Skocz do zawartości

Spodniobuty neprenowe Team Cormoran - czy ktoś użytkuje?

Przemek

Rekomendowane odpowiedzi

Moje drugie pytanie dotyczy w/w śpiochów z pianki o gr 4 mm. Czy komuś z Państwa ( mam nadzieje że są tu kobiety) przydarzyły się jakieś nie miłe niespodzianki w trakcie ich użytkowania? Zebrałem już kilka sprzecznych całkowicie opinii i pragnę je sprostować...

Moje drugie pytanie dotyczy w/w śpiochów z pianki o gr 4 mm. Czy komuś z Państwa ( mam nadzieje że są tu kobiety) przydarzyły się jakieś nie miłe niespodzianki w trakcie ich użytkowania? Zebrałem już kilka sprzecznych całkowicie opinii i pragnę je sprostować...

Napisz jakie to były opinie. Czyżby cena nie czyniła cudów??? :lol:

Bardzo dziękuję! Ciesze się że znalazł się ktoś kto ma bezpośrednią wiedzę zdobytą na polu walki :mellow: Jeśli tylko gdzieś znajdę w Warszawie rozmiar 44-45 odrazu je kupię! Może ktoś widział takie? Jeśli tak proszę o adres sklepu bo w znanych mi pozostały same dziecięce rozmiary hhehheh :lol:

Odnosnie rozmiaru to radzę by je przymierzyc ! Normalne buty czy też zwykle wodery noszę rozmiar 41 a w przypadku tych spiochow wyszło że muszę mieć rozmiar opisany jako 36-37 ! Także odradzam kupno wysyłkowo przed uprzednia przymiarką w sklepie ! Ja wiem gdzie są , ale trochę daleko od warszawy , bo w poznaniu :wacko:

• 5 lat później...

Witam.Jak w temacie: mam zamiar kupić sobie neopreny Team Cormoran 5mm a że do najtańszych nie należą więc postanowiłem zasięgnąć wiadomości od ich użytkowników(jeśli się znajdą).

Wyglądają na solidne a lekko u mnie nie będą miały!

Lub czekam na propozycje co warto kupić???.

Interesują mnie tylko neopreny.  Pozdrawiam.  

Nie miałem w sumie Cormoranów ale inne gacie neoprenowe z firmy Dam model Hydroforce.Nie mam niestety miłych wspomnień z neoprenem.Każda z 3 par przeciekała i skończyło się oddaniem kasy przez sklep.Nie było to lekkie sączenie....Najczęściej przeciek występował w okolicach kroku.

Edytowane przez stone

Mam już jedne Cormorany ale z cztero-milimetrowego neoprenu i też za długo nie wytrzymały do początku ciekły na kieszeni na piersiach a później to już poszło po całości!te co chcę kupić mają 5mm i z opisu wydają się solidne?a jak jest w praktyce?właśnie tego chcę się dowiedzieć czy je ktoś użytkował?kosztują w granicach 500zł

Edytowane przez sw.RP

Mam już jedne Cormorany ale z czterokilometrowego neoprenu i też za długo nie wytrzymały do początku ciekły na kieszeni na piersiach a później to już poszło po całości!te co chcę kupić mają 5mm i z opisu wydają się solidne?a jak jest w praktyce?właśnie tego chcę się dowiedzieć czy je ktoś użytkował?kosztują w granicach 500zł

oooo bracie... przyznam szczerze, że to wykracza poza moją wyobraźnie...

• Like 2