admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Pomijając spotkania z Robertem to najbardziej tkwią mi w głowie nocne spotkania nie zawsze co prawda były ryby ale klimat jaki wtedy był to właśnie było to niestety nie mam zdjęć, ale ... nie zawsze trzeba wnikać w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mam mile letnie wspomnienia, ale niewedkarskie. Pod tym wzgledem musialbym wspominac wiosne. A zwlaszcza jesien, okolice Wszystkich Swietych Nawet przestawic wedkarsko na lato nie idzie jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Z tego lata najmilej wspominam rzeczne spływy.Klimat taki łowów jest bezkonkurencyjny Oczywiście nawet najwięksi rzeczni wyjadacze czasem odpuszczają rybkom : To dopiero nas przyłapałeś swoim obiektywem. Nieźle. Swoją drogą, już teraz zapraszam cię na powtórkę z rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Raz padał deszcz, innym razem świeciło słońce Hehe...a pamiętasz jak się skończyła ta słoneczna wyprawa? Najpierw oberwanie chmury na wyspie a później powrót pod prąd w burze...takie wyprawy długo się pamięta Noi bolo z przykosy...niezłą miałeś minę jak wyszedł do woba...jakbyś dinozaura zobaczył O tak długo tego nie zapomnę. Szkoda że nie widziałeś swojej miny jak Ci powiedziałem że czuję się jakbym był na tarczy strzelniczej A z tym dinozaurem to mam nadzieję że się bliżej poznamy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ...ja długo nie zapomnę weekendów spędzonych nad ukochaną Odrą, łowiąc często 20godz na dobę..poznając nowe miejscówki przedzierając się przez chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ... czasami możnabyło spotkać innego wędkarza, który zajął nam upatrzoną główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ...w dzień łowiło się jaziki, kleniki i boleniki ...w nocy klenie, jazie..a i czasami trafił się sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ..i podsumowując, mogę powiedzieć, że cholernie tęsknię za tymi chwilami...oby do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja rok 2007 będe szczególnie wspominał bo to mój pierwszy rok łowienia i w tym też roku dołączyłem do użytkowników jerkbait.pl . Najbardziej mi utkwiły mi w pamięci moje pierwsze wypady i niewiedza jaka mnie otaczała oraz niesamowita radość z każdej nawet najmniejszej ryby, no ale potem pojawił się szpiegu, który postanowił mi poświeć swój cenny czas na wprowadzenie mnie troche w świat wedkarstwa abym miał lepszy poczatek i z dnia na dzień po wielu dobach nad wodą było coraz lepiej. To właśnie dzięki niemu poznałem metody łowienia w naszej rzece na poszczególne ryby no i oczywiście złapałem pierwsze okazy w życiu bolenia i klenia . Pozatym dowiedziałem się, że sprzet jakim dysponuje jest całkowicie do wymiany (tylko kije) i pierwsze zakupy dokonam mam nadzieje jeszcze zanim zacznie się sezon. Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że cała moja wędkarska przygoda dopiero się zaczyna i przed mną jeszcze mnóstwo ryb, odkrywanie wielu tajemnic i kompletowanie sprzetu marzeń. Poniżej fotki pierwszego bolka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sorki zapomniałem wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Patu fajne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Patu, Zulus - super wspomnienia. miło sie takie czyta, no i ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 popper hehe fajnie zdjecie ale gdzie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wspominki lata gdzies umkneły. Moze jeszcze ktos pohwali sie ładnym słoncem...zdjec i ciepłych klimatow nigdy za wiele itp, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ale Marcel podkręcasz tymi fotkami, i ogólnie tą scenerią...już nie mogę doczekać się tych klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ...i jeszcze jedno wspomnienie lata ...jedno z wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ostatnia fotka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ... i jeszcze letni wieczór...tak upragniony przez spinningistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wszystki fotki rewelke obejżeć tak pokolei jak ja zrobiłem teraz to jakby wrócić się do najlepszych chwil w minionym roku.Piękne zdjęcie @bassy ze szczupakiem rewelka ale miał kolory(z racjii moich upodobań Top Water) Super @maciejowaty,@marelinio i @patu. Musze też od siebie zcoś wrzucić,pozdrawiam i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No to i ja dorzuce coś letniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Super ta panika!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Kapitalne, a po srodku widze thrilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
23
14
7
7
Popularne dni
29 Sty
25
1 Mar
19