Skocz do zawartości

Warsztaty Castingowe nad Kwisą - 2008

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Prawdę mówiąc to Wam trochę zazdroszcze... ja właśnie toczę nierówny bój z moim kierownikiem... rano wszystko bylo ok i mialem sie zerwać w piątek ok 14 do domu co by się wybrać odpowiednio szybciej... a teraz odebrałem tel, że jest koniec miesiąca i on mnie może puścić, ale w przyszłym tygodniu... lipa jak nie wiem co. w najgorszym wypadku może skończyć się na tym, że dojadę cholera wie o której godzinie w sobote.... pewnie późnym wieczorem ibede porzebował transportu na miejsce... :(

@Mifek, staraj się :mellow: Może jakoś ci pomożemy? :mellow: Odwiedzimy kierownika, pogadamy grzecznie i puści??

spoko chlopaki - jeszcze si enie poddalem - to tylko czarny scenariusz. w najgorszym wypadku bede w ... no wlasnie.. w zielonej gorze na pkp po 21 w sobote... w najlepszym ... przyjade .. z danonem i pablosem tak jak planowalismy...

poki co nad soba mam jeszcze dwoch dyrektorow, ktorzy też maja cos do powiedzienia... a z jednym z nich zyje - tak mi sie wydaje - calkiem dobrze :mellow:

To może zadzwonić i poprosić dyrektora Ciurusia, aby Mifeka uwolnił z obowiązku pracy w piątek ? Mogę Ciebie zabrać w drodze na Warsztaty ...

komancz zrobimy takjak mowilismy przez tel... tak czy siak bedziemy.. pytanie tylko kto i kiedy dojedzie... jutro ok 10-12 bede - chyba - mial komplet informacji... :D

@Zulus, nie strasz ludzi. 220km/h to ma byc na Śnieżce, na dole będzie ok 120km/h, ale to i tak bardzo dużo.

Tak wywnioskowalem z mapy na tv, ze to okolice zlotu bo to tak ogolnie bylo w tamtych terenach zaznaczone ale moze rzeczywiscie to bedzie gdzies blizej sniezki. W kazdym badz razie ma wiac na zachodzie. Pozdrawiam.

Przed chwilą rozmawiałem ze Spigotem, mówił ze nie ma tragedii i łowić się da ( chociaż znając go, to samo by powiedział łowiąc podczas huraganu Katrina :mellow: )

Woda podniesiona, lekko trącona ale najważniejsze że kilka ryb już padło :D

Tak więc chłopaki nie poddają się i żadne siły natury nie są w stanie pokrzyżować im planów B) B)