Forecast Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Chciałbym zaprosić do odwiedzenia strony jak również przeczytania czasopism które to raz z gorszym a raz z lepszym efektem udaje się kolegom tworzyć. Sam również mam okazję czasem coś naskrobać. http://www.wedkarskabrac.pl/ Link do czasopism http://www.wedkarskabrac.pl/index.php?k=61 Pozdrawiam Jakub Podleśny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ciekawe, fajna inicjatywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Kolejny numer jeszcze ciepły. Każdy znajdzie coś dla siebie mam nadzieje. http://issuu.com/wedkarskabrac/docs/wb_11_2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czy mogę zareklamować stronkę i magazyn na innym portalu wędkarskim?Mam zastrzeżenia, ale ogólnie podoba mi się "Wędkarska Brać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jest dobrze. Pierwsze koty za płoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Bartek, jak najbardziej możesz A o zastrzeżeniach chętnie się dowiem, zawsze możemy coś poprawić... pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Podoba mi się i strona i gazeta a nowy numer szczególnie (ach te bolenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dzięki, odezwę się po przeczytaniu wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Kolejny numer jeszcze ciepły. Każdy znajdzie coś dla siebie mam nadzieje. http://issuu.com/wedkarskabrac/docs/wb_11_2013 Kurcze u mnie jeszcze "ni ma"--dziś pytałem i jeszcze nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 W Białymstoku będzie w kilku sklepach wędkarskich po tym wekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A nie mógłbym zamówić wszystkich wydanych dotychczas numerów opłacając koszty przesyłki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Podaj proszę swój adres, prześlę tobie wszystkie wydania. Kontakt do mnie to: wedkarskabrac.rafa@gmail.com PozdrawiamRafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Przeczytałem o boleniach i nasunął mi się jeden wniosek-jeśli chodzi o ten gatunek to chyba już wszystko zostało napisane i teraz to jest powielanie tych samych informacji. Jedyny jeszcze nieodkryty temat to bolenie ze stojącej wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ...Jedyny jeszcze nieodkryty temat to bolenie ze stojącej wody.Na całe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jedyny jeszcze nieodkryty temat to bolenie ze stojącej wody.Łowię w jeziorze, gdzie są bolenie. Woda w zasadzie jak większość w okolicy, średnia głębokość koło 8-10m. Zacząłem się uganiać za zbójami 3 lata temu i mogę powiedzieć, że:1) wiosną - zarówno duże (70-80cm+) bolki najczęściej kręciły się na dość płytkiej, bo 2-4m wodzie. Szczególnie upodobały sobie łąki rdestnic, pewnie ze względu na obfitość białorybu. Wtedy też łowiłem je klasycznie - wobler z pionowym sterem prowadzony w ekspresowym tempie, co najczęściej kończyło się wspaniałą nagrodą w postaci srebrnej torpedy przyzwoitych rozmiarów, ale...2) Tu wchodzi kolejny punkt, kiedy latem bolenie, nie mówię o boloneziątkach, znikały ze swoich pastwisk zaczęło się kombinowanie... Owszem, czasem trafiła się 70 i w takim miejscu, ale było to wyjątkowo rzadkie. Zarzuciłem poszukiwania letnich boleni na pewien czas do momentu kiedy przyszło mi potrollować za zębaczem i wtedy stało się TO. CD Magnum 11cm gdzieś tam plącze się za łodzią, orząc w zasadzie w pół wody i BACH! Siedzi, jakoś dziwnie idzie, bo po pierwszym odjeździe w zasadzie już nie walczy. Przy łodzi okazuje się, że to boleń. Można by to zrzucić na karb przypadku oczywiście, ale ta sama sytuacja powtórzyła się jeszcze TRZYKROTNIE. W ten sposób rozpocząłem eksperymenty z wolnym prowadzeniem przynęt o dosyć drobnej pracy, prowadzonymi w pół wody nad "głębią". Bingo! Pojawiły się bolenie o średniej długości 60-70cm, co było dosyć przyjemną alternatywą dla kajtków zaczajonych na rdestowych łąkach. Z moich obserwacji wynikało, że najskuteczniejszy był rzeczony magnum, executor i kilka razy, zupełnie niezamierzenie, SHAD RAP. Eksperyment powtórzyłem z gumą (kolory - boleniowa klasyka, wielkość koło 10cm), technika podobna - czasami zdarzyło mi się zaszaleć i pojigować - wtedy w zasadzie nic się nie działo. Jesienią, ze względu na moją miłość do szczupaków, nie próbowałem się uganiać za jeziorowym boleniem, ale może w przyszłości... Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomoże to jeziorowym łowcom bolków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kurcze u mnie jeszcze "ni ma"--dziś pytałem i jeszcze nie dotarł Jeśli nic się nie zmieni to od wtorku nowe wydanie będzie w Brzanie na Hetmańskiej, Sazanie na Konstytucji 3go Maja i WMW na Krakowskiej. Czy gdzieś jeszcze i kiedy, tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ciekawy pomysł. Będzie gazeta dostępna gdzieś w Głogowie ,woj Dolnośląskim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Będzie w Sklepie Wędkarskim Leszcz w Poznaniu. Jeżeli jakiś sklep z Głogowa będzie chciał otrzymywać naszą gazetę proszę o kontakt ze mną pod adresem: wedkarskabrac.rafa@gmail.comPrzy kolejnym wydaniu zaopatrzymy wybrany sklep w gazety. O ile będzie sobie tego życzył. Łącze pozdrowienia.Rafa Edytowane 13 Listopada 2013 przez rafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Będzie w Sklepie Wędkarskim Leszcz w Poznaniu. Jeżeli jakiś sklep z Głogowa będzie chciał otrzymywać naszą gazetę proszę o kontakt ze mną pod adresem: wedkarskabrac.rafa@gmail.comPrzy kolejnym wydaniu zaopatrzymy wybrany sklep w gazety. O ile będzie sobie tego życzył. Łącze pozdrowienia.RafaBardzo dziękuje , poinformuje zaprzyjaźniony sklep wędkarski z Głogowa który napewno się zgłosi. Pozdrawiam Bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Najświeższe wydanie, zapraszamy ! http://issuu.com/wedkarskabrac/docs/styczen_2014_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Najnowsze wydanie. http://issuu.com/wedkarskabrac/docs/wb_3_2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Najnowsze wydanie. http://issuu.com/wedkarskabrac/docs/wb_3_2014Alconite a już myślałem, że popełniłeś kolejny artykuł dla WB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja pisać nie umiem. Ty byś coś napisał o naszych eskapadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja pisać nie umiem. Ty byś coś napisał o naszych eskapadach Żeby Bear Grylls miał gotowy scenariusz na kolejny odcinek "Szkoły przetrwania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tyle to on nie wypije 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi