admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Piękne klenie Maciejowaty - ciekawa akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Maciek, pamietam jak dzwoniłes po tej ,, akcji ,, z sumem. Telefon cały Ci dygotał. Chłopaki swietne fotki daliscie. Były bolenie, jazie i klenie.Czas nocne letnie łowy przypomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No piękne te Wasze rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @Marcel, Jakich woderów używasz?? Bo widzę, że nie mają lekko u Ciebie Jak często je wymieniasz?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dobre pytanie.W zasadzie zielone wytrzymują max jeden sezon.Czarne mam poł roku i mysle ze kilka miesiecy powinny wytrzymac. Wydaja sie byc solidniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 marcin, tyle fotek co w tym watku, to przez ostatnie dwa lata nie wstawiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Niech będzie coś w tonacji czerni Wieczór i noc to wybitnie letnia pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jak szaleć to szaleć Foto z kolegą - końcówka sezonu przed Świętami. Łowimy z opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @wobler ale to, to chyba już nie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A chodziło o wakacje :blush:To źle zrozumiałem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @wobler ale to, to chyba już nie lato Chłopaki siedzieli tam od lata.Nawet jak widze namiot sobie postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @wobler ale to, to chyba już nie lato Chłopaki siedzieli tam od lata.Nawet jak widze namiot sobie postawili dobre ... mi też się zdarzyło pare razy zapomnieć ale nie do tego stopnia, po prostu ominą mnie obiad w zasadzie też mam pare fotek krajobrazowych ale niestety telefoniczna jakość jest masakryczna wstyd pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A chodziło o wakacje :blush:To źle zrozumiałem temat To Ty wobler romana wyznajesz jeszcze?? Ale wam zrobił wakacje, w grudniu... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A chodziło o wakacje :blush:To źle zrozumiałem temat To Ty wobler romana wyznajesz jeszcze?? Ale wam zrobił wakacje, w grudniu... Pozdr. Salmo nie chce robić bardzo off topu ale nawet nie mów o romanie, bo teraz też nie lepiej... od sierpnia 15 do szkoły mamy ponoć chodzić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dobre pytanie.W zasadzie zielone wytrzymują max jeden sezon.Czarne mam poł roku i mysle ze kilka miesiecy powinny wytrzymac. Wydaja sie byc solidniejsze. Mógłbyś Marcin podać jakąś konkretną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ...jak sandacze to sandacze...szczególnie te nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ... to może powróćmy już do słonecznych, letnich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ...a po ciężkim letnim dniu, przychodzi znów wieczór... i te piękne zachody słońca oglądane z naszych miejscówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adis Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Patryk, świetne foty, oczywiście zander is the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A moze dzienne letnie sandaczyki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Łukasz chłopie, uczesz się jak pozujesz do fotki z tak ładnym sandaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 to letni zefirek go tak potargał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mi tęskno do takich miejsc: Solina'2007 Byłem tam pierwszy raz i zbiornik urzekł mnie swoim wyglądem Jedno z chyba najbardziej znanych miejsc: tama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 W okresie jak tam byłem, akurat stan wody był bardzo podniesiony. Brzeg zbiornika znajdował się wewnątrz lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
23
14
7
7
Popularne dni
29 Sty
25
1 Mar
19