mifek Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a tak wygląda lista po ostaniej aktualizacji... 1. mifek2. spigot3. remek4. tornado5. popper+ szuwarek6. Thymallus7. pirania748. standerus9. Ramay10. Szczupły_maciek11. Sławek12. HILO13. milo2614. lukexio15. Pablos16. sawal17. Smaczek19. vitacola20. danielXR 21. explorator7322. KOMANCZ 23. Grisza24. janusz - jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam uprzejme zapytanie:czy ktoś ze zlotowiczów będzie jechać w piątek rano przez Zieloną Górę lub Żagań i miałby jedno miejsce?? Pytam, bo właśnie przed chwilka dowiedziałem się, że mój planowany transport nawalił.Z góry dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wprawdzie miałem jechać w piątek po południu, ale chyba zmienię zdanie i wyruszę przed. Mogę nawet odebrać Ciebie z Ziel. Góry. To tylko kwestia ilości złotego trunku tel. 888 929 341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 remak sluze za przewodnika znam tu kazy kat,rzeka plynie na poligonie gdzie czesto lowie i sie szkole chyba czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Koledzy są jeszcze 2 miejsca wolne Proszę Was abyście wydrukowali sobie trasy na których macie zamiar łowić - są na pierwszej stronie mam już rejestry połowu ryb dla Wasjeszcze tylko dojazd do hotelu i wszystko dopięte POGODA: od jutra będzie widoczny piątek: Lubuskie ,Żagań - Dolnośląskie , Lubańhttp://meteo.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php wiatr może nam dokuczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Auto spakowane, jutro ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mam uprzejme zapytanie:czy ktoś ze zlotowiczów będzie jechać w piątek rano przez Zieloną Górę lub Żagań i miałby jedno miejsce?? Pytam, bo właśnie przed chwilka dowiedziałem się, że mój planowany transport nawalił.Z góry dziękuję za informację Bede o 10.00 w ZG u kuzyna. Jedziesz? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 remak sluze za przewodnika znam tu kazy kat,rzeka plynie na poligonie gdzie czesto lowie i sie szkole chyba czesciej Chce na to miejsce ze skarpami ...chodzi mi o zrobienie zdjec. Chyba, ze jest jeszcze bardziej malowniczy odcinek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @mifek, @spigot - mam do was pytanie - o której można już się stawić przed hotelem w Świętoszowie?? Pytam bo nie wiem o której ruszyć z Warszawy - mam w planie wyjazd po 22:00, to na miejscu byłbym coś około 7:00 lub wyjazd z Warszawy o 3-4 rano i na miejscu około 11:00 - 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @mifek, @spigot - mam do was pytanie - o której można już się stawić przed hotelem w Świętoszowie?? Pytam bo nie wiem o której ruszyć z Warszawy - mam w planie wyjazd po 22:00, to na miejscu byłbym coś około 7:00 lub wyjazd z Warszawy o 3-4 rano i na miejscu około 11:00 - 12:00 Paweł ja będę od 09.00-10.00 wyśpij się spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jakby kogoś interesiło: Prognoza 5-ciodniowa dla Polski południowo - zachodniej na okres od 29.02.2008 do 4.03.2008 (piątek-czwartek) 29.02 W nocy pogodnie. Temp. min. od 2 do -1 st. W dzień wzrost zachmurzenia do dużego, okresami opady deszczu. Temp. maks. od 8 do 11 st. Wiatr słaby i umiarkowany, zachodni i południowo-zachodni. W szczytowych partiach Sudetów temperatura od -2 do 1 st. Wiatr silny, zachodni i południowo-zachodni. 1.03 Pochmurno i wietrznie, okresami opady deszczu. Temp. min. od 6 do 4 st.Temp. maks. od 5 do 8 st. Wiatr umiarkowany i dość silny, porywisty, zachodni. W szczytowych partiach Sudetów okresami opady śniegu. Temperatura od -2 do -5 st. Wi atr bardzo silny, zachodni i północno-zachodni. 2.03. Nadal pochmurno i wietrznie, przelotne opady deszczu ze śniegiem i śniegu. Temp. min. od 2 do -1 st.Temp. maks. od 2 do 5 st. Wiatr umiarkowany i dość silny, porywisty, zachodni. W szczytowych partiach Sudetów temperatura od -3 do -6 st. Wiatr bardzo silny, zachodni i północno-zachodni. 3-4.03 Pochmurno z większymi przejaśnieniami, okresami opady deszczu i deszczu ze śniegiem, w wyższych partiach regionu śniegu. Temp. min. od 0 do -3 st. Temp. maks. od 2 do 5 st. Wiatr przeważnie umiarkowany, zachodni. W szczytowych partiach Sudetów temperatura od -2 do -5 st. Wiatr silny, zachodni.< br> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @mifek, @spigot - mam do was pytanie - o której można już się stawić przed hotelem w Świętoszowie?? Pytam bo nie wiem o której ruszyć z Warszawy - mam w planie wyjazd po 22:00, to na miejscu byłbym coś około 7:00 lub wyjazd z Warszawy o 3-4 rano i na miejscu około 11:00 - 12:00 Paweł ja będę od 09.00-10.00 wyśpij się spokojnie no zobaczymy Albo sie trochę wyśpię albo od razu ruszam Do wyrka to prawie nieopłacalne - tyrka do 22:00, w domu około 23:00 i ewentualnie ruszam 3-4 Jak ruszę od razu i wcześniej się zamelduję to nic i poczekam na ciebie Rafał z dobrą małą czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @mifek, @spigot - mam do was pytanie - o której można już się stawić przed hotelem w Świętoszowie?? Pytam bo nie wiem o której ruszyć z Warszawy - mam w planie wyjazd po 22:00, to na miejscu byłbym coś około 7:00 lub wyjazd z Warszawy o 3-4 rano i na miejscu około 11:00 - 12:00 Paweł ja będę od 09.00-10.00 wyśpij się spokojnie no zobaczymy Albo sie trochę wyśpię albo od razu ruszam Do wyrka to prawie nieopłacalne - tyrka do 22:00, w domu około 23:00 i ewentualnie ruszam 3-4 Jak ruszę od razu i wcześniej się zamelduję to nic i poczekam na ciebie Rafał z dobrą małą czarną ok tylko powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Panowie życzę samych życiwek. Doskonałej atmosfery nie muszę bo jestem pewny że jak zwykle będzie wspaniała. Czekam na relacje żałuje że mnie nie będzie pozdrawiam wszystkich Mirek połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mirek dziękujemy.Ale i tak podpadłeś z tym wykrętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ODLICZANIE CZASU DO WARSZTATóW - już TYLKO 1 DZIEń i w piątek POMOCZYMY WOBLERKI W KWISIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Oj oj będzie się działo Myśle, czy nie wpakowac większych wobów i twardszego kija, bo waga jednego z rekordowych pstrągów złapanych na tej rzece wynosi aż 3,47kg <_< <_< Choc po przeglądnieciu pogody to takie załamanie pogody nadchodzi, że masakra Deszcz i spadek cisnienia o 20hPa w ciągu 12 godzin Do zobaczenia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja już się czuję jakbym powoli wybywał. Wieczorem pociąg a cały dzień zajęć z krótkim czasem na dotarcie do dworca (mam nadzieję, że zdążę).Do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 To już jutro.... Do zobaczenia wszystkim na miejscu Szczęśliwej podróży życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam dojazd od Żagania bez problemu wjazd do miasta dojazd od strony A4 za 1 mostem na lewo jest brama.tam trzeba zawołać stróża i powiedzieć że jedziecie do hotelu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 tuz tuz tuz jutro Złotej teraz pakuje rzeczy i zaraz spadam do zakupy sklep wedkarskie z pirania74 Nie moge doczekac na miejsce Złotej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam!! z mojej wioski tak korzystnie kursują pociągi ze w podróż zaraz ruszam Do zobaczenia na miejscu i szerokiej drogi wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Prawdę mówiąc to Wam trochę zazdroszcze... ja właśnie toczę nierówny bój z moim kierownikiem... rano wszystko bylo ok i mialem sie zerwać w piątek ok 14 do domu co by się wybrać odpowiednio szybciej... a teraz odebrałem tel, że jest koniec miesiąca i on mnie może puścić, ale w przyszłym tygodniu... lipa jak nie wiem co. w najgorszym wypadku może skończyć się na tym, że dojadę cholera wie o której godzinie w sobote.... pewnie późnym wieczorem ibede porzebował transportu na miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Rafale ale takie wyższe cele budowlane to u Ciebie nie po raz pierwszy. Może ten kierownik uważa, że już swoje złapałeś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Mifek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi