spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 dziś przelatywałem przez Kwisę woda dość wysoka i nieźle trącona ruszą kropki pod koniec lutego , oj ruszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 hmmm W tym roku, postanowiliśmy zrobić co najmniej jedne warsztaty castingowe. Będą i inne warsztaty (związane z konkretnymi rybami, zbiornikami wodnymi itd.) ale o tym niebawem - na prawdę zapowiada się z nami arcy ciekawy sezon. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 spigot napisał(a) dnia Mon, 28 January 2008 02:57]dziś przelatywałem przez Kwisę woda dość wysoka i nieźle trącona ruszą kropki pod koniec lutego , oj ruszą Rafka ja cię proszę nie pisz tak i nie kładź takich fotek bo mi wypaczają psychikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 szpiegu ale ty chyba nie masz zestawu castingowego czyżbyś podpisal jakąś umowe o najem sprzętu bo z tego co pamietam to na Drawie nawet na PROŚBĘ spigota nie zgodziles sie pomachac castem... a zestaw trzeba przyznac bardzo fajny miał do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 bo wolałem twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 mojego nawet thymallus nie dostal - co do tej pory mi wypomina niestety ale poki go nie ochrzcze ... nie dostanie go nikt jeszcze go niechacy rozdziwewiczą i będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 znając życie w trzecim zapodaniu bym wyjął takiego ponad 40cm oj płacz by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Cuś Ojciec Dyrektor namieszał pisząc o jakimś zlocie castingowym,bo ja jade na warsztaty katingowe aby się trochę skatować nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @Tornado i słusznie, bo jeszcze by kto pomyślał, że dla przyjemności tam jedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. peresada15. janusz1617181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Przy takiej ekipie to naprawdę zlot katingowy tylko zastanawiam się kto bardziej będzie skatowany?my czy kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 to już zależy od woli walki jednych ... i chęci do współpracy .. tych drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 o wlasnie mialem prosic o dopisanie do listy, a ja juz tam mam nadzieje, ze tym razem do wody bedzie blizej niz 300m za ta górka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Proszę dopisać mnie do listy. Miło będzie spotkać sie realnym świecie A kropki będą gryzły, jak zwykle o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 o wlasnie mialem prosic o dopisanie do listy, a ja juz tam mam nadzieje, ze tym razem do wody bedzie blizej niz 300m za ta górka <_< Przepraszam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Rafal dopisz i mnie haha bede probowal poslugiwac sie tym sprzecikiem .ale mam nadzieje ze spina mi nie polamiecie bo tez musze miec w razie W...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Rafal dopisz i mnie haha bede probowal poslugiwac sie tym sprzecikiem .ale mam nadzieje ze spina mi nie polamiecie bo tez musze miec w razie W...pozdr. z tego co wiem @tornado ma użyczyć ci kijka z pazurkiem więc jak zobaczę ten kij którym łowisz na codzień to idzie pod 4X4 umowa stoi pod warunkiem jeden kij z pazurem i wskakujesz na 16 miejsce na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. peresada15. janusz16. leluchy17. sawal181920212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 hmmm W tym roku, postanowiliśmy zrobić co najmniej jedne warsztaty castingowe. Będą i inne warsztaty (związane z konkretnymi rybami, zbiornikami wodnymi itd.) ale o tym niebawem - na prawdę zapowiada się z nami arcy ciekawy sezon. PozdrawiamRemek a mozna masz uzywane komplet casting+multiplikator??ile kosztuje??bo chce kupic uzywane:)jestem ZIELONE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Poproszę o dopisanie do listy póki co ze znakiem zapytania, ale zrobię wszystko żeby dać radę.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam!! jezeli oferta remka jest nadal aktualna to prosze dopisac mnie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Lista chętnych:1. mifek2. spigot3. remek4. hasior5. tornado6. popper 2 dni7. danielXR ???8. szpiegu9. standerus10. Ramay11. Szczupły_maciek12. Sławek13. HILO14. peresada15. janusz16. leluchy17. sawal18. explorator7319. vitacola20212223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam!! jezeli oferta remka jest nadal aktualna to prosze dopisac mnie do listy OK To biorę Ciebie pod skrzydła. Sprzęt przywiozę i pożyczę. Reszta na priv. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Panowie piękna liczba jestem 20! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Panowie piękna liczba jestem 20! super oj będzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi