mifek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 no właśnie sie poważnie przymierzam do tych gumeczek jakos mi sie strasznie spodobały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ... jeden z kilku odrzańskich zanderków złowionych podczas testów nowego patyka od Daniela XRods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Patryk, gratki - zajebisty ten zanderek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 @patu28,moje Gratulacje,PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ..dzięki panowie, ale nie ma za co ..toż to standardowy odrzański sandaczyk ...pikny to ostatnio zaparkował na rafie i przetarł o kamienie 15funtową PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 @pitt to zdjęcie przywróciło mi wiarę w tą przynęte, bo jakoś tak kurzy mi się w pudle przynęt rezerwowych,nawiasem mówiąc trafiła tam tuż przed ostatnim zlotem nad 0drą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Patryk - dziecko szczęscia U mnie ten rok to totalna sandaczowa bryndza na około 10 wyjazdów skusiłem 3 maluśkie pieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Patryk - dziecko szczęscia U mnie ten rok to totalna sandaczowa bryndza na około 10 wyjazdów skusiłem 3 maluśkie pieski.dobra, dobra Derowiak, tylko nie dziecko...3-ka z przodu, nie to co u Ciebie, naście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Patryk, gratki - zajebisty ten zanderek Paweł zobacz czy widzisz jaki sandał wściekły chciał Patrykowi kija ugryźć na fotce PATU Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Patryk - dziecko szczęscia U mnie ten rok to totalna sandaczowa bryndza na około 10 wyjazdów skusiłem 3 maluśkie pieski.dobra, dobra Derowiak, tylko nie dziecko...3-ka z przodu, nie to co u Ciebie, naście @pat28 sorki za off topa ale zawsze podziwiam Twoje fotki z rybami muszę się przyznać lecz oprócz tego na każdej fotce zawsze jesteś czysty jakiś taki wyprasowany ( bez urazy oczywiście ) polecam pośledzić kolegi fotki. Ja nie wiem wystarczy że raz pojadę na odrę to jestem tak uświniony że szkoda gadać słusznie zauważyłem prawda ? @patu28 na prawdę zawsze mile oglądam Twoje foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 hehe, dzięx spigot, ale zapewniam Cię, że jak byś zobaczył mnie czasami po kilkukilometrowym przedzieraniu sie po mandżuri zobaczyłbyś Jozina z bażin czy jakos tak :... przewaznie łowię z wody a tam ciężko się utytłać , ale co innego z brzegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 na każdej fotce zawsze jesteś czysty jakiś taki wyprasowany ( bez urazy oczywiście ) polecam pośledzić kolegi fotki. Ja nie wiem wystarczy że raz pojadę na odrę to jestem tak uświniony że szkoda gadać Też na to zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Przesadzacie ... to, że ktoś nie lubi łazić w brudnych łaszkach nie jest chyba jego wadą... najważniejsze że rybom to nie przeszkadza, mi tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Na pewno nie jest wadą Ja się tylko zastanawiam jak Ty to robisz Ja po godzinie jestem utytłany wszystkim co napotkam na drodze A może ty się do zdjęć przebierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Na pewno nie jest wadą Ja się tylko zastanawiam jak Ty to robisz Ja po godzinie jestem utytłany wszystkim co napotkam na drodze A może ty się do zdjęć przebierasz Artech, ależ Ty dowciapny ... to wątek o sandaczach a nie wędkarskich dylematach. P.S. Tak OT, Nie zapomnij, że niektóre lepsze materiały, z których robione są wedkarskie łachy ( na laminatach, Gote, Teflonie) są mniej podatne na zabrudzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam! A to wczorajszy piesek, złapany w Odrze w okolicach Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Bardzo ładny sandacz Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Maniek gratulacje ladniutki.Tylko wszystkich nie wyciągaj zanim przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Wczoraj udało mi się skusić tylko takiego delikwenta Wyjątkowo oswojone te nasze stołeczne bobry, ten był jakieś 8m odemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jeśli chodzi o bobry, to podczas ostatniej zasiadki na bolenia na Gwdzie, to jeden taki przeszedł się i przepłynął jakiś 1 metr ode mnie. Bobry to już plaga w naszych stronach. Gratuluje sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dostalem cynk od andreasa ... szczena opada http://www.bodden-angeln.de/fotos/pinnwand/zander/2008_07/za nder_2008_07_06_004_g102 cm i 18 funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wchodzi ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @Pitt - czy jak przystało na Niemców oni te duuuuże ryby traktują w myśl przepisów i zasady Catch&DeepFreze, czy to łowcy okazów i uwalniają te potwory?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 dostalem cynk od andreasa ... szczena opada http://www.bodden-angeln.de/fotos/pinnwand/zander/2008_07/za nder_2008_07_06_004_g102 cm i 18 funtow Cos to sztucznie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @mateuszna bodden ryby sie wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi