w.d.wobler Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no to fajnie teraz trzeba by spotkanie zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Świetny pomysł,naprawdę .Większość organizacji ma swój Dzień np.myśliwi, to dlaczego by wędkarze nie mieli by mieć swojego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jeszcze powinno być na czerwono w kalendarzu,żeby mieć wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Bomba, jeszcze jakis hymn nam by sie przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Marsz,marsz na ryby,znad wody mazurskiej nad górską-może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Aaaaaaaaaaa!!!!!!! Raaaatuuuunkuuuu - co za masakra!!!!! Dzień wędkarza - w życiu nie słyszałem o czymś głupszym!Jakie to typowe - wymyślmy sobie czym by się tu zająć żeby wydawało się że jesteśmy potrzebni i działamy Brawa dla PZW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Uważaj bo po Twoim posćie jeszcze wprowadzą żałobę narodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chomik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 o kolejna wymówka na dzień wolny od szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Świetne Ciekaw jestem, czy u mnie w kole o takim czymś wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Świetny pomysł,naprawdę .Większość organizacji ma swój Dzień np.myśliwi, to dlaczego by wędkarze nie mieli by mieć swojego Dnia Oczywiscie.. Tylko czemu akurat świętować datę powstania PZW?? A patronem wędkarzy od tego roku bedzie WIELKI EUGENIUSZ.. PS. Święty Zenon od wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Świetny pomysł,naprawdę .Większość organizacji ma swój Dzień np.myśliwi, to dlaczego by wędkarze nie mieli by mieć swojego Dnia Oczywiscie.. Tylko czemu akurat świętować datę powstania PZW?? A patronem wędkarzy od tego roku bedzie WIELKI EUGENIUSZ.. PS. Święty Zenon od wędkarzy Myślę ze na to pytanie mógłby odpowiedzieć Nadzwyczajny Krajowy Zjazd Delegatów PZW ,mi osobiście podoba sie to ze w ogóle będzie taki Dzień w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Kazdy powód jest dobry, zeby wypic Ale za zdrowie pzw pil nie bede. No, chyba ze na pohybel. OT - Ciekawe, ze takie PZŁ zupelnie dobrze sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 PZŁ ma bogatsze tradycje i wywodzi się od arystokracji i wielecech etycznych jest jakby w nim z gruntu zakodowana. Było wieledewiacji szczególnie w okresie stalinizmu, a i później również.Ale bywało, że ramię w ramię polowali i I Sekretarz i KsiądzProboszcz. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A tak wracając do daty, 19.03 to imieniny Józefa, a ten świętynie pasuje mi na patrona wędkarzy, z tego co pamiętam powiniento być Św.Piotr, a to zdaje się 29.06 jest Piotra i Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A tak wracając do daty, 19.03 to imieniny Józefa, a ten świętynie pasuje mi na patrona wędkarzy, z tego co pamiętam powiniento być Św.Piotr, a to zdaje się 29.06 jest Piotra i Pawła Mi osobiście 29.06 bardziej by pasował niż 19 marca,ale czy my wędkarze mamy na to jakiś wpływ ,jak za poprzedniej epoki wszystko z góry zatwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Z doświadczenia wynika, że nasz wpływ jest raczej pozorny, a tenDzień Wędkarz to raczej dzień PZW chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A może św.Hubert-patron myśliwych,każdy wędkarz to myśliwy,3 listopada No i ja mam tak na imię,więc dobrze się składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 każdy wędkarz to myśliwy, Nieśmiało chciałbym zaprotestować. Większość wędkarzy to nie myśliwi, a raczej hodowcy drobiu urządzający polowania na kurczaki w zagrodzie... Aczkowiek zgadzam się, by wędkarze mieli swój dzień, tak jak mają myśliwi. jednak na pewno nie 19 marca. Bo dzień 19 marca bardzo kojarzy mi sie z 22 lipca.. Dlaczego - starsi chyba wiedzą..Św. Piotr - lub jak sugeruje Hiljot w zalinkowanym tekście - św. Zenon od wędkarzy to dobre propozycje.. Warto chyba poważnie podejść do tematu. Zarówno w internecie (z wyłączeniem pewnie portalu korporacyjnego) jak i w prasie wędkarskiej (z wyłaczeniem pewnie WW).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
w.d.wobler
...
Edytowane przez w.d.woblerOdnośnik do komentarza
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi