Przemek Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Moje drugie pytanie dotyczy w/w śpiochów z pianki o gr 4 mm. Czy komuś z Państwa ( mam nadzieje że są tu kobiety) przydarzyły się jakieś nie miłe niespodzianki w trakcie ich użytkowania? Zebrałem już kilka sprzecznych całkowicie opinii i pragnę je sprostować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Moje drugie pytanie dotyczy w/w śpiochów z pianki o gr 4 mm. Czy komuś z Państwa ( mam nadzieje że są tu kobiety) przydarzyły się jakieś nie miłe niespodzianki w trakcie ich użytkowania? Zebrałem już kilka sprzecznych całkowicie opinii i pragnę je sprostować... Napisz jakie to były opinie. Czyżby cena nie czyniła cudów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 jedni mówią że super jak za tą cenę a od innego kolegi usłyszałem że mu ciekły i dokonał zwrotu...czy jest więcej negatywnych ocen tego produktu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 To, że ciekły to jeszcze nic nie znaczy. Była to wada fabryczna, która zdarzyć się może w każdym seryjnie produkowanym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wiem ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej od ludzi którzy ich używają i mogą mieć rzeczowe opinie. Czy jest ktoś kto je posiada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Posiadam takie spiochy od stycznia i jak narazie nie mam zastrzeżeń. Nie ciekna i całkiem dobrze trzymają ciepło . Na nadmiar potu też nie narzekam. Uważam że warte tych pieniędzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Bardzo dziękuję! Ciesze się że znalazł się ktoś kto ma bezpośrednią wiedzę zdobytą na polu walki Jeśli tylko gdzieś znajdę w Warszawie rozmiar 44-45 odrazu je kupię! Może ktoś widział takie? Jeśli tak proszę o adres sklepu bo w znanych mi pozostały same dziecięce rozmiary hhehheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Odnosnie rozmiaru to radzę by je przymierzyc ! Normalne buty czy też zwykle wodery noszę rozmiar 41 a w przypadku tych spiochow wyszło że muszę mieć rozmiar opisany jako 36-37 ! Także odradzam kupno wysyłkowo przed uprzednia przymiarką w sklepie ! Ja wiem gdzie są , ale trochę daleko od warszawy , bo w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No to kawałek jest hehehheh nie zamierzam kupić bez mierzenia bo wciskałem się już w 43 i były zamałe a następny dostępny rozmiar jaki był to 46-47!!! czekam więc na nooooormalne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam.Jak w temacie: mam zamiar kupić sobie neopreny Team Cormoran 5mm a że do najtańszych nie należą więc postanowiłem zasięgnąć wiadomości od ich użytkowników(jeśli się znajdą).Wyglądają na solidne a lekko u mnie nie będą miały!Lub czekam na propozycje co warto kupić???.Interesują mnie tylko neopreny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Nie miałem w sumie Cormoranów ale inne gacie neoprenowe z firmy Dam model Hydroforce.Nie mam niestety miłych wspomnień z neoprenem.Każda z 3 par przeciekała i skończyło się oddaniem kasy przez sklep.Nie było to lekkie sączenie....Najczęściej przeciek występował w okolicach kroku. Edytowane 3 Września 2013 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Mam już jedne Cormorany ale z cztero-milimetrowego neoprenu i też za długo nie wytrzymały do początku ciekły na kieszeni na piersiach a później to już poszło po całości!te co chcę kupić mają 5mm i z opisu wydają się solidne?a jak jest w praktyce?właśnie tego chcę się dowiedzieć czy je ktoś użytkował?kosztują w granicach 500zł Edytowane 4 Września 2013 przez sw.RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Może lepiej za tą kase kupić coś z Caperlana dostępne są one w sieci Decathlon jest nawet tewst na fishing-test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 uzywam od jakichs 5 lat woderow z gumowcami (nie spodniobutow), neopren 5 mm grubosci, wytrzymuja bardzo duzo, nic nie cieknie ... ale uzywanie poza zimnymi porami roku to suicid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Te z dekatlona są bardzo dobre , sporo znajomych używa i sobie chwalą ... A i reklamacje u nich są zawsze pozytywnie rozptrywane i nie bawią się w naprawy tylko odrazu wymiana na nowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mam już jedne Cormorany ale z czterokilometrowego neoprenu i też za długo nie wytrzymały do początku ciekły na kieszeni na piersiach a później to już poszło po całości!te co chcę kupić mają 5mm i z opisu wydają się solidne?a jak jest w praktyce?właśnie tego chcę się dowiedzieć czy je ktoś użytkował?kosztują w granicach 500zł oooo bracie... przyznam szczerze, że to wykracza poza moją wyobraźnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Każdy się myli!poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi