admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ciekawe wspomnienia z lata tego roku -Dryf po jeziorze z niedziałającym silnikiem, Ramay wiosłujący pudłem na woblery -Ruszenie pełną parą połączone z wkręceniem linki z muchówki w śrubę - było naprawdę nieźle . -Kilka pogoni z bykami na pstrągach - I wspomnienie z wiosny - znalazłem swojego psa na rybach, to chyba najfajnieszy wyjazd zeszłego roku - I jeszcze ze śmiesznych przeżyć - poznałem Tomaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Oj ja mam co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bartek fajowa fotka. Pozycja do ataku Moje wspomnienie z lata Irlandia 2007 Pierwsze pstrążki Przepraszam za jakość zdjęć. Fotki strzelane z telefonu. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A to jest moje najpiękniejsze wspomnienie kiedy lato żegnałem: C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 lato jest ... bylo piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja najbardziej to oprócz wielu godzin spędzonych głównie nad Wisłą wspominam mój spontaniczny wyjazd do Roberta na bolenie. Złowiliśmy niewiele ale ... za to ile się nagadaliśmy (poszczególne klatki zdjęcia robił Robert - ja to dzisiaj amatorsko posklejałem w panoramę - gdzieniegdzie widać moje korekty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tamtego roku lato przyszło do Dingle w .... kwietniu Oto pierwszy rdzawiec 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja w 2007r zlowilem pierwsza rybe na spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja najbardziej to oprócz wielu godzin spędzonych głównie nad Wisłą wspominam mój spontaniczny wyjazd do Roberta na bolenie. Złowiliśmy niewiele ale ... za to ile się nagadaliśmy (poszczególne klatki zdjęcia robił Robert - ja to dzisiaj amatorsko posklejałem w panoramę - gdzieniegdzie widać moje korekty ) remek a na co siadł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 remek a na co siadł ?? Szpiegu, o Ty szpegu na Twojego w którymś z pierwszych rzutów ... prawie ciemno jeszcze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Którakolwiek pora roku ma swe uroki i czeka sie na nia z utesknieniem.Zima na wiosne, pozniej czeka sie na lato i dalej teskni za jesienia po letnich upałach...ale fajnie sie cofnac i powspominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 i wszystko na ten temat nie mam więcej pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tpe 1 fanja ryba!!Wrzuc wiekszą fotkę. Umanie lato wciaż trwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tpe 1 fanja ryba!!Wrzuc wiekszą fotkę. Umanie lato wciaż trwa.. Nie wiem jak to zrobić...Obrabiam fotkę w IrfanView, limit jest 100 Kb i wychodzą takie karły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Piękne te Wasze wspomnienia... Moim najpiękniejszym wspomnieniem tego lata było złowienie pierwszego bolenia który pojawił się zresztą na tym Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waldek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 W sierpniu zeszłego roku, wędkowałem na Odrze we Wrocławiu, był to odcinek koło ogrodu zoologicznego. Przechodząc na drugi brzeg po kładce, natkneliśmy się na antyterrorystów, po niecałej minucie zostaliśmy niemal ostrzelani z kałasznikowów Jak się później okazało, kręcili tam film Fala Zbrodni a scenę tą można było zobaczyć 2 tygodnie temu w 11 odcinku. Zdjęć niestety nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 pobuszuję jeszcze w tych trzcinkach 88cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Raz padał deszcz, innym razem świeciło słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ale już mi się tęskni za słońcem i goracymi boleniami:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fajnych chwil nie brakował przez cały sezon - począwszy od czerwcowego weekendu z narzeczoną nad Narwią, poprzez weekendy na Mazurach, do wiślanych wypraw pychówką na czele z trzydniówką na linii Siekierki - Jabłonna. Podczas tych trzech dni w doborowym towarzystwie Gacopyrza było wszystko - nocne przepychanie załadowanej sprzętem łodzi po mieliznach, kłusownicy na wodzie, spotkany w środku nocy na środku rzeki spinningista chwalący się sumem 15 kg. Gdy w końcu około drugiej w nocy dobijaliśmy do brzegu, mieliśmy dosyć Wisły i wszystkiego dookoła. Po dobie przepychania i szukania miejsca, udało się stanąć na pozostałe dwa dni. Połowiło się feederkiem, porzucało pękatymi woblerami za wąsatym, kilka ognisk itd. Wyjazd, który wrył się w pamięć na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Raz padał deszcz, innym razem świeciło słońce Hehe...a pamiętasz jak się skończyła ta słoneczna wyprawa? Najpierw oberwanie chmury na wyspie a później powrót pod prąd w burze...takie wyprawy długo się pamięta Noi bolo z przykosy...niezłą miałeś minę jak wyszedł do woba...jakbyś dinozaura zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Z tego lata najmilej wspominam rzeczne spływy.Klimat taki łowów jest bezkonkurencyjny Oczywiście nawet najwięksi rzeczni wyjadacze czasem odpuszczają rybkom : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 No ładnie zes nas podejrzał. Swit, bankowa miejscowa na wszelakie ryby a ja chrapie w najleprze. Było wspaniale, mam nadzieje ze zaliczymy ,, powtorke z rozrywki ,, Ja tez Cię podpatrzyłem, a co Sumy łowiłes reka, na jakąś dziwaczna przynete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
23
14
7
7
Popularne dni
29 Sty
25
1 Mar
19