markles Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Fotki super! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 o rany, @pitt, naprawde niezla kobylka, to juz chyba pod metr bedzie?ten mniejszy to 78, ten wiekszy mial 85 ... pod nogami wyszedl taki 90+ ... ale jak to bywa ... w ostatniej chwili odwrocil sie od wabia ... ale ja wiem gdzie on mieszka i jak tylko bede mial czas, to po niego wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 wroc wroc on wie ze wrocisz Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 CzescLadny sandacz.Piekne zdjecia. Juz przeszlo 5 lat nie udalo mi sie z lowic zadnej 90-tki.Tzn. na okolo 230 sandaczy zlapanych w tym czasie nie bylo zadnej ryby zaslugujacej na miano kapitalnej. Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 @alldziekuje za gratulacjewroc wroc on wie ze wrocisz Guzuon wie, ze ja wiem, ze on wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 @Piotr, gratulacje!!! Ależ ta Twoja rzeka jest wspaniała. Tylko pozazdrościć.Proszę Cię tylko o sumie mi tu nie melduj bo się już zezłoszczę PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Bravo! Jeden to chyba sandaczowa dama, bo szminke widac... Jesli to rzeka to bardzo czysta, wyglada, ze jest... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Pitt, jak on wie, że Ty wiesz, że on wie, to Ty musisz wysłać kogoś innego, tak dla zmyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ooo i to jest dobra koncepcja... Ktośinny z pewnością miałby większe szanse... No i już jakiś czas temu sugerował, że to może być sandacz?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Daro ! przestraszyłem sie Twojego zdjęcia, zazdroszcze... Ładne naprawde ładne Sandacze z prawdziwego zdarzenia... Huh... ja dopiero gumki kolekcjonuje i główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam! Wczoraj w okolicach Pomorska trafiłem takie dwa maluchy komentarz moderatora poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 i oba wróciły do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 napewno tak...innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czekałem na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ułatwię zadanie szpiegom z krainy dreszczowców jeden pogubił drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ułatwię zadanie szpiegom z krainy dreszczowców jeden pogubił drogę jest wojna muszą być ofiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubinO Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Maluch z Zalewu... oczywiscie C&Rhttp://img507.imageshack.us/img507/7238/dsc00204ht3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ułatwię zadanie szpiegom z krainy dreszczowców jeden pogubił drogę jest wojna muszą być ofiary Zgodnie z pkt. 1 Zasad umieszczania zdjęc na jerkbait.pl które są przyklejone w dziale Wieści znad wody: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;amp ;start=0&zdjecia powinny prezentować ryby które zostały wypuszczone. Skoro w omawianym przypadku tak nie było, zdjęcia usuwam. Takie zasady obowiązują na tym forum. Druga sprawa jest taka, że zgodnie z punktem 6. Zasad... o kórych mowa powyzej, zdjęcia powinny prezentować ryby wymiarowe, a przyznam szczerze że jak patrze na niektóre fotki to mam wątpliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 No tak, dwa sandacze w jednym czasie i miejscu...to jeden (co najmniej jeden) musial byc trup = brak C&R = brak zdjecia. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Oczywiście Panowie, tak jak napisałem w późniejszym komentarzu. Jeden wrócił drugi nie, tylko nie wiem dlaczego Friko usunął w tym przypadku obydwie ryby a nie jedną Gwoli ścisłości sandały 51 cm i 49 cm (myślałem, że to wymiarowe )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja mimo wszystko gratuluje połowów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ryb 49 i 51cm??Myślę że czerwony dywan trzeba naszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 zielony byłby bliższy kolorom natury szykuj szybko, hehePS.nie emocjonuj się tak mocno szanowny kolego, piszę tylko, iż ryby były wymiarowe, gdyż Ktoś wcześniej sugerował inaczej.Nic więcej, nie piszę jakie to wielkie ryby udało mi się złapać, nie zauważyłeś??? Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Standerus a ty tylko wielkie kabany łowisz?Chyba w irlandii to jest mozliwe bo w polsce o takie ciezko... sa dni ze takie 50-taki ciesza jak metrowe szczupaki,ale ty pewnie nie masz takich problemow. moze załóz sobie watek - RYBY GODNE UWAGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czesc BezelNapisales, ze przestraszyles sie mojego zdjecia.Niestety, ten sandacz nie byl wcale taki duzy, to tylko ciekawe ujecie. Na zdjeciach wyslanych w tym watku sandacz 2008 jest zdjecie sandacza zrobione noca, przez lustro wody. Pomimo tego,ze ryba ta nie nalezala do tych malych osobnikow, nikt nie zwrocil na nie uwagi.Po zluzowaniu plecionki, sandacz sam sie uwolnil, pomimo tego, ze zlowilem go na trzy kotwicowego woblera. Postapilem tak, poniewaz lowie w 99% noca i jestem sam nad woda. Dla ladnego zdjecia musial bym rybe wyciagnac z wody, ustawic aparat, oplukac rybe z piasku i ewentualnie z krwi, zrobic sesje zdjeciowa itd. ,a nastepnie masaz na otwartym sercu <_< PozdrawiamDaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi