Matta Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Czy ktoś z kolegów Posiada wiedzę, gdzie można nabyć plastikowe uchwyty ławek, które służą do osadzania ławeczek w pontonie. Ponton to suzuki suzumar 390. Uchwyty popękały i nie wiem gdzie można je dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ..chyba najszybciej w serwisie Suzy...albo dosztukowac w tokarex-ie. Wrzuć zdjęcia tych uchwytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdo Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 http://www.epontony.pl/laweczka-do-pontonu-id-1.html# Powinno pasować zadzwon i popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matta Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dzięki Drozdo. Mogłem zadzwonić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matta Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Do Ciebie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matta Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dzwoniłem do serwisu Suzuki, ale cena dwuch uchwytów była taka sama jak całej ławki . Wyraz mojego zdziwienia dałem Pani z serwisu z którą rozmawiałem, nie umiała mi ona (pani z serwisu) racjonalnie wytłumaczyć tegoż faktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdo Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 tak samo jak w serwisie samochodowym czesci sa droższe bo zarabiac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matta Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Niech zarabiają, ale żeby za dwa kawałki plastiku 160 PLN. Rozbój w biały dzień!. Jak by powiedział Pawlak z Kultowego "I nie ma mocnych"- Toż to siok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Znajdź zakład ślusarski z giętarką, zrobią ci takie ze stali nierdzewnej za ułamek tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matta Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Marviz, ale jest to element który styka się z burtą pontonu i takie rozwiązanie mogłoby go uszkodzić. Tak jak sugeruje Drozdo, jutro zatelefonuje do tej firmy z jego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No tylko mi nie mów że nie poradził byś sobie pilnikiem Pewnie na ślusarni by Ci jeszcze ładnie zaokrąglili i wypolerowali jak byś przyniósł czteropak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superKRYSTEK1 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 zadzwoń tu: http://www.pontony-kajaki.pl/index.php/pontony-akcesoria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matta Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Dzięki Krystek, widzę że mają na swojej stronie takie uchwyty. Jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gobio Gobio Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak te zamienniki sie spisują? Mam ten sam problem w ławeczce suzumara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matta
Czy ktoś z kolegów Posiada wiedzę, gdzie można nabyć plastikowe uchwyty ławek, które służą do osadzania ławeczek w pontonie. Ponton to suzuki suzumar 390. Uchwyty popękały i nie wiem gdzie można je dokupić?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi