Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

ułatwię zadanie szpiegom z krainy dreszczowców :D jeden pogubił drogę :D

jest wojna muszą być ofiary :D

Zgodnie z pkt. 1 Zasad umieszczania zdjęc na jerkbait.pl które są przyklejone w dziale Wieści znad wody:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362&amp ;amp ;start=0&

zdjecia powinny prezentować ryby które zostały wypuszczone. Skoro w omawianym przypadku tak nie było, zdjęcia usuwam. Takie zasady obowiązują na tym forum.

Druga sprawa jest taka, że zgodnie z punktem 6. Zasad... o kórych mowa powyzej, zdjęcia powinny prezentować ryby wymiarowe, a przyznam szczerze że jak patrze na niektóre fotki to mam wątpliwości.

Pozdrawiam

zielony byłby bliższy kolorom natury :D szykuj szybko, hehe

PS.nie emocjonuj się tak mocno szanowny kolego, piszę tylko, iż ryby były wymiarowe, gdyż Ktoś wcześniej sugerował inaczej.

Nic więcej, nie piszę jakie to wielkie ryby udało mi się złapać, nie zauważyłeś??? :unsure:

Pozdrawiam Cię

Czesc Bezel

Napisales, ze przestraszyles sie mojego zdjecia.

Niestety, ten sandacz nie byl wcale taki duzy, to tylko ciekawe ujecie. Na zdjeciach wyslanych w tym watku sandacz 2008 jest zdjecie sandacza zrobione noca, przez lustro wody. Pomimo tego,ze ryba ta nie nalezala do tych malych osobnikow, nikt nie zwrocil na nie uwagi.Po zluzowaniu plecionki, sandacz sam sie uwolnil, pomimo tego, ze zlowilem go na trzy kotwicowego woblera. Postapilem tak, poniewaz lowie w 99% noca i jestem sam nad woda. Dla ladnego zdjecia musial bym rybe wyciagnac z wody, ustawic aparat, oplukac rybe z piasku i ewentualnie z krwi, zrobic sesje zdjeciowa itd. ,a nastepnie masaz na otwartym sercu <_<

Pozdrawiam

Daro