystopować - proste - operowałem gwiazdą przy korbce a potem już docisk kciukiem.... no i hol krótki był... kilka minut i przy brzegu spoko:)lol szczupak nie ma juz sily aby dalej walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 fajny szczupły gratuluje @pirania74, tez trochę farta ze nie obciął plecionki ale foto pierwsze rewelka!! @vitacola dzięki No tak - na szczęście plecionki nie przegryzł - była to PP 15lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Pare minut walki było, to i tak nieźle, bywają takie co holujesz jak zielsko z dna... i tak zwijasz zwijasz, i nagle... ooo rybka ale to w przypadku szczupaka.... pstrąg natomiast to mi się ospały nie zdarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Gratki @pirania74 ! Tylko nie wykręcaj się szczupłymi, bo to przecież okres na kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Gratki @pirania74 ! Tylko nie wykręcaj się szczupłymi, bo to przecież okres na kropki @SzymusS dzięki A co ja na to poradzę że woblerka dla kropka pierwszy posmakował szczupły Jutro powtórka z rozrywki i mam cichą nadzieję że będzie pierwszy pstrąg na casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 na starym młynie pływają tylko szczupaki ale ogólnie gratulacje ładne fotki Prawda. Ale już prostka poniżej i zakręt przy drodze, darzą ładnymi kropaskami.Chociaż ostatnio, na samym zakręcie, jakiś meliorant mocno się napracował, żeby sp....ć miejscówkę Pawle, gratki mimo, że to nie sezon na zębacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 na starym młynie pływają tylko szczupaki ale ogólnie gratulacje ładne fotki Prawda. Ale już prostka poniżej i zakręt przy drodze, darzą ładnymi kropaskami.Chociaż ostatnio, na samym zakręcie, jakiś meliorant mocno się napracował, żeby sp....ć miejscówkę Pawle, gratki mimo, że to nie sezon na zębacze @popper, dzięki Zgodzę się z tobą - meliorant zniszczył fajny zakręt - byłem tam wczoraj i pamietam jak wyglądał - teraz nie do poznania i zniszczona miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @pirania74, to jeszcze, do Zlotu, może zdążysz sprawdzić te miejscówki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi