kulako Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam. Zadobyłem się blachy ołowianej i zrobiłem z niej kilka cięższych wahadłówek do obławiania głębszych miejsc, jednak mam wątpliwości, bowiem czy ołów nie jest zbyt matowy z porównaniu np. z miedzią? Czy może pomalować je np. lakierem do paznokci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kolor utlenionego Pb jest zabójczy w zasadzie według mnie nie ma lepszego koloru więc ja polecam nie malować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ciężar ciężarem....ale o głębokości "pracy" blachy decyduje w dużej mierze jej kształt.Kolor...hmmm ja osobiście preferuję mocno patynowe blachy....tak zwane "czarnuchy", tak więc kolorem nie przejmuj się zbytnio....ryba linią boczną nie dostrzeże koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulako Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ok, dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie będzie problemow z wyrabianiem się oczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Yyy oczka zrobiłeś po prostu w ołowiu??? Przecież ołów jest miękki i może łatwo się przerwać. Zrób stelaż z drutu z dwoma oczkami, tak jak kiedyś się robiło w ołowiankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulako Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kurcze, ale niedoróbkę odwaliłem z oczkami :/ Niezbyt wiem jak ma wyglądać ten stelaż, ma ktoś jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi