Skocz do zawartości

Poszukiwany / poszukiwana :D

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Pilnie poszukuję wobków, które w Stanach kolega zakupił w ilości dwóch sztuk (sierota jeden) a w sieci ich odnależć nie moge. Zakup został dokonany w Fleet Farm w okolicach Chicago, a sztuka tego cuda kosztowala w pomocji ponizej 3 $ / sztuka. Wygląda to mniej wiecej tak:

post-7-1348913162,0226_thumb.jpg

post-7-1348913162,0776_thumb.jpg

Jurku Wielkie DZIĘKI!!!

jeśli chodzi o te wobki to sprawa może nie jest jakoś super pilna, ale bardzo chciałbym miećje na swoim wyposażeniu... Jeśli chodzi o nazwę to są to wobki sygnowane przez firmę BLUE FOX. Niestety ani w zadnym cabelasie ani bass pro ani nawet n astroni esamego blue fox'a nie znalazlem choćby czegoś co mogłoby być podobne do nich. Nawet cenę miały fajna (<3$). Ponieważ Ty Jurku jesteś na miejscu polecam je Twojej uwadze. Może nie są to wobki dużego kalibru ale.... Jakoś tak wielkie zaufanie we mnie wzbudzają.

Jest pewne, że to są wobki firmy Blue Fox, bo przecież jest tak na nich napisane. :D

Mój trop jest ten sam co Remka.

Tutaj widzę możliwość kupienia podobnych ale nie wiem czy to na 100% ten sam model.

http://www.campbellsprotackle.com/store/product.asp?ID=3352

wobki na fotkach maja ok 6 cm (korpus) ten wiekszy i 5 moze ciut mniej ten mniejszy. Z charakterystycznych rzeczy (ktorych chyba brak mi w tych co podaliscie) jest brzuszek jak u wypelnionej okra rybki. widac (prawie ) na zdjeciu ... Wydaje mi sie ze te wasze to chyba nie to, chociaz moge sie myslic....

To sie niestety zdarza. Bywa, ze dany model schodzi z produkcji bo costam - zupa byla za slona :mellow: - i nie ma go juz na stronie producenta, ale w dystrybucji przez jakis czas jest. Handel, panowie i panie... ;)

Gumo zgubil na Zalewie takie zajefajne Spro. Oczywiscie kupilismy tylko jedno i oczywiscie juz go ani na stronach producenta, ani w dystrybucji nie ma :angry:

Przyklady mozna by mnozyc. Mifek - napisz do producenta i zalacz zdjecie, to wiele wyjasni.

• 3 tygodnie później...

Rzeczywiscie bylo fajne...w Cabelasie cos ponad 10$... :unsure:

Wrzucenie go do Zalewu to bylo jak rzucanie perel przed wieprze... :angry:

Swoja droga ciekawe dlaczego przestali to robic, to byl jedyny wobler, ktory przy wielkosci i ksztalcie Rapali shad rap 7cm DR, schodzil na jakies 12m(!)

Nie bylo widac jakichs mankamentow w nim....nawet sie rzucac dalo..

Gumo