Skocz do zawartości

Kij spinningowy na Wartę - szczupak/boleń

myg0t

Rekomendowane odpowiedzi

:)  ale co bys chcial uslyszec? ze wybrany kij jest swietny i warto go kupic? :rolleyes:  tak, jest swietny, strong buy! number1.gif

Dokładnie tak od tego jest przecież to forum, a jeśli jest do d..., to nie radzę kupować, to wszystko.

Popper dziękuję Ci za info, piękny kij, ale niestety teraz jeszcze mnie nie stać, za jakiś czas pewnie tak ;)

......

Popper dziękuję Ci za info, piękny kij, ale niestety teraz jeszcze mnie nie stać, za jakiś czas pewnie tak ;)

Spoko. To tylko luźna propozycja. Zapewne jedna z wielu.

Po taniości, to zastanowiłbyś się może nad http://allegro.pl/spinning-balzer-magna-silver-zander-2-15-gr-3-0m-i3532511493.html

Z tego co pamiętam, mylnie opisany. Z zaniżonym ciężarem wyrzutu, który sięga około 30g.

Bardzo przyjemny kijek do uniwersalnego, wielkorzecznego śmigania. Pamiętam, że w swoim czasie, byłem z niego bardzo zadowolony.

Godnym uwagi jest również http://allegro.pl/dragon-millenium-super-fast-2-85-5-25g-i3520805978.html

Moc zbliżona jednak znacznie szybszy od wspomnianego Balzera

• 4 lata później...

Żeby nie tworzyć nowego tematu, w budżecie do 200 złotych wpadł w oko kij spinningowy Okuma Dead Ringer 9'2" 279cm 9-27g, czy ktoś miał z nim do czynienia? Może ktoś polecić jakieś kije w tym przedziale cenowym? Poszukałbym w sklepach stacjonarnych i pomacał, porównał... Boleń na Warcie z brzegu, Szczupak na Warcie/Jeziorach z brzegu.