PaNeK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No panowie, zbliżają się wasze warsztaty! korzystając z okazji że pora jest jeszcze wczesna i przynajmniej 80% z was dopiero się zbiera, chciałem wam życzyć udanego wypadu, wielu ryb i ładnych fotek, o pogodzie już nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak już wspominałem Mifkowi z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogę być nad Kwisą, ale życzę udanego zlotu i wielu pozytywnych emocji. Róbcie dużo fotek!!P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Prawdę mówiąc to Wam trochę zazdroszcze... ja właśnie toczę nierówny bój z moim kierownikiem... rano wszystko bylo ok i mialem sie zerwać w piątek ok 14 do domu co by się wybrać odpowiednio szybciej... a teraz odebrałem tel, że jest koniec miesiąca i on mnie może puścić, ale w przyszłym tygodniu... lipa jak nie wiem co. w najgorszym wypadku może skończyć się na tym, że dojadę cholera wie o której godzinie w sobote.... pewnie późnym wieczorem ibede porzebował transportu na miejsce... @Mifek, staraj się Może jakoś ci pomożemy? Odwiedzimy kierownika, pogadamy grzecznie i puści?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 spoko chlopaki - jeszcze si enie poddalem - to tylko czarny scenariusz. w najgorszym wypadku bede w ... no wlasnie.. w zielonej gorze na pkp po 21 w sobote... w najlepszym ... przyjade .. z danonem i pablosem tak jak planowalismy... poki co nad soba mam jeszcze dwoch dyrektorow, ktorzy też maja cos do powiedzienia... a z jednym z nich zyje - tak mi sie wydaje - calkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 To może zadzwonić i poprosić dyrektora Ciurusia, aby Mifeka uwolnił z obowiązku pracy w piątek ? Mogę Ciebie zabrać w drodze na Warsztaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Oj Mifek nie dobrze, kombinuj tam jak możesz żeby tylko udało sie zwolnic troche szybciej!!! Trzymam kciuki i do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 To może zadzwonić i poprosić dyrektora Ciurusia, aby Mifeka uwolnił z obowiązku pracy w piątek ? Mogę Ciebie zabrać w drodze na Warsztaty ... komancz zrobimy takjak mowilismy przez tel... tak czy siak bedziemy.. pytanie tylko kto i kiedy dojedzie... jutro ok 10-12 bede - chyba - mial komplet informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @mifek, nie masz wyjścia! Musisz awansować, i wtedy sam sobie bedziesz udzielał urlopu Wszystkim podróżującym życzę szczęśliwej drogi!Jak dobrze mieszkac w Żarach - mam tylko 30 km do Świętoszowa.Już możecie zazdrościć Do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A prognozy pogody coraz gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 dla Lubania . w sobotę powinna być po południu trącona woda i bez słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 i niezły wicherek, jak to Pan Kret wTVP zapowiada.Oby nie, bo sobie z castem nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 i niezły wicherek, jak to Pan Kret wTVP zapowiada.Oby nie, bo sobie z castem nie poradzę Waldku nie będziesz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam dla Was koledzy nieciekawą informacje o pogodzie http://www.tvn24.pl/-1,1540653,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak donosi Szpiegu jest już ponoć jakaś rybka u chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Z tego co slyszalem dzisiaj w tv jutro w okolicach gdzie jest zlot ma wiać z prędkościa 220 km/h... zycze uczestnikom zeby sie mylili w tv co do pogody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @Zulus, nie strasz ludzi. 220km/h to ma byc na Śnieżce, na dole będzie ok 120km/h, ale to i tak bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @Zulus, nie strasz ludzi. 220km/h to ma byc na Śnieżce, na dole będzie ok 120km/h, ale to i tak bardzo dużo. spoko spoko... aby tylko nam wody z koryta nie wywialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @Zulus, nie strasz ludzi. 220km/h to ma byc na Śnieżce, na dole będzie ok 120km/h, ale to i tak bardzo dużo. Tak wywnioskowalem z mapy na tv, ze to okolice zlotu bo to tak ogolnie bylo w tamtych terenach zaznaczone ale moze rzeczywiscie to bedzie gdzies blizej sniezki. W kazdym badz razie ma wiac na zachodzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Przed chwilą rozmawiałem ze Spigotem, mówił ze nie ma tragedii i łowić się da ( chociaż znając go, to samo by powiedział łowiąc podczas huraganu Katrina ) Woda podniesiona, lekko trącona ale najważniejsze że kilka ryb już padło Tak więc chłopaki nie poddają się i żadne siły natury nie są w stanie pokrzyżować im planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 w zasadzie to są warsztaty zawsze można złocisty, pienisty trunek od puszkować w hoteliku i troszke teorii zaabsorbować A po paru głębszych... łykach samemu się nawinie jakąś życiową mądrość więc koledzy nie powinni być tam stratni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 wiadomości z frontu chłopaki łowią i to z dobrym skutkiem lukexio wczoraj jeden pstrągal dziś to samo nasz zbrojmistrz danielXRods dziś 3 sztuki wiec coś sie dzieje a wiatr hmmmmmmm nie przeszkadza ...... a ja miałem tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Na zlocie bylo super i nawet udalo mi sie zlowic pstraga na casta, maly ale takie sa czesto poczatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ale nad fotkami to będziesz musiał jeszcze popracować gratuluje rybki i czekam na reszte walecznych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi