slawek_2348 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Z sierpniowego wyjazdu, ryb do przechwalania się nie było, ale inne atrakcje owszem.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Masz jeszcze jakieś zdjęcia jak to trzecie? Jeśli tak to nie wstawiaj, bo aż mnie zazdrość zżera jak widzę takie obrazki Nie byłem na grzybach chyba z 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 pumba?? hmmm, no to teraz masz okazję, bo jest prawdziwy wysyp! slawek piękne grzybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ależ raki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Takie raki pamiętam były w jednym z jezior na poj. Ełckim nad które jeździłem będąc kilkuletnim brzdącem. Teraz po 25 latach odwiedzam co jakiś czas to jezioro ze spinem. Raków już dawno nikt nie widział. Ryby ...też nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Raki piękne moja żona chce jechać na grzyby kiedy kolega jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Zgodnie z nową świecką tradycją parę fotek z ostatniego sierpniowego tygodnia ze Szwecji: zbiór spod dwóch świerczków: Nie powala rozmiarami, ale ładnie się zaprezentował (ma w sobie coś z kardynała) i coś klimatycznego: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ryba fajna, grzyby piękne, jednak klimat na ostatniej foci... odpłynąłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Reanimuję wątek...W tym roku pod koniec sierpnia - totalny strajk grzybów (zostały tylko rozkładające się resztki). Zostały: plaża, zwiedzanie i trochę trollingu (z ręki tylko okonki na Pontoon21 "Ratta" 3,75"). Szczupak +90 na czterometrowym blacie na 10 cm woblera Quantum "Funny Diver" (kolor Lime) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Na jakim jeziorze łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 ladne zdjęcie raków C&R graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 - esoxlucius1 - ostatnie wyjazdy sierpniowe to Hedesunda (rozlewiska rzeki Dal).- Fester - zajrzyj do zamrażarek w dowolnym markecie w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Piękne borowiki, też z 5 lat nie byłem na grzybkach ehh, ciekawe czy u mnie też wysyp, trzeba się zebrać w sobie i złapać przy okazji parę kleszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Z pewnym opóźnieniem parę fotek z ostatniego tygodnia sierpnia nad Fegen:standartowy landszaft:i w zasadzie to tyle w temacie ryb .Jeżeli chodzi o grzyby - było ich tyle że pleśniały "na pniu":ale nie wszystkie:a i "oś"się trafił:a ogólnie to plaża 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kurcze, na same grzyby warto pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kozaki się pomijało:bo i po co je zbierać jak można:dwie suszarki pracowały 24/h przez tydzień 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) usiłowałem edytować aby usunąć dublujące się zdjęcie, ale za późno Edytowane 28 Września 2016 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Cześć, my byliśmy niedaleko 17-24 09 i niestety już było zbyt sucho, na grzyby. A pewnie teraz znowu łobuzy rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Pewnie, że rosną dla mnie ...he he Chłopaki obiecali mi ryby w grzybach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Pewnie, że rosną dla mnie ...he he Chłopaki obiecali mi ryby w grzybach! Ty będziesz miał odrazu mrożone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 ... nie zamarzło więc szybciutko na łowisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) W Vastervik sfotografowałem łosia Edytowane 21 Października 2016 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 ... nie zamarzło więc szybciutko na łowisko Ale maszynka. Takimi się poruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 No co Ty? ja tylko fociłem To łódka gospodarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 W Vastervik sfotografowałem łosiaŁoś rdzawy,dość rozpowszechniony w całej Europie :D . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi