Friko Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tutaj znalazłem link do jak mi się wydaje tekstu źródłowego newsa przekazanego przez Guzu. Proponuję się zapoznać, bo wydaje mi się że trochę on jednak uściśla przekaz o którym rozmawiamy (prawdę mówiąc nie znalazłem w tym tekście nic o żadnym wewnętrznym rankingu, mowa jest tylko o dziesięciu woblerach z top bez informacji który na jakim miejscu się znalazł - bo nie sądzę że tak należy interpretować kolejność fotografii). http://www.in-fisherman.com/2013/06/14/10-best-walleye-fishingcrankbaits-of-all-time/ Zaliczenie horneta do Top 10 przez amerykańskiego autora oczywiście cieszy. Niezależnie od tego co i kto o nim pisał/pisze to jeden z moich ulubiony woblerów firmy Salmo, z tym że z racji tego co i jak łowię używam go bardziej jako woblera okoniowego, chociaż kika sandaczy na niego również złowiłem (na jednej wodzie był w tym względzie wyjątkowo skuteczny, zwłaszcza kolor jasny fluo z różowym grzbietem - pink dace zdaje się to nazywa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Friko, Dawaj fotki ryb na hornety Edytowane 5 Września 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Hornet jest jednym z moich ulubionych woblerów okoniowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) A mnie brakuje jakiegoś na wodę +/- metr, którym dałoby się rzucać choć ze 20 metrów. Nie miałem wyników na Hornety, bo łowię na płytkich, stojących wodach.Rapier w górę, pójdzie płytko. Trudniej dystans osiągnąć. Z dobrą, cienką pletką...... Edytowane 9 Września 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) No jeszcze nikt nie wspomniał że Hornety to świetne woblerki na brzanidło, szczególnie te 3,5 cm. Edytowane 9 Września 2013 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 To może być drabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nawet nie wiedziałem, że jest Hornet 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 ma ktos zdjęcia sterow tych starszych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nawet nie wiedziałem, że jest Hornet 7cm A jest? Wydawało mi się, że jest 6, a potem 9cm. A pomiędzy nimi, ten nowy Hornet Rattlin 6,5cm. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi