yankis Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Sor za offtopa, ale nie widzę tematu jednego, gdzie przymierzałem się do zakupu? Są one usuwane? Dlaczego taka polityka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 O jaki temat ci chodzi ? Ogłoszenia są usuwane zgodnie z regulaminem czyli wtedy gdy:- Temat został edytowany jako "nieaktualne"- Ogłoszenie zostało zgłoszone jako nieaktualne- Ogłoszenie łamało regulamin giełdy np. brak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 I chyba po 30 dniach automatycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 I chyba po 30 dniach automatycznie....Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmon1977 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 o ile pamietam miały trafiac do archiwum wraz z ceną oraz tematem ogłoszenia a teraz zmiana na np-sprzedane- w temacie i usuwana cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @salmonarchiwum zostało zlikwidowane w lutym - sporo o tym pisaliśmy na forum w tamtym czasie. Zmiana jest elementem nowego regulaminu giełdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oland Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Brak archiwum giełdy ma swoje zalety i wady lepiej -nie ruszać tego tematu Edytowane 17 Września 2013 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 co nie którzy z naszego zacnego forum (tzw kolekcjonerzy sprzetu) zajmuje się skupem sprzętu który jest wystawiony po atrakcyjnych cenach, który szybko się nudzi albo nie podoba i trafia na Allegro -ale już w innej cenie oczywiście już nie atrakcyjnej ale kogo to obchodzi? przepraszam, ze sie tak zapytam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ale kogo to obchodzi? przepraszam, ze sie tak zapytam Ja wiem. Jacka Rostowskiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yankis Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No to szkoda, ze sa usuwane, bo człowiek często czegoś ciekawego się mógł dowiedzieć, a to rozpiętości, a to wad ukrytych, czy zalet danego sprzętu. No ale skoro tak administracja postanowiła, to ja manifestacji 4-dniowej w wawie nie będę przecież robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
yankis
Sor za offtopa, ale nie widzę tematu jednego, gdzie przymierzałem się do zakupu? Są one usuwane? Dlaczego taka polityka?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi