chincza Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) I znów historia się powtarza - tym razem, budową dwóch MEW-ek, chcą zniszczyć Czarny Dunajec. Jeżeli zatem nie jest Wam obojętny los polskich rzek, stańcie z nami w obronie Czarnego Dunajca, podpisując poniższą petycję i udostępniajcie tę wiadomość dalej. pod tym linkiem jest petycjahttp://www.petycje.pl/petycja/9890/petycja_w_sprawie_obrony_rzeki_czarny_dunajec_przed_budows_elektrowni_wodnych..html ( POZWOLIŁEM SOBIE SKOPIOWAĆ TEKST Z SZTUKI ŁOWIENIA NA FB) WYBACZCIENIE ZAPOMNIJCIE POTWIERDZIĆ PODPISU Edytowane 5 Września 2013 przez chincza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A ja mam prośbę do moderatora o przeniesienie na forum ogólne.Niech nie będzie tak, że to jedynie działka muszkarzy - dbanie o wody, a zakorbieni obudzą się jak trzeba będzie znieść OeS bo nie wolno korbić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Również podpisane. Pozdrawiam, Zakorbiony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Także podpisane. Jedyne co mnie zastanawia to w jaki sposób wybudowanie tego syfu byłoby uzasadnione w odniesieniu do programu natura 2000, ramowej dyrektywy wodnej?Pewnie skończyłoby się jak zawsze czyli na obciążeniu podatników a rzeki i tak nikt by nie "naprawił". Miejmy nadzieję, żę jednak do tego nie dojdzie ... Edytowane 5 Września 2013 przez 000kamyk000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek N. Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Poszło. Pozdrawiam, Korba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Także podpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Petycja petycją , podpis podpisem , ale tracimy dwa świetne miejsca na OS . A OS-y to nasza chluba i przyszłość .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Bezmyślność, krótkowzroczność i realizacja egoistycznych celów kosztem społeczeństwa- to jedyne określenia, które kojarzą mi się z pomysłem MEW na Czarnym Dunajcu (oprócz tych niecenzuralnych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisane,zweryfikowane. Ale korba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Poszło, oby coś to dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 I ja podpisałem,skromnym zdaniem napiszę ...jako producent energii odnawialnej jest wiele innych i efektywniejszych możliwości na jej produkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Takie tematy powinny na stałe wisieć na samej górze strony i miec specjalne traktowanie ! Na razie jest to najważniejsze ; Bliskie spotkania trzeciego stopnia - nasze przegrane i inne historie Choc to jak najbardziej pasuje do podczepienia. Temat Czarnego Dunajca rzeczywiście może skończyć w dziale "nasze przegrane i inne historie" Podbijam więc temat ! Edytowane 6 Września 2013 przez Erin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Rypłem także swój autograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Podpisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 PODPISANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi