rybson7 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Witam odwiedzających Wstawiam zdjęcia kilku kogutów które wyszły z pod mojej ręki i czasami pływają w Odrze a czasami w Regalicy. KONKURS DLA MŁODYCH WĘDKARZY PONIŻEJ 16 LAT !!!!Kto PIERWSZY zgadnie którym kogutem mam najlepsze wyniki i wpisze kolor tu na forum . ( JEDNA OSOBA MOŻE WPISAĆ ODPOWIEDŹ TYLKO JEDEN RAZ !!! ŻEBY BYŁO UCZCIWIE !!!) Dostanie trzy koguty o wybranym ciężarze i kolorze - wysyłka na mój koszt. Edytowane 3 Września 2013 przez rybson7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Co prawda mam już 19 wiosenek ale strzelić nawet bez nagrody chyba mogę osobiście stawiałbym na koguta z drugiej fotki pomarańczowo-białawo-brązowy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja bym stawiał na tego z trzeciej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 poza konkursem jarzebaty z zolta kryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 fajne . a po za konkursem bo lat 24 strzelam ze szaraczek z ostatniej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 fajne . a po za konkursem bo lat 24 strzelam ze szaraczek z ostatniej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Poza konkursem, jeśli chodzi o sandacza obstawiam 1, jesli chodzi o szczupaka 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Poza konkursem bo lat 17, strzelam na koguta z 3 zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Poza konkursem obstawiam nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Poza konkursem. Ja bym obstawił pierwsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laszczewskim Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zdecydowanie jedynka-oczywiście poza konkursem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Może wbrew logice ten pomijany czwarty? Ale to poza konkursem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oski124 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 zdecydowanie 1 mam 14 lat xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A dla mnie to one wszystkie na łowne wyglądają .Super koguciki.Bardzo fajny konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson7 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Cały czas czekam na prawidłową odpowiedź . Konkurs trwa.To moje inne koguty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Oczywiście nie biorę udziału w konkursie ale muszę skomentować .............Kokot na ostatnim zdjęciu po prawej .....dla mnie bajeczne wykonanie,sorki za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Obstawiam te inne ale to w grupie poza konkursem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Poza konkursem również, a i zadanie mam, tak mi się przynajmniej wydaje, ułatwione bo z tego samego miasta jesteśmy. Obstawiam zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Poza konkursem również, obstawiam "szarą myszkę" z samego dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Poza konkursem - SZARACZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 poza konkursem kogucik numer 1 A tak poza tym fajne pierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson7 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Hm.. młodzież nie jest chętna żeby trafnie odpowiedzieć .Konkurs trwa nadal.Kilka fotek żeby było kolorowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Fajne masz te koguty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Poza konkursem - wszystkie są skuteczne w zależności od warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Nawet nie napiszę ile mam lat...ale jak miałbym wybrać tylko jeden to nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi