Skocz do zawartości
  • 0

Wspomnienie lata 2007

admin

Pytanie

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z tego lata najmilej wspominam rzeczne spływy.

Klimat taki łowów jest bezkonkurencyjny :mellow:

Oczywiście nawet najwięksi rzeczni wyjadacze czasem odpuszczają rybkom :D :

To dopiero nas przyłapałeś swoim obiektywem. Nieźle. :mellow:

Swoją drogą, już teraz zapraszam cię na powtórkę z rozrywki.

• 0

Raz padał deszcz, innym razem świeciło słońce :D

Hehe...a pamiętasz jak się skończyła ta słoneczna wyprawa? :lol:

Najpierw oberwanie chmury na wyspie a później powrót pod prąd w burze...takie wyprawy długo się pamięta :mellow:

Noi bolo z przykosy...niezłą miałeś minę jak wyszedł do woba...jakbyś dinozaura zobaczył :huh:

O tak długo tego nie zapomnę. Szkoda że nie widziałeś swojej miny jak Ci powiedziałem że czuję się jakbym był na tarczy strzelniczej :lol:

A z tym dinozaurem to mam nadzieję że się bliżej poznamy w tym roku

• 0

Ja rok 2007 będe szczególnie wspominał bo to mój pierwszy rok łowienia i w tym też roku dołączyłem do użytkowników jerkbait.pl :mellow: . Najbardziej mi utkwiły mi w pamięci moje pierwsze wypady i niewiedza jaka mnie otaczała oraz niesamowita radość z każdej nawet najmniejszej ryby, no ale potem pojawił się szpiegu, który postanowił mi poświeć swój cenny czas na wprowadzenie mnie troche w świat wedkarstwa abym miał lepszy poczatek i z dnia na dzień po wielu dobach nad wodą było coraz lepiej. To właśnie dzięki niemu poznałem metody łowienia w naszej rzece na poszczególne ryby no i oczywiście złapałem pierwsze okazy w życiu bolenia i klenia :D . Pozatym dowiedziałem się, że sprzet jakim dysponuje jest całkowicie do wymiany (tylko kije) i pierwsze zakupy dokonam mam nadzieje jeszcze zanim zacznie się sezon. Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że cała moja wędkarska przygoda dopiero się zaczyna i przed mną jeszcze mnóstwo ryb, odkrywanie wielu tajemnic i kompletowanie sprzetu marzeń. Poniżej fotki pierwszego bolka. Pozdrawiam.

• 0

Wszystki fotki rewelke obejżeć tak pokolei jak ja zrobiłem teraz to jakby wrócić się do najlepszych chwil w minionym roku.Piękne zdjęcie @bassy ze szczupakiem rewelka ale miał kolory(z racjii moich upodobań Top Water) Super @maciejowaty,@marelinio i @patu.

Musze też od siebie zcoś wrzucić,

pozdrawiam i oby tak dalej

post-515-1348913785,6758_thumb.jpg

post-515-1348913785,7473_thumb.jpg