Łukasz W Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam serdecznie!Potrzebuję opini na temat kołowrotków sakura alpax.Dokładnie chodzi mi o model 4008 fd.Wiem że to ryobi ale chodzi mi o to czy ktoś z użytkowników forum używa dokładnie tego modelu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Nikt nie używa tych kołowrotków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Widać będziesz pierwszy i to ty o nim nam napiszesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Tak to jest jak człowiek sobie jakieś dziwadła wymyśli do kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Obejrzałem sobie to dziwadło na obrazku. Jak dla mnie to kolejny klon Ryobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Cena tego kołowrotka oscyluje w granicach 600-700 zł.Ciekaw jestem czy wart jest swojej ceny.W Polsce mało popularny,bardzo mało opinii w Internecie.Muszę to przemyślećMoże Pan Józek Leśniak miał taki na serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 nie wiem czy warto się w nie pchać bo jest to jak już wspomniano klon ryobi a za te pieniądze można kupić 2 szt red arc lub 2 szt td935iz a na niego jest 5 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Chyba sobie daruje ten kołowrotek.Za mało o nim wiem,a jeżeli faktycznie to klon ryobi to po co przepłacać.Pan Józek na pw potwierdził że wygląda to na klon red arca lub zaubera.Dziękuje wszystkim za podpowiedźi i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi