admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Foty superChciałbym jeszcze zobaczyć fotę tej rybki która tak pięknie gnie kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 W obu przypadkach były to rapki ... w pierwszym prawie 80tka w drugim trochę mniejsza jako przyłów na 8funtowym jaziowym zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Pięknie czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ach piekne Wasze klimaciki,jeszcze troszke trzeba poczekac. Oto moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 a no trzeba @Marcel, trzeba...ale cholernie ciągnie w te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 i cos w stylu retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Retro. Thrill czy fotka?Piękny paszczak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ależ piękne te bolki - gratulacje Marzą mi się takie w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Retro. Thrill czy fotka?Piękny paszczak . Jedno i drugie @popper. Z tym pierwszym nie mam nic wspólnego, miałem go bardzo krótko i zwolniłem mu miejsce na poczet wyrobu handmade ...a fotka z sezonu 2007( z nagranego filmiku dlatego w sepi - brak jakości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Tak, czy siak, mnie się podoba ujęcie. Takie z marszu. Naprawde fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @popper, kliknięte w bardzo niekonwencjonalny sposób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Patryk.Piękne te Twoje foty, no i klimaty super. Te wcześniejsze to miwyglądały na rejon Widuchowej, ale te ostatnie to nie mam pojęcia gdzie. Niżej jeszcze czy co ?Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Patryk.Piękne te Twoje foty, no i klimaty super. Te wcześniejsze to miwyglądały na rejon Widuchowej, ale te ostatnie to nie mam pojęcia gdzie. Niżej jeszcze czy co ?Pozdro Jachu@Janusz, niestety to nie jest rejon Widuchowej, choć znalazłeś wspólny mianownik między tymi miejscówkami ...masz oko...ogólnie wyżej, dużo wyżej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Może przyspieszymy wiosnę tymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Patryk.A tu mnie załatwiłeś, aż tak dobrze to Odry nie znam, ale taka śluza to gdzie może być, Kostrzyń lub te rejony, no zupełnienie mam pojęcia. Zresztą to nie istotne. Liczą się fotki i klimaty.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Wujek, masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No jak ładnie słonecznie sie zrobiło. Wiec trzy fotki na ocieplenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jazie? Niech będą jazie. Zdjęcie stare, ale jak najbardziej letnie. Xawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 super foty koledzy moja będzie trochę inna uwielbiam przyciąć komara na łodzi i słuchać falki uderzające o burtę relaks nad relaksami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Są jazie...niech będą i klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ryby rybami ,ale najdłużej pamięta się potwory ,które nas zmieszały z rzecznym błotem Ten pył z plecionki na kołowrotku został po ok.100 metrowym odjeździe Zestaw 20lbs! Szpula po tej akcji była gorąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Patu, fajne kleniska Ja niestety mam tylko takie zdjęcie z ręki, inne ładne klenie mam z analoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Heh... Zdało by sie już troszke tego lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
23
14
7
7
Popularne dni
29 Sty
25
1 Mar
19