Oleix Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Celem wyprawy były jak zawsze o tej porze roku okonie takie jak ten ładne grube 33cmW moim miejscu grube okoniska biora głownie wieczorem oraz zaraz po zapadnieciu zmorku aaaaale... zdarzaja sie przyłowy Ale to bylo przegiecie zaraz ktos mnie zrypie ze w okresie ochronnym ale to czysty przypadek!!!Wział na paproszka około 3,5cm manns predator z głowką 3,7gr i hakiem 8 ,wedzisko to tango 1-10gr wyrzutu i zyłka 0,14 wiec zestaw sandaczowy to nie był... bo poszedłem jak zwykle na okonki iii.....uwiesił mi sie... ehhh hol trwał około 18-20 minut odjazd zrobił sobie taki z 80-90 metrów spokojnie na początku wogóle myślałem ze mam leszczyka ale potem... ten leszczyk urósł do 5 kilo a po 90 metrowym odjazdzie myślałem ze mam rekord polski ;p (odstawiałem lechola bo w tym miejscu nie raz zlapałem leszcza na paproszka)dopiero przy brzegu okazało sie ze to sandał... tylko szkoda ze w okresie ale zrobiłem 2 fotki buzi i do wody mam nawet kilka filmików z holu i wypuszczania :rotfl: kluska wazyła z 5 kilo i miał dokładniej około 84cm mierzone od wedki niestety tylko 2 zdjecia bo szkoda było go męczyc dłuzej na powieszchni i szybko poszedł do wody...Jak by ktos chciał to film z wypuszczania moge dac nawet. zrobiłem wszystko zeby rybka szybko wróciła do formy i odpłyneła na swoje stanowisko no i żwawa odpłynęła!Mam nadzieje ze w normalnym regulaminowym sezonie spotkam sie z nia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mimo okresu ochronnego musze to powiedzieć: Piękny mętnooki, zazdraszczam ci <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gratuluję. Zdarza się ... no i co wtedy robić??? Teraz wiesz gdzie na sandacze w czerwcu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ładny sandaczyk. Cieszę się, że dołożyłeś wszelkich starań aby żwawy szybko wrócił do wody. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Już mówiłem że piękny I ten extreem na tym sprzęcie I hamulec Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pewnie ze sie zdarza. Gratuluje opanowania i pozytywnego finału, dla Ciebie i oczywiscie dla okazu. Mysle ze to cenny watek. Wiele zagladajacych osób na forum zmaga sie z takimi sytuacjami. Gratuluje tez odwagi Oleix, gdyz ostro mozna byc zaatakowonam...fotki, trzymanie w reku itp,itd. Wiem jednak ze na Jerkaitcie takie sytuacje sie nie trafiaja i smiało mozna ,, zarzucic ,, temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ho, ho .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Co tu dużo pisać ,piękne zwierzątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 obie ryby w tym wątku są przepiękne Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 O mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ni no chłopaki .. Piękne i fantastyczne bestie. Mam nadzieję, że miejscowi się do nich nie dobiorą i nie raz jeszcze wydadzą liczne potomstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No chłopaki gratulki!!!!Marcin - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wow chłopaki gratki RESPECT PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no... piękne rubieńki sum wymiata. życze mu że jeśli go ktoś złowi będzie to ktoś taki ja Marcelinho... i bezpiecznie odstawi gada do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gratulacje ! Odnośnie sumów to przypomina mi się pewna sytuacja, gdy na przełomie września/października spacerowałem sobie z kijkiem wzdłuż brzegu warszawskiej Wisły i zaraz za jednym mostem spotkałem dwóch panów co non-stop moczą trupka w wodzie. I niestety przy mnie coś im go ugryzło, za to jaką radość u mnie wzbudził fakt, gdy po ok. 5 min. holu (ryby ani razu nie było widać na powierzchni) strzeliła im żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gratulację panowie, piekne rybska Najbarciej cieszy fakt, iż w dobrej kondycji pływaja do dzisiaj, mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wypuszczanie http://www.sendspace.com/file/d7cing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 lepiej na youtuba wrzucać moim zdaniem ale filmik fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fajny bo rybka odpływa i tyle nic wiecej na filmie niema!!Wiec pomysł z youtube wydaje mi sie zbedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 zależy jak na to patrzeć bo linki z senspaca szybko wygasają a te youtubowe są na wieki i następne pokolenia mogłyby uczyć sie zachowań z Twojego filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No przepiekne okazy! @ Oleix: To w Polsce sandacz ma juz okres ochronny? Ojej, Tomek, Tomek, musisz sobie poprzypominac polskie okresy ochronne. W niemczech dopiero od 15.03 Pozdrawiam i gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @Remek to jest dziwne ze heheh w tamtym miejscu w innych okresach one tam nie stoją no fakt zdarzaja sie czasem maluchy ale oprucz nich z żadka wieksze lub w ogóle zadko tam jakies siadaja byc moze dlatego ze w innych okresach tam tłuka sie barki z węglem... .... @Tomek_N sandał juz okres ma prawie miesiąc (od 01.01 do 31.05) i bardzo dobrze ze ma tyle choc czasami jeszcze w czerwcu trafiaja sie tarlaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 .. @Tomek_N sandał juz okres ma prawie miesiąc (od 01.01 do 31.05) i bardzo dobrze ze ma tyle choc czasami jeszcze w czerwcu trafiaja sie tarlaki... No to rzeczywiscie dlugo. W niemczech za to pstrag potokowy ma okres od 15.10 az do 31.03. Moim zdaniem slusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gratulacje za wspaniałe ryby chłopaki i szacunek dla reszty za fajne i zdrowe podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czesc Oleix Gratuluje wspanialej ryby. Mnie juz od dluzszego czasu nie udalo sie zlowic sandacza powyzej 80 cm. Moze dlatego, ze od lat lowie te ryby i ze jest to gatunek dominujacy u mnie, wiem jak trudno jest dostac cos takiego na wedke. Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam. Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi